Звездни компромати - юли'20

• 273 950
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 735
Ох, тоя Тити навсякъде ли ще се вре. Сега с короната си ни занимава. Миналата седмица обиколи всички предавания с шофирането си, сега с короната..

# 736
  • Пловдив
Ох, тоя Тити навсякъде ли ще се вре. Сега с короната си ни занимава. Миналата седмица обиколи всички предавания с шофирането си, сега с короната..
От изключително симпатичен ми човек се превърна в рязко противен. Заради шофирането и неплатените фишове, заради реването, което се оказа фалшиво, заради натискането да е собственик на Левски И стана, все пак е баскетболен човек, как пък намазва и той, оказа се лицемер, интересчия и бандит. Писна ми от толкова фалшиви хора. И ни ги бутат постоянно. 😥

# 737
  • На морето!
Тити нямал симптоми, чувствал се добре, но присвил очите и говори като човек на смъртен одър. Абсолютен артист, слаб и посредствен артист, от който вече ни омръзна.

# 738
  • IT
На Марая петичките са леко занемарени.

# 739
Тити го гледах без звук и тъкмо щях да питам защо беше присвил очи така печално. Този човек очевидно има сериозни дефицити.

# 740
  • Пловдив
Божидар Искренов-Гибона и внуче...дъщеря му Настася родила преди 3мес. Омъжена за американец и живеели там.
Скрит текст:
Семейно...
Скрит текст:

# 741
Ха, това момиче до кучето ми е съща Фийби.

# 742
Много мила снимка на дядо и внуче.

# 743
И през ваканцията Патрик чете ли, чете....А с моята дъщеря водим война за една приказка....Ама къде е той, къде сме ние.....🤔😥
😀🤗

# 744
Много мили снимки на Гибона и семейство.
Тези пудели имам чувството, че са във всяка къща в Щатите.

# 745
  • Варна
Да не би да са някакви инфлуенсъри, че рекламират семейно RL?

# 746
Славена Вътова и щастливо семейство
Скрит текст:

# 747
Ама бедъра...??? Много е важен, трябва да се види в колко добра форма е. Всъщност нея май я махнаха от предаването на Цитиридис.

# 748
Христо Иванов дебаркира с гумена лодка край лятната резиденция на Ахмед Доган : https://dnes.dir.bg/na-fokus/hristo-ivanov-debarkira-s-gumena-lo … ahmed-dogan-video
Има ли телевизия, която да е излъчила нещо по повода?

# 749
Славена Вътова и щастливо семейство
Скрит текст:

Е, няма ли къде да го завре тоя крак, пфууу Stop

Общи условия

Активация на акаунт