Звездни компромати - юли'20

• 273 950
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 750
  • Viena
Децата ли са на фокус, едва ли....... тая Славена е много зле горката....

# 751
  • Пловдив
Славена Вътова и щастливо семейство
Скрит текст:
ужас е! И как си е метнала крака пред детето Close
И голямото и е одрало кожата Simple Smile

# 752
  • софия
Христо Иванов дебаркира с гумена лодка край лятната резиденция на Ахмед Доган : https://dnes.dir.bg/na-fokus/hristo-ivanov-debarkira-s-gumena-lo … ahmed-dogan-video
Има ли телевизия, която да е излъчила нещо по повода?
БТВ.

# 753
Много хубаво семейство има Славена! И разкошно тяло – хем е фит, хем е фина, женствена, не е някакъв робокоп.

# 754
  • Пловдив
Род Стюърд - 75-годишният рокаджия и 49-годишната му половинка изглеждат по-щастливи от всякога. „Празнуваме 13-та годишнина от сватбата с разходка из Лондон и малко бягство в Хайд Парк. Наздраве на всички и бъдете здрави“...
Скрит текст:

# 755
Наскоро се замислих някои хора какви смешни снимки ще оставят на внуците. Един милион селфита с различни муцки и някой крак, опнат с цел да са секси. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 756
За Славена в случая семейството й се явява просто декор на левия й крак, който дане не е изтръпнал от неудобната, но елегантна поза. Предполагам нещо ужасно щеше да й се случи, ако просто си беше прегърнала децата, за нормална снимка, от която не избухва зверски сексапил.

# 757
Да, определено не и се е получила снимката на Вътова! Много е смешна! Единия го опънала пред детето и, а другия го е повдигнала на пръсти! Нагъзена некрасиво! Хихии!
Дежурната усмивка допълнително боде очите, но хайде, на морето е, с децата и съпругът е, млада е, минава за секси...! Между другото, тя ли беше с присадената коса!? Май, да!

# 758
  • Пловдив
Никол Кидман и сестра и Антония...
Скрит текст:
Тук сестрата с децата си...от първия брак и на втората снимка и с другите от втория брак, бощо 6 са Simple Smile
Скрит текст:

В дома на Матю Пери, който продава за 35млн.... https://eva.bg/article/39897-V-doma-na-Matyu-Peri-tam-kadeto-zhi … man/gallery/28536

# 759
Оооо, много ми хареса домът на Пери. Тези гледки Heart Eyes
Не ми достига само някой лев, към 34.9 млн Joy

# 760
Добре, де, не може ли една снимка с бедър, друга с децата. Ужасно нелепо е това. Уж претендира за нещо повече от Джулианите и Николети.

# 761
Славена е  като чироз. Кое и е сексито? Една идея е по пълна от сестрите Толеви.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 13:44 от sigma

# 762
Славена Вътова с това може да изпъкне, това показва.
А за нея е жизненоважно да изпъква. Няма никакво значение дали е удовлетворена и щастлива, важното за нея е да е "перфектна" и изпъкваща в очите на другите.
Жал ми е за такива като нея.

# 763
Ужасна снимка на Вътова! Неуместна поза, меко казано.  Разваля снимката с този гъзо-бедър..... Страх ме беше да отворя снимката, като знам какви озъбени снимки показва.

# 764
Тук сестрата с децата си...от първия брак и на втората снимка и с другите от втория брак, бощо 6 са Simple Smile
Скрит текст:

Синът й колко прилича на Рафаел Надал (от първата снимка с оранжевата тениска) -
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт