Звездни компромати - юли'20

• 274 019
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 465
Много ми е странно да се слага силикон в задните части.
Визирам Моника Валериева.
Не ли е по-добре тя да помпа своя задник във фитнеса?

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 12:16 от Дракарис

# 466
Слава Богу, че живея сега, ако обществото ще "узрява" дотам, че мъжете да ходят, като палячовци.
За мен огромна част от мъжествеността е суетата на мъжа да се простира до хигиена, чисти и спретнати дрехи и парфюм, а не да висят пред огледалото и да се чудят, къде точно да си забучат перо.
За английските джентълмени отпреди 100 години днешните мъже също са облечени като палячовци.
Понятието хигиена и спретнатост също е различно през вековете.
Ако хигиена преди 100 години е значело да се къпеш 1 път седмично днес означава всекидневно.
Ако преди няколко години беше немислимо мъже да си епилират краката , днес е нормално и част от хигиената.
Спретнатост също е доста относително понятие - Мъжете с къси панталони примерно не са били спретнати преди векове , но днес може да се каже че са спретнати.
Затова казвам, че с годините обществото ще узрява за цветовете.
Не понасям мъже с епилирани крака. За професионални плувци го разбирам.
Всяка жена е свободна да харесва мъже с обезкосмени крайници, розови коси и пр. белези на мъжественост. Не сме много узрели, но нейсе - демокрация е.

# 467
  • Sofia
Хубави са красиви пълни гърди, женствено е, но трябва да са съобразени и с тялото, височината, костната структура, излъчването на жената, лицето даже. Умирам да се смея като отворя някои от снимките тук. Защо за БогХа тези момичета/жени си слагат импланти по-големи от главите им. То па бива лош вкус и липса на естетика, ама толкоз не бива. Ами ще се смеем като се излагат. Smile

Понякога и природата проявява такъв лош вкус. Надявам се,  че тогава не се смеете.

# 468
Той наистина на европейски състезател по колоездене прилича този бебчо, бях сигурна, че снимката е от точно такова събитие, дори му се възхитих за миг, че станал спортист, докато не видях коментарите тук, а и този на майка му.
Никой не се облича посред бял ден така, просто ей така, без да отива на гей парад, нощен клуб, парти някакво и т.н. Спреят на другия ден, след партито вече е измит и всеки си върши работатата в обичайният си вид, като за пред хора.
Не че нещо лошо е направил бебчо, но чак да идва майка му да заплашва, голям майтап.

# 469
*Да се  мащаш оттук !* - ми стига като база за затвърдено мнение за Кремена.
Парвенюта. Дорасли да се изтипосват и държат като мислят, че са атрактивни и екстраординерни, но нямат класата да защитят по интелигентен начин тези си хрумки. Агресията и липса на самоирония издават комплексите им. Додрапали до пари, някакъв финансов и обществен статус и край - недосегаеми икони.
Ниско интелигентните арменки са особено шумни и нападателни, като ято са.
С безкрайно уважение естествено към Севда Севан и Нарине Абгарян. Но те са в друго измерение.

# 470
  • До морето
Как смеете да казвате, че Кремена е селска мома?!?!? Нима има някой в България, който не знае, че тя е отраснала на Докторски паметник?!?!? Че как като са били в Италия тя е сънувала жълтите павета и се е будела обляна в сълзи. Че заради безграничната любов на Кремена към центъра на София (не цялата, само центъра) и безграничната любов на Магърдич към Кремена са се върнали тук. Иначе с техния труд и талант, ехеееии- Холивуд щеше да им е тесен.

# 471
Природата никога не проявява лош вкус, Карен. Там нещата се случват по друг начин и си личи. Говорех зорлем да го прави някой, за импланти. А и да си призная, не съм виждала много естествено по-големи от главата на 1 жена гърди.

# 472
Рядко се случва, разбира се, има и такива, с по-големи от главите им, само че и жените с такива не са с 39кг живо тегло като Валериева примерно, и с 20кг гърди, трудно би могло да се случи. Освен това, придават и доста окръглен вид на цялата фигура, че някои даже си ги намаляват хирургично, примерно Скарлет Йохансон, Виктория Бекъм, и наша Преслава. На Бекъм не й се вързваха балоните с цялостната й концепция и стил за супер пош и супер скини.
Същото е и със задниците, трудно ще си с бедра като клечки за зъби и с "бразилски" тип задник. Не става.

# 473
Забрави Халваджиян как обикаляше да снима по сватби и правеше чалга клипове. Сега изкуство прави, ехеее.

Последна редакция: нд, 05 юли 2020, 15:50 от Шушон

# 474
  • София
Понеже не познавам Кремена нито лично, нито следя изявите й, от поста ми остави усещане за мутро-държанка, която се пени при всяка казана дума от "простолюдието". Представям си ако някой напише нещо лошо по нейн адрес, или не дай си Боже блъсне по невнимание колата й.

В едно интервю Халваджиян каза, че Кремена не си купувала винетка, и когато я спират КАТ, тя отваряла прозореца и излизала до кръста и започвала да крещи на катаджиите... Беше горд с жена си, докато го разказваше.

# 475
  • Sofia
И за забраната за пушене в заведенията имаше мнение г-жата....

# 476
  • Rock & Roll feeling ...
Един от последните й хитове е, че обвини провинциалистите за мръсотията около народната библиотека, понеже тя познавала всички в квартала и е сигурна, че не били те. Засичала е няколко пъти по пейките хора  говорещи на диалект, съответно от провинцията и ето кой правел боклука... Joy

# 477
Класическа простакеса с огромно самочувствие.
Аз пък помня едно предаване "На кафе", преди много години, в което си беше донесла голяма част от необятната колекция обувки - Диор, Шанел и пр. скъпи марки. Не ми стана ясно, каква е целта на шоуто, може би средностатистическата българка да види и да поцъка с език, какви са световните тенденции или просто г-жа Халваджиян да се изфука?
После Гала се възмути, че им прегрели телефона, че е криза и хората нямат пари за хляб, а се показват обувки, чифт от които надхвърлят заплатата на българина, в предаване за домакини.

# 478
Кремена е софиянка, ама снахата е от Смолян, съответно и внуците й са полупровинциалисти. Ако Джуди не ходеше по нощните клубове, нямаше да забележи Алекс и да я хареса за адреналинка.

# 479
Мда, "мащам"  е типично за жълтите павета ...

Общи условия

Активация на акаунт