Звездни компромати - юли'20

• 273 912
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Кои известни личности са в плен на сциентологията?
Аз знам само за Том Круз.

У наше село има ли някой залитнал в тази посока?

# 781
Джони решил да си разведе с Амбър, защото акала в леглото ли? Дефекация като физиологичен термин значи точно това.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 15:00 от #Frozen#

# 782
  • На топло
Джон и решил да си разведе с Амбър, защото акала в леглото ли? Дефекация като физиологичен термин значи точно това.
Да точно това значи.
Отвратително. Нямам думи.

# 783
Джон Траволта, Елизабет Мос, Джулиет Люис от по-известните са сциентолози.

И аз четох показанията на Джони Деп, да, Амбър или някой от кръга ѝ се изходили в леглото му и тя се опитвала да го изкара просто шега. Луди хора.

# 784
Амбър верно е шашава по целата глава. Вчера бордърлайн, днес обикновена дрисла.

# 785
Ох, Сигма...😂😂😂
Вътова да си прави секси снимки, щом иска, но това говори, че няма елементарен усет. Както се подчерта, идеята на снимката е била да е семейна и сладурска. Голият и г*з, близо до децата не е особено миловидна гледка.

# 786
Като чета за томкрузовите деца и сциентоложката църква, направо ме втриса и си викам - благодаря ти, Боже, че мега звезди като нашите Асен Блатечки, Христо Мутафчийски и други, но не по-малки таланти, не са се родили в Холивуд!
Едно на ръка, че така щяха да го покорят и други имена да не чуем и видим, второ, че с тази сциентология, как щяха да го закъсат...

# 787
Може ли да е толкова хубава и да е толкова зле... ужас

Джони Деп и Амбър Хърд се изправят пред съда.
Скрит текст:

# 788
Ох, на Ирини в постовете най-интересното винаги е в коментарите 😂😂😂

# 789
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Джон и решил да си разведе с Амбър, защото акала в леглото ли? Дефекация като физиологичен термин значи точно това.

В странни времена живеем, къде отидоха алкохола и наркотиците?

# 790
  • Dope Reach
Сциентологията е пълен ужас. Снощи гледах документален филм по темата. Даже бащата на главното действащо лице, Дейвид Мискавидж, е отлъчен. Имали си нещо като затвор, в който се извършвали всякакви побои и извращения. А съпругата на въпросния Дейвид не е виждана от 2007 г. Твърдят, че се е посветила на работа в "църквата", но всъщност се предполага, че вероятно не е между живите. Страхотии.

# 791
В странни времена живеем, къде отидоха алкохола и наркотиците?
Ааа, никъде. Жонката няма нищо против тях.....😂

# 792
Аз на такива истории им викам превенция 😃 да си бе стоял при Ванеса, не би се видял в това чудо.

# 793
  • София
Сциентологията е пълен ужас. Снощи гледах документален филм по темата. Даже бащата на главното действащо лице, Дейвид Мискавидж, е отлъчен. Имали си нещо като затвор, в който се извършвали всякакви побои и извращения. А съпругата на въпросния Дейвид не е виждана от 2007 г. Твърдят, че се е посветила на работа в "църквата", но всъщност се предполага, че вероятно не е между живите. Страхотии.

"Най-популярните сциентолози са Том Круз, Джон Траволта, Чик Кърия, Чака Кан, Присила и Лиза Мери Пресли.."- инфо от интернет.
В България явно ние си нямаме такива елементи...все още.

# 794
И аз съм гледала за изчезналата жена на Мискавидж, та браво на Никол Кидман и на Кейти, че се измъкнаха преди да ги "пенсионират" и тях да служат на църквата. Хич не мога да го трая Том Круз покрай тези истории, нито да му се възхищавам какъв вампир бил и как не остарявал. Таласъм.

Общи условия

Активация на акаунт