Звездни компромати - юли'20

• 273 613
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 475
  • Rock & Roll feeling ...
Така е.
Наивна със сигурност не е.

# 2 476
Тя aко реши дa cи продaде мaрковите дрехи, обувки и чaнти ще cъбере зa един aпaртaмент, cпоред мен

# 2 477
  • София
Тя дори маркови парцали вече няма, че Гущера си взе всичко. Пък и колкото и да има - парцали са. Носени вече не струват нищо, а и са от стари колекции. Няма шанс да купи апартамент от такива разпродажби. Най-много пари за закуски да събере.

# 2 478
Искате да кажете, че Марето и апартамент няма?

# 2 479
  • Rock & Roll feeling ...
Май има някакъв малък в Лозенец.

# 2 480
Искате да кажете, че Марето и апартамент няма?
Има срещу Кемпински.

# 2 481
  • Sofia
Дали не са я поканили от Маскираният певец?
И да се отегля временно от фолка,за да разучава чуждоезикови песни Thinking

# 2 482
Тя дори маркови парцали вече няма, че Гущера си взе всичко. Пък и колкото и да има - парцали са. Носени вече не струват нищо, а и са от стари колекции. Няма шанс да купи апартамент от такива разпродажби. Най-много пари за закуски да събере.
Как парцали? Я виж БГ Опра какъв алъш вериш върти с носните парцали. 😁

# 2 483
Е, оставете жената на мира. Какво има, тя си знае. Стана ми жал за нея. (не й е лесно, има конкуренция). Прави каквото може... Може пък да е срещнала заможен деди и да възкръсне като феникс Simple Smile

# 2 484
Тя aко реши дa cи продaде мaрковите дрехи, обувки и чaнти ще cъбере зa един aпaртaмент, cпоред мен

Еееее! И да ходи гола и боса из апартамента ли?! ❤️ нямаш!

# 2 485
Май има някакъв малък в Лозенец.
Нали уж изплащаше апартамент в Бояна. Това го каза в ББ, когато обясняваше как Гущеров я изгонил със 100лв.
Бащата на детето и има още 2 деца, а няма доходи за най-скъпото училище в държавата

# 2 486
На мен пък не ми е неприятна Мария, къде по - противни от нея има.

# 2 487
Пише, че таксата от 1 до 8 клас е 14 000€.
За стандарта на някои в държавата,  не мисля че е скъпо. Представях си някакви 50-60 к, че да не може да си ги позволи.

# 2 488
Като си надскача възможностите, кой й е крив? Чак пък ще я жаля  - като ти е къса чергата, събери си крачката. Без друго не са дълги...
Гледам стар епизод на Черешката на тортата с Вероника Стефанова, която пожела на Благой Георгиев да стане бъдещия Боби Михайлов 🤣

# 2 489
Мария е запазила лайфа. Цъкате върху прифилната снимка в Инстаграм и дава опция за гледане на целия лайф.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 21:21 от Ellinor*

Общи условия

Активация на акаунт