Звездни компромати - юли'20

• 273 578
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 385
Тя една кариера... Наскоро гледах клипче, качено от Тита как Мария се мъчи да пее, толкова е зле горката.. То пък грам да нямаш талант..

# 2 386
Мария няма вече средства за реализиране на проектите, на които е свикнала.

# 2 387
Споделете какво казва ако можете.

# 2 388
Тоест вече официално е в другия бранш, ясно Simple Smile
В кой?

# 2 389
Мария е пияна на кирка! Joy

# 2 390
  • На морето!
Тя и голямата Силвия Кацарова около 3 пъти приключва кариерата си, та Марчето ли няма да я прекрати 10 пъти?! Тя стана по-известна с реклама на мастика и с историята как я изгонили без пари и кола, отколкото с музикалната си кариера.

# 2 391
Каза, че работи върху някакви анти ейдж продукти с Рефан. Отправи предложение на Патрашкова да напише книга за живота й. Общо взето, това каза

# 2 392
Нещо много важно да попитам Sweat Smile, какво е това "Спя с мъжа ти, кучко"? Наистина ли Николета го е написала/казала някъде преди години?
Придружено с изпружен среден пръст, на фона на спряла кола насред снега. Тогава беше с късата си прическа. И на кого, какво...фанала и тя

# 2 393
Мария е пияна на кирка! Joy

Коментарите от скрийншотовете тук са много ценни Grinning Такива включвания запазват ли се някъде из Инстаграм?

# 2 394
  • на пистата
Николета лунички ли има?
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 395
И лунички има....

# 2 396
Марчето голямо стъпало извади. Scream

# 2 397
Елза Патаки (да си беше поизчистила ботушките)
Скрит текст:
Жената е на езда ( панталон и ботуши). Там не е сигурно къде ще нагазиш.

# 2 398
Нещо много важно да попитам Sweat Smile, какво е това "Спя с мъжа ти, кучко"? Наистина ли Николета го е написала/казала някъде преди години?
Придружено с изпружен среден пръст, на фона на спряла кола насред снега. Тогава беше с късата си прическа. И на кого, какво...фанала и тя

Жалко, че ги няма тези бисери. Николета откакто е с Ники, стана доста прибрана, изобщо не е като едно време. Почти никакви пикантни публикации не пуска, освен рекламните си снимки. Може би Ники не иска публичност.
Като стил също има попадения. Тази последната й фотосесия с маргаритките и пшеницата ми хареса. Ето тук направо изглежда като девица: https://www.instagram.com/p/CDD8vICpG9c/

Между другото, не знам дали сте попадали на един канал в ютюб, VIP Gossips. Там пускат стари интервюта от "Горещо" и от "Шоуто на Азис". На мен са ми доста интересни. Имаше и някакво интервю с Николета и Азис при Венета, малко след като е родила. Изненадах се, че там се изказа доста културно за Валери, Алисия и малкия Валерко. Тя си има и положителна страна, но не може напълно да компенсира дразнещата й страна (лично за мен). Пфу, постарах се да звуча много културно и да не засегна достойнството на Никито.

P. S. Мисля, че при нея много добре работи формулата да не се показва в истинския си образ и интервютата й да са много редки и вечно заучени. Интересно ми е, ако пусне лайф... какъв изказ ще извади. Така оставя някаква мистика и простотията й личи само по външния вид. Но пък искам да я видя и в лайфове, повече интервюта. Ега ти... защо ми е интересна и неприятна едновременно?!?!

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 00:47 от Джуд

# 2 399
Мария как е могла така просташки да се облече, разбирам я, че само това й е останало, но може да е секси с доста по-прибран тоалет.
Кожата на Николета е толкова изгоряла, че в миг ми се прииска да й купя слънцезащитен 50.

Общи условия

Активация на акаунт