Звездни компромати - юли'20

• 273 463
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 610
На мен Мария Илиева винаги ми е изглеждала лицемерна, от онез певици, които искат да се представят като много класни и да се разграничат от поп фолка, а всъщност лекият й характер прозира от километри.

# 2 611
Марето Илиева и тя със синдрома на "супердива", и ако няма никакви спирачки с мъжете, то е защото е неустоима и й се полага.
Интимният й свят не ме вълнува, но почне ли да рецитира по интервюта, като жената в гражданското... ад! Голям патос и поза вкарва с желанието си да изглежда много класна и на ниво. В комплект с фалшивите усмивки от ухо до ухо, които са й запазената марка и директно ми призлява.

# 2 612
Мара Отварачката се е чудила с какво да ни изненада, тъй като всичките и опити вече не ни впечатляват, та измислила прощални слова - уж!
То бяха вулгарни речи, то бяха чупки с джуки и чупки в кръста, то в интервюта се редеха сълзи и сОполи, разкрачи с впити и не толкова бански, какво ли още не! Не било! Ние пък, колко сме гадни само, от нищо не се впечатлихме! Е, ми ето ви сега раздяла!

# 2 613
  • София
Момоа е като пещерняк.

# 2 614
Някой по-назад показа Миро. Преди Капките ми беше симпатичен, а Галка дразнеща. След Капките, Галка все още ми е леко дразнеща, особено като каже "Рачи" или "Зузи", ама пък Миро тотално ми опротивя.

# 2 615
Миро е талантлив, не мога да отрека. Но много ме напряга когато говори, все е пренатегнат. А Галка е нетърпима, имам чувството, че ще се разпадне от лиготия.

# 2 616
Миро май нещо я отряза Галка в Капките.

# 2 617
Да, и аз не знам коя ми е по-противна - мариана или мария.

# 2 618
Мариана Попова ли ?
Днес четох статия за нея как недоволства от цената на хотел в Обзор. Аз съм пристрастна, но поне Мария не се оплаква, Мариана е адски негативна.

# 2 619
Не сте прави с клона. Откога да висиш на нечий х..й се нарича клон? Ами сори, ама има си рискове, когато разчиташ на успехи само със сексуалния си заряд, така да се каже.

# 2 620
Аз съм изумена. .Марчето видиш ли се борила сама със живота. .С кое по точно се е борила? Да ходи от мъж на мъж и да реве после,че били я оставили без пукнат лев..За мен нито е някаква певица,нито е нещо кой знае каквоКакто казаха в по горните коментари повечето от нас се скъсваме от работа..тая ще мята гьобеци,

# 2 621
  • Варна
Ами то и малко акъл трябва. Както Рени- първо много щастлива с мъжа си Борис Пилософ, млад, богат. Е, толкова ли не можа да проучи чий син е и какво може да очаква при развод. Тези хора са обучени да скапват психиката и да те държат с най-детайлна информация за живота ти. Впрочем, децата и къде са? В Израел ли?

# 2 622
  • София
В България, доколкото знам. Показваха ги в "Смени жената".

# 2 623
  • До морето
Този Борис навремето заряза бременната си приятелка заради Рени. Мъж, способен да направи това с една,  може да го направи и с теб! Още тук трябва да ти светнат всички лампи, че си имаш работа с човек с морал колкото на контейнер за боклук!!!

# 2 624
А този Борис като е от интелигентно семейство, защо се е хванал с уникално тъповатата Рени? Значи такива мъже си имат някакви комплекси и парите не са достатъчни, за да им излекуват комплексите и е нормално парцалески да се възползват от това, защото как иначе да оцелеят.

Общи условия

Активация на акаунт