Звездни компромати - юли'20

• 273 973
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 720
Не мога да повярвам , че ще сменят Райкова с Игнатова. Единственото общо между тях е цвета на косата.

# 721
Редактирам! Извинявам се! Мина много време... Объркала съм имената и оттам сватбите. От тази на Кременлиев имам снимки, нали затова се сетих след като споменахме Боримиров. Обърках и нашите с тези сватби, какво да ми пратят! Накрая изяснихме, не Кишишев, а Емил Кременлиев. Дете съм била все пак! 😌

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 08:52 от Ellinor*

# 722
Коя е Ина ?  Не мисля, че има повод  да ги черпи.

Още един кадър от играта #ПознайЗвездата
Скрит текст:

Ина е жената на собственика на Хитачи - Николай Младжов.

# 723
А Николай Младжов не беше ли женен за Деси Зидарова?
Или пък бъркам мъжа...
Помня снимки от сватбата - роклята беше от две части, едната се сваля по някое време. Имаше и снимка с майка й, която изглеждаше доста добре.

# 724
Михаил Младжов май беше онзи на Деси .

# 725
  • Viena
Абсурд Ина да е жена или да е била жена на този.

# 726
Преслава в “Шоуто на Цитиридис”.

# 727
Преслава в “Шоуто на Цитиридис”.

Няма такава тъпотия CloseJoy

# 728
  • На морето!
Сценаристите на Цитиридката от Гала ли крадат идеи?
Специално гледах Преслава, заради носа ѝ (играха някаква игра и беше в близък план), нищо общо няма с лъчезарното, пълно с енергия момиче от ВБ. Не е само носът промяната, цялостното ѝ поведение и излъчване е променено.

# 729
  • До сърцето...
Шапка ви свалям как ги помните тия работи (за бивши гаджета, фамилии, имена, бравос!)

Кейти Пери с Орландо на разходка, тая жена бременее от сто години, няма ли да ражда вече...
Скрит текст:

Рания и дъщеря й, принцеса Иман, в северна Йордания.
Много си приличат.
Скрит текст:

Никол Шерзингер и Том Еванс на морска почивка
Скрит текст:

На 8 юли рожден ден имат:
Майкъл Уедърли (52)
Скрит текст:

Майло Вентимилия (43)
Скрит текст:

Робърт Непър (61)
Скрит текст:

Анжелика Хюстън (69)
Скрит текст:

Ирен Кривошиева (64)
Скрит текст:

Мариан Бачев (44)
Скрит текст:

# 730
Кака Шерци и с Гришо беше така. Абе, как го правят този номер-през година-две и пак мнооого влюбени? Завиждам им.😅
Предпочитам Игнатова пред Венета. Вярно, че и Мария се лигави, но мен не ме дразни, докато Венета-само като и чуя фалцета и ме втриса. Същевременно го играе някаква готина журналистка-непукистка, но истината е, че нивото и е посредствено и махленско. Нейна е и вината много хора така да са настроени към синът и.  Както при последната "четяща" снимка-толкова ли не можа да го снима просто как си чете, а трябва да заема тази поза-седи вдървен, но показва маркови маратонки, очила.....

# 731
Майката стана ясна, а бащата кой е?
Безизвестен  ( все още ) врачанец.
Майката има втори брак  и от него още едно дете.

До колкото знам Магърдич е предложил " Море от Любов" , но тъй от бтв не вярвали особено в предаването, отказали да финансират първите епизоди. Денис Ризов бил финансово рамо на Магърдич, но дали с условие жена му да го води - историята мълчи по въпроса.
Като станало популярно предаването, бтв опитали да се измъкнат от финансиране, но Денис Ризов заплашил, че ще си рекламира голия г*з и в крайна сметка започнали да си го финансират от телевизията.

И понеже ги пиша нещата малко по спомен, ето тук в първите 5 минути  е това което Маги споделя за възникването на "Море от Любов" https://www.youtube.com/watch?v=QFScG_HHbnE

# 732
  • Rock & Roll feeling ...
Ина е жената на собственика на Хитачи - Николай Младжов.
Благодаря Simple Smile И този не ми е познат.

Марго Роби си разцъква небрежбно в Ел Ей :
Скрит текст:

Марая Кери...
...то стойка
Скрит текст:

...то аутфит
Скрит текст:

Аз ако бях на мястото на Венета, щях да си спретна едно ютубърско "Горещо" и да правя това, което най-много ми се отдава. Някоя и друга рекламка в инстаграм и така ...

# 733
Шапка ви свалям как ги помните тия работи (за бивши гаджета, фамилии, имена, бравос!)

Всякаква информация е на един клик разстояние. Кой ти помни нещо изобщо?

# 734
  • Rock & Roll feeling ...
Христо Иванов дебаркира с гумена лодка край лятната резиденция на Ахмед Доган : https://dnes.dir.bg/na-fokus/hristo-ivanov-debarkira-s-gumena-lo … ahmed-dogan-video

Общи условия

Активация на акаунт