Звездни компромати - юли'20

• 274 019
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Сестрата на Джей Ло няма латино черти.  Моника- сестрата на Пенелопе също е много красива. А Джъд Лоу и сестра му все едно са близнаци.

# 406
Сестрата на Том Круз май и тя е вампир.

# 407
  • До морето
Сестрата на Том Круз май и тя е вампир.
Сестрата на J Lo актриса ли е и тя? Прилича ми на тази, която играе сестрата на София Вергара в Модерно семейство.

Моника Круз е много красива,  на мен даже преди тя повече ми харесваше като черти.

Братът Пит не е грозен, ама сигурно не е лесно да си на Брат Пит, брат му.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 22:31 от Boho chic

# 408
Стефания Колева и Георги Любенов
Той днес беше облечен толкова кичозно..  БНТ си е БНТ..
Скрит текст:

# 409
Сестрата на Джей Ло Лу Ло е журналистка в телевизия .

# 410
Добре хайде ще взема и на Брад брат му, от мен да мине.

# 411
На мен на Георги Любенов аутфита много ми харесва. Мммм как добре ще ми стои на  мен. Стефания Колева има класа. Нея я харесвам, успява да не се окепазани в публичното пространство. Изпуснала съм ги, тази седмица не съм гледала особено телевизия.

# 412
Вратовръзката беше кич

# 413
  • Пловдив
Гледам го Джихат Папазов по Нова- да се смееш ли да плачеш ли .Пак проси пари за Левски, аман вече.

# 414
Гледам го Джихат Папазов по Нова- да се смееш ли да плачеш ли .Пак проси пари за Левски, аман вече.
И му тече сопола

# 415
  • Тук и сега
Пенелопе и сестра едно към едно, хубави...

# 416
Обичам темата и съм далеч от това да давам наклони какво и защо (да) се публикува.
Само искам да споделя, че постове като този за звездните братя и сестри са ми много приятни.
Много по-приятни и интересни от битието на Тоци или Стрина.Hug

# 417
Сега гледах едно стори на Теди Велинова - др. 90-60-90 защо говори на децата на гръцки . Той нали е българин или аз нещо бъркам 🤷♀

# 418
  • софия
Завършил е в Гърция и държи да им говори на гръцки.

# 419
  • Пловдив
Не е завършил в Гърция .Завършил е МУ Пловдив  В Гърция имаше клиника за пластична хирургия в съдружие с една гъркиня.

Общи условия

Активация на акаунт