Звездни компромати - юли'20

• 273 983
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Всъщност кой е партньор в живота на мадам Евро? Има ли актуален такъв?

# 616
Абе може да е всякаква, виждали сме я всякаква, но е харизматична и красива. Сякаш съществуват перфектни.

# 617
Майката на Тото е ходила с Кишишев навремето. Също така щяла да става водеща на Море от любов, но като разбрала колко е ниско заплащането, се отказала.
Кога точно е ходила с Кишишев?! Той малък се ожени, после живя в чужбина.
Море от любов може да е искала да води
Ей така тръгват клюките

# 618
С Боримиров е била гадже, преди да е с бащата на Тото. Бях чувала нещо за трудно му детство, та сега тези новини за майка му ме учудиха. Разтърсих се по клюкарските сайтове това излезе.

# 619
Майка му не е била с Кишишев, а с Даниел Боримиров и то още от училище. Разделят се, защото той идва да играе в София. Иначе “жената” на Тото ми е съученичка. Много надменно същество, с което очевидно са се намерили. Не блести с интелект и богат речник.

# 620
  • Sofia
Водеща?!...,че и заплащането не ѝ допаднало Joy
Добре,че Гола не е меркантилна и е готова на всичко само да е в ефир Money

# 621
Аз пък имам снимки от сватбата на Кременлиев, редом с всички поканени звезди от световното в САЩ. Ще взема да проверя като се прибера какво е останало, хехе бях забравила. Може нещо и интересно да се появи.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 22:01 от Ellinor*

# 622
Енио Мориконе. Flowers Rose                         
Скрит текст:

# 623
Да, да , с Боримиров, бъркам ги нещо футболистите аз. Това за Море от любов Тото го разказа на Халваджиян. Много оборотна мадама е била навремето майка му явно.

# 624
Мадона
Скрит текст:

# 625
Как си изфабрикуваха клюки... Triumph Боримиров се ожени за ученическата си любов и винаги е бил много отдаден на семейството си. Децата им се родиха, когато и двамата бяха доста млади (1994 и 1998). След като той е от Видин, а въпросната от Враца, кога са имали и време да се загаджят?

# 626
Наталия Симеонова не е ли била винаги - единствената титулярка на "Море от любов"? Не само като водеща през годините? Тя беше известна и преди това, водеше музикалното "Рококо" и то доста добре. И да са спрягали друга за водеща, едва ли е щяло да бъде някоя тотално неизвестна на публиката. Не го вярвам това аз.

# 627
Kim Kardashian
Скрит текст:

# 628
  • София
Аз също не вярвам за Боримиров и майката на Тото. Боримиров е от едно видинско влашко село - Покрайна и открай време е с жена си. Аз учех със сестра му в английската, тя пък го раздаваше голяма надувка. А жената на Боримиров - Афродита, е сестра на една нашумяла мутра от онези години, но забравих името. Смеел е той да заглежда други жени. Grin
Допълвам - мутрата, брат на Афродита, е Таки.

# 629
Таки е.
А за Наталия - с гърба на Денис Ризов не й беше трудно да е водеща, а и спряваше се жената.
А майката на Тото - както каква и коя точно е щяла да води "Море от любов"? Предаване с голяма аудитория, като едно едно хубавко момиче от Враца?

Общи условия

Активация на акаунт