Звездни компромати - юли'20

• 273 944
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 825
# 826
  • София
https://www.instagram.com/p/CCYVm1Mp-pW/?igshid=18nz6mzwkjxio

Да не изпуснете довечера Мисис Батинкова при Цитиридис..

# 827
Някой питаше-Том Круз е на 58, а Кейти Хоумс на 41. Спокойно когато е била на12-13 си е мечтаела за Том, който е бил на 30.

# 828

Това е доста умерено и даже позитивно писание в сравнение с други, които съм чела, призоваващи да четем псалми и т.н. Няма лошо да вярва човекът, ако наистина му е помогнало това самовнушение, но за мен подобни неща звучат страшно наивно и глупаво. Но има хора, които го вярват. Не ми пречат, стига да не почнат да изискват и от мен разни неща.
Скрит текст:
Аз вече няколко години от по-съзнателния ми живот се опитвам да разбера религията и въпреки че вярвам в Бог и какво ли не изчетох, какво ли не правих и изпълнявах, съм си все така объркана и не знам какво да кажа и какво да вярвам, освен най-основните универсални неща - че трябва да се търси доброто, да обичаме себе си и другите, да се уважаваме, да не отмъщаваме. Като се замисля, не са малко неща и не са толкова лесни за изпълнение. Всичко останало не мога да го възприема - призиви за молитви, призиви да се молим на чудотворни икони, призиви да четем определено нещо и да го повтаряме до безкрай. А дори и свещеници призовават за такива неща. Колкото и да съм се мъчила, не мога насила.

P. S. С уточнението, че вярвам донякъде в силата на чудотворните икони, просто не вярвам, че на мен може да ми помогне, а и нямам силата да го измоля това нещо.

За да не е абсолютен спам - да припомня един любим момент от "Сексът и градът", когато Шарлот "стана еврейка". Обичам да гледам ритуали по филмите:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 17:19 от Джуд

# 829
На Никол не мога да и простя това, че не се интересува от първите си деца.
Тя няма биологични деца от Том. Те са осиновени! Може да и е наложено от него, а тя да не се чувства свързана с тях.

# 830
На Никол не мога да и простя това, че не се интересува от първите си деца.
Тя няма биологични деца от Том. Те са осиновени! Може да и е наложено от него, а тя да не се чувства свързана с тях.
Дано да е наложено от него, защото ако е второто, то тогава би била свръх проста пача.

# 831
Явно е супер новина, щом се регистрира за да ни я съобщиш. Дай подробности

# 832
Аха, значи като не им е биологична майка може да не е свързана с тях.

# 833
Аз имах проблеми с родния си син след развода си преди години и буквално съм го преследвала, за да се видим и чуем. Толкова го бяха настроили против мен другите му роднини. Така че ми е мега противно когато вземе да се осъжда някоя майка как си "зарязала децата" и какво ли не. Чукайте на дърво и се радвайте, че не ви е на главата - идея си нямате колко лесно се настройват деца против единия от родителите си, особено при развод.

Ако Том е изискал от тях вярност, като нищо са загърбили Никол.

Том Круз не се ли отрече от Сури - и то по свое желание?

# 834
Никол е говорила за децата си с Том: "They have made choices to be Scientologists and as a mother, it’s my job to love them."
"Те направиха своя избор да са сциентолози, а моята работа като майка е да ги обичам."
Аз от това изречение разбирам, че продължава да ги подкрепя. Може и да поддържат връзка, но самата тя не е по сциентологията.

# 835
Том Круз е въведен в сциентологията от първата си съпруга Мими Роджърс. Тя е по-голяма с 6-7 години, популярна актриса, а Том е сравнително прохождащ. Имаше слухове, че брака е параван за него. И също, че уговорката е влизане в сектата - възход в кариерата. Така и стана реално. И нека не забравяме, че не Никол, а Том подава молба за развод.
Ей го в един от първите му филми. Впоследствие зъбки и лустро са на ниво блокбъстъри.Wink
Скрит текст:

# 836
  • Варна
Сциентологията грам не ме е интересувала, нито Том Круз, Никол Кидман и деца, но от прочетеното смятам, че с огромна сигурност може да се предполага, че Никол не се е фръцнала и не си е зарязала децата щото и е писнало да бъде майка. Как някои решиха, че по свое желание не поддържа връзка с тях (ако наистина не поддържа) не знам.

# 837
Роси Иванова
Скрит текст:

# 838
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
О, Ужас!

# 839
Винаги съм смятала Роси Иванова за безапелационно най-красивата ни мис, но вече прилича на Мортиша Гомес!

Общи условия

Активация на акаунт