Звездни компромати - юли'20

• 273 901
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 810
  • София
Някой знае ли дали има бг звезди, залитнали по някоя секта?

# 811
Мисля, че Миро - певецът е протестант!

# 812
  • София
Ивайло Захариев е в някаква секта. Секс преди брака е табу за неговата религия.
Имаше и други странности, но вече не ги помня. Но определно говореше доста странни неща.

# 813
Протестантството не е секта.

# 814
  • На морето!
Аз мислех, че и Миро, и Захариев са евангелисти.

# 815
Протестантството не е секта.
За мен, е! Съжалявам, но мислим различно!

# 816
Чудя се дали тези по високите етажи на сектите са толкова заблудени или просто са много добри в това да омагьосват балами и затова са се издигнали високо в йерархията.

# 817
Много са ми интересни амишите там. Понякога си мисля, че такъв простичък живот би бил много приятен, но в следващия момент се сещам, че съм живяла на село, преди 30 години, и ми минава Grinning

Ужасни са амишите, особено ако си жена. Без контрацептиви, без медицинска помощ и без защита, ако станеш жертва на насилие вътре в семейството. Масово се раждат деца с генетични заболявания заради близките родствени връзки, всички са роднини там от много поколения. Нечовешки ужасии се случват зад затворени врати и няма къде да избягаш, тотално си непригоден за живот извън обществото им. Напоследък се разшумя и за амишите.

# 818
Е как евангелистите ще са сектанти ? Я малко се образовайте.

# 819
Чудя се дали тези по високите етажи на сектите са толкова заблудени или просто са много добри в това да омагьосват балами и затова са се издигнали високо в йерархията.

Нямала съм личен досег с такива, но съм убедена, че много добре знаят какво правят! Това не пречи и да вярват в тези неща.

Като заговорихте за амиши... просто веднага ми изниква TLC пред очите. По тоя канал могат да се видят всички странности, “извращения” и т.н. в американските нрави.
А знаете ли, че Меган Фокс и Кейти Пери са ходили в петдесятна църква? Там хората вярват, че Светият Дух им праща дар да говорят различни езици и почват да говорят някакви измислици, да чувстват енергии, да се държат неадекватно.

P. S. Дано не обидя никого, вярата е нещо лично и неприкосновено, но не съм особено толерантна към такива “църкви”. И все пак е страшно интересно как се появяват такива течения и колко хора се увличат. Вал Килмър също е член на една такава секта. Christian Science се казва. За тях писаха, че не позволяват кръвопреливане, а той май беше болен от рак тогава, но май се подложи все пак на лечение.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 17:21 от Джуд

# 820
Стенли Кубрик повдигна малко завесата с *Широко затворени очи* , какво се върши в такива затворени кръгове за свръхбогати, преситени общности.
Йерархия, доминация, принадлежност /в това е удоволствието/ и естествено всичко това базирано на пари, много пари..Които  дават илюзорното усещане, че с тях ти и себеподобните ти сте над унтерменшите.

# 821
Аз мислех, че и Миро, и Захариев са евангелисти.

захариев е протестант.

# 822
Имам чувството, че евангелистите все по-рязко се опитват да напъплят културните ни среди: артисти, театрали.
Аз съм израснала сред евангелисти от Петдесятната. Да, те вярват, че молейки се горещо на Бог да влезе в тях, те изпадат в транс, и започват да говорят на различни езици, като свидетелство, че Божият дух е влязъл в тях. Което не е истина, щото съм била свидетел на много такива "свидетелства". Не говорят на никакви чужди езици. Всичко е някаква каша от думи, дочути оттук-оттам. Но истината, е че винаги съм се чувствала тотално гадно след подобни изпълнения.

# 823
  • София
" Амишите са вид менонити – протестантска християнска общност"

Това само по себе си означава, че ако амишите са секта, значи и протестанството може да се разглежда като такава.

# 824
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Имам чувството, че евангелистите все по-рязко се опитват да напъплят културните ни среди: артисти, театрали.
Аз съм израснала сред евангелисти от Петдесятната. Да, те вярват, че молейки се горещо на Бог да влезе в тях, те изпадат в транс, и започват да говорят на различни езици, като свидетелство, че Божият дух е влязъл в тях. Което не е истина, щото съм била свидетел на много такива "свидетелства". Не говорят на никакви чужди езици. Всичко е някаква каша от думи, дочути оттук-оттам. Но истината, е че винаги съм се чувствала тотално гадно след подобни изпълнения.

Те симулират обладаване от Светия дух? Или си вярват наистина?

Общи условия

Активация на акаунт