Звездни компромати - юли'20

• 276 161
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 595
Аз за отношенията и с Митко мисля , че основна роля, за да се влошени изигра фактът, че новата му жена и е била приятелка.

# 2 596
А за Кристина какво да кажем... Евала, добре изглежда за възрастта си, че и младее и все с млади лъвчета се обгражда, на възрастта на синовете си. Дай Боже всекиму...

# 2 597
  • Пловдив
С тия крачка, направо ми е непонятно как Мария Илиева е попаднала в нечии харем.
То и за другата Мара важи същото.
Мария Илиева започва да трупа опит далеч преди да стане певица.
Известна е със своя професионализъм и в застрахователните среди.
Rolling Eyes Laughing  Наистина? И в какво се изразява тоя професионализъм?

# 2 598
  • София
С тия крачка, направо ми е непонятно как Мария Илиева е попаднала в нечии харем.
В интервютата ме дразни това, че винаги говори тоОолкова превъзнесено за Любовта, като основен движещ фактор в живота и. Пък явно точно ТЯ се свежда до някой чичак - я доктор, я съмнителен бизнесмен...... или някое младо агне, или зрител от първия ред на неин концерт, какъвто е и бащата на детето и.
Някак си ми е много НЕчистосърдечна, лигава, фалшива.

# 2 599
  • Варна
Значи застрахователка, която искала да стане лекар, но всъщност станала певица. Тя малко като JLo ( the dancer, who wanted to be an actress and become a singer).

# 2 600
  • София
Риана
Скрит текст:

Ох, оставете ги тези бг бръмчалки. Дайте нещо петъчно, горещо.

# 2 601
Ето....
Скрит текст:

# 2 602
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/8866851

Подаръците на семейство Бекъм.

# 2 603
  • Русе

Тук ми заприлича на Владо Пенев, а ми е любимец Laughing

# 2 604
Като казахте "харема на Божков" - онзи ден ми попадна заглавие, че празнувал рождения си ден на яхта със Шерцингер. Явно кака Шерци не подбира, според цената.

# 2 605
Мaрия Илиевa знaм, че беше ходилa и c Грaфa, a cлед Нacко Колев вече нищо не ме учудвa, тя нямa никaкви грaници, тaкa дa cе кaже

Вacил Божков, нa поcледното cи видео във фейcбук, не изглеждa никaк добре, нещо фъфли. Пък и зaбелязaх, че той прaктичеcки нямa уcтни никaкви!!! Cъc cигурноcт не е товa c което привличa жените

# 2 606
Като казахте "харема на Божков" - онзи ден ми попадна заглавие, че празнувал рождения си ден на яхта със Шерцингер. Явно кака Шерци не подбира, според цената.
А ние се смеем на наша Мара, че не знам си какво...
Вносните бръмчалки по-извисени ли са от българските такива?
Леля Шерци ми е като от малцинствата.

# 2 607
  • Пловдив
Ееее, стига сега! Тя е била на участие Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 608
  • София
Момоа
Скрит текст:
Братята  Хемсуърт
Скрит текст:

# 2 609
Точка  само за Хемсуърт.Simple Smile
И от мен една красота. Направо ми замириса на отпуск, че още не съм излизала 😁Симоне Сузина,
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт