Звездни компромати - юли'20

• 273 481
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 580
И aз не хaреcвaм Белоcлaвa, и не рaзбирaм кaкво е товa прехлacвaне по нея, нито ми е хубaвa, нито знaм еднa нейнa пеcен (оcвен тaзи c Ъпcурд), нито я нaмирaм зa много тaлaнтливa, a и пее кaто мяукaщa коткa. Зa нея знaм единcтвено, че пaртньорът/мъжът й (не знaм женени ли ca) е добре финaнcово и окaзвa подкрепa

# 2 581
  • София
Със същото мнение съм за Белослава - по лигня ми се конкурира с Мария Илиева. Само дето последната има по-хубав глас.

# 2 582
  • Оптимист по принуда
Този колеж няма да е зле да си оправят грешките в сайта, че за тези пари нямат оправдание.
Скрит текст:

# 2 583
Еееее Мaрия Илиевa, нямa нищо общо....  Тя поне имa глac, не можеш дa я пипнеш тaм.

# 2 584
Аз харесвах Мария Илиева, но след разкритието, че е от харема на Божков някак съвсем по различен начин я възприемам. Талантът, дори и много могъщ, понякога може да бъде засенчен от пороците на личния живот. Нормално е.

# 2 585
То доста жени са били в тоя харем явно, тяхна си работа, знае ли човек дали по желание или им е бил упражнен някакъв тормоз Sad

# 2 586
Какъв тормоз? Всички са извлекли доволно количество дивиденти...

# 2 587
A Белослава от кой харем беше, че “не си спомням” ? Явно има съфорумки наборки тук, което ме радва.

# 2 588
И какво от това ? На вас какво ви пречи ? Мария Илиева е в шоу бизнеса, работата й е свързана с това да ви забавлява, не ви е морален наставник, така че е малко пресилено чак да си променяте мнението за нея.

# 2 589
  • Варна
Мария Илиева няма как грам да ме забавлява. Противна ми е още от времето на връзката и с проф. Спасов и влизането и в оперативна зала, само защото му е любовница и видиш ли, било и мечта да е лекар. И така няколко пъти, вкл. и човек е умирал по време на сърдечна операция с нейно присъствие.

# 2 590
В едно интервю Белослава каза, че мъжът и не можел да и понася песните.
Та, не сме единствените.....😉

# 2 591
# 2 592
Мария е казвала, че бащата на Марая участва финансово с издръжка.
В началото бяха скарани с него, но явно в последните години се нуждаеше от пари и подкрепа и стопли взаимоотношенията с Димитър, жена му и детето им. Дори в последните 2 години все праща Марая я при баща си, я при сестра си в Германия, за да припечели малко пари както тя си знае.
Мария толкова е закъсала с парите, че смени гримьора от Кирил Чалъков на второразрядния Цецо Андреев, клиповете й са с минимален бюджет, не може да поддържа дори средно ниво.

# 2 593
O, не знаех, че Мария Илиева е ходила с проф. Спасов... Тази жена  има богат интимен свят.

# 2 594
С тия крачка, направо ми е непонятно как Мария Илиева е попаднала в нечии харем.
То и за другата Мара важи същото.
Мария Илиева започва да трупа опит далеч преди да стане певица.
Известна е със своя професионализъм и в застрахователните среди.

Общи условия

Активация на акаунт