Звездни компромати - юли'20

• 273 921
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 795
Шанел е обялкла Джей Ло.

Бащата на Кейти Хоумс е мастит адвокат и много уважаван, предполагам е ползвал връзките си за да я оттърве от сектата.

# 796
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Шанел е обялкла Джей Ло.

Бащата на Кейти Хоумс е мастит адвокат и много уважаван, предполагам е ползвал връзките си за да я оттърве от сектата.
То добре, че и детето измъкнаха...

# 797
  • На топло
Ето я Амбър, щастлива и усмихната.
😷
Скрит текст:

# 798
  • Пловдив
Добре де, кому е нужна подобна отдаденост за такава секта...? Защо и как ги заслепяват? Ако е като Масонството-ок, ама чак извращения, побои и т.н...

А и Том признал ли е, че е член на сектата?

# 799
Много е хубава Амбър. Ма и тя като Джолито кукувица.

# 800
Добре де, кому е нужна подобна отдаденост за такава секта...? Защо и как ги заслепяват? Ако е като Масонството-ок, ама чак извращения, побои и т.н...

За тази секта, от това което съм чела, те търсят и привличат основно богати и успели хора.

# 801
Том Круз от край време е в сектата. Основна част от доходите им отивали там. Много жалко, толкова го харесвам, а и сме родени на една дата. 😊
Кейти Хоумс като малка си мечтаел да се омъжи за Том. Както казват-внимавай какво си пожелаваш.

# 802
Мои си съждения, но Америка е страна създадена от златотърсачи, каторжници, бегълци и пр., страна в която върлуват всякакви религии - разцепления, клонове и производни! Има много католици, има много сциентолози, много мормони, свидетели на Йехова, много мюсюлмани и т.н., преплитат се какви ли не възгледи и идеологии, но по - притеснителното е, че някои от тези "религии" са толкова налудничави, че ми е чудно, няма ли как да бъдат забранени като вероизповедание !?

# 803
Така е Коки. Това е сбирщайна на света. Всякакъв луд народ има, включително и крайно религиозни.

# 804
Много са ми интересни амишите там. Понякога си мисля, че такъв простичък живот би бил много приятен, но в следващия момент се сещам, че съм живяла на село, преди 30 години, и ми минава Grinning

# 805
  • Пловдив
Том Круз от край време е в сектата. Основна част от доходите им отивали там. Много жалко, толкова го харесвам, а и сме родени на една дата. 😊
Кейти Хоумс като малка си мечтаел да се омъжи за Том. Както казват-внимавай какво си пожелаваш.
е...колко им е разликата, та... Simple Smile пък и как го е омагьосала, та да стане...

# 806
  • На морето!
Сциентологията е пълен ужас. Снощи гледах документален филм по темата. Даже бащата на главното действащо лице, Дейвид Мискавидж, е отлъчен. Имали си нещо като затвор, в който се извършвали всякакви побои и извращения. А съпругата на въпросния Дейвид не е виждана от 2007 г. Твърдят, че се е посветила на работа в "църквата", но всъщност се предполага, че вероятно не е между живите. Страхотии.
Къде го гледа и как се казва? Чела съм в Гугъл по темата, но ще ми е много интересно да видя и филм.

# 807
Между другото, Том на младини, преди да стане актьор, е имал намерение да става свещеник. Явно още тогава го е влечало духовното, но, за съжаление, се е отдал на тази секта. А актрисата Лия Ремини я напусна преди няколко години и беше дала много интервюта по темата. Тя е една устата симпатяга. Ако не се лъжа, беше казала, че на сватбата на Кейти и Том, малката Сури била оставена самичка да плаче в някаква стая, заради някакви възгледи на сциентологията относно детското възпитание. Но не съм сигурна дали не е измислица това, трябва да се провери.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 09:44 от Джуд

# 808
  • ВАРНА
Винаги съм мислила,че добрия вид на Том Круз се дължи на членството му при сциентолозите,но явно на Кърсти Али и Джон Траволна не им е подействало та явно си е ген.Особено слад,като видях и кака му.

# 809

Не просто е признaл - той е на един от най-високите постове в йерархията на сектата в момента, сред най-близките до лидера на сциентолозите. Тази снимка е от някаква реч, която държа пред вярващи
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт