Звездни компромати - юли'20

• 273 923
  • 2 638
  •   2
Отговори
# 885
  • IT
Джаферович, си е структурирала коремните мускули при сина на Денкова, мернах снимки в неговия Инстаграм.
Една неизвестна откачалка си беше уморила котките с това веганство.
Дори и във филмчето цар Лъв, когато Симба избягва и заживява с Тимон и Пумба той не става веган 😂 ами яде буболечки. Растенията имат оксилати, за да се ‘защитават’, които според мен не са много полезни за един животински организъм, който е карнивор, но това е тема не за тук.

# 886
Kristen Anabelle
Скрит текст:

Шерън Стоун
Скрит текст:

# 887
  • София
https://www.facebook.com/1730514574/posts/10207355188674529/ Марина Войкова и съпруг. Той е доста дребен.
Момиченцето им прилича на нея.
Скрит текст:
На мен не ми харесват като двойка.

Кари за пръв път е Hands Ok Hand

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 08:33 от amia_a

# 888
[quote author=Радика link=topic=1230994.msg41038391#msg41038391 date=1594246127

За Амбър сте писали, но покрай съдебните изслушвания, Джонката си е признал, че е давал трева на Лили-Роуз, когато е била на 13 години. За да й покажел бил, че наркотиците не са хубаво нещо Rolling Eyes
Скрит текст:
[/quote]
Напротив, не й е давал. Казал й е, че ако някога изпита нужда да пуши трева, да поиска от него. Неговата била качествена. А за снимката на която той спи, ми е любопитно как това доказва че е бил дрогиран. Ако беше рухнал, главата му нямаше да е пъхната на най-долният рафт, като върху възглавница. Прилича ми на човек, който отказва да легне на кревата до крещящата си жена и предпочита да спи на земята. Шофьоорската книжка на масата с дрогата се оказа нейна, не негова. Едни малки подробности, но много важни...Четете с разбиране! Това са снимки, които тя е правила тайно пет години и които е трябвало да й послужат за изнудването. Вината му е, че се е оказал безнадеждно влюбен глупак, който от отказал да види всички червени прожектори по онова време. Тъжна история.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 08:30 от SANDS

# 889
  • Sofia
В показанията си той сам признава за наркотиците. Не го отрича, той единствено отрича, че е способен да удря жени.
Четем с разбиране, тя е същата откачалка, ама при четенето с разбиране и вие не се опитвайте да изкарате Джони Деп бял и мил, при положение, че от години е видимо, че злоупотрбява и с пиене, и с дрога. Направо си е пропаднал, влюбен глупак.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 08:39 от NBM

# 890
Ver4e, гадно и тъжно Confused

Принцес, ти къде си?

Аз не знам как може да има "смислов" режим, да храниш хищник с растения.
Нямам представа, но ако някога има адекватна алтернатива, така че да се набавят необходимите хранителни вещества, не бих хранила с месо защото ме е жал и за тези станали на храна животни.

Кари пандемично фиешън го раздава.
А защо трябва да има алтернатива на природата и това, което ТЯ е заложила в принципите си?

# 891
Чехия

Стефан на Гала се хвали, че дъщеря й завършила за бакалавър, а неговата дъщеря е 9ти клас
https://www.instagram.com/p/CCLyJiOpLLu/

# 892
Той никога не е крил проблемите си с наркотиците. Но това, че има периоди в които ползва такива, по никакъв начин не означава че я спуква от бой. Тя няма нито един медицински документ, а в един от дните, в които твърди че той й е счупил Rolling Eyes носа, тя отива и се снима в шоуто на Джеймс Кордън с безупречно лице.

# 893
  • Sofia
Аз не съм твърдяла, че означава това. Нали това писах - и двамата стигнаха дъното.
Не знам какво хубаво виждате в един пиянде-наркоман, който заряза хубава жена и двете си деца, за да се хване с подобна на себе си откачалка.

Между другото - това ме подсеща за коментарите преди няколко страници за Кейти Холмс. Там също доста дълго е планирано бягството от Том. И аз съм чела, че бащата здраво е подковал дъщеря си, явно добре са прочели уроците от случая с Никол Кидман. Тя намира някакъв предтекст да живее доста време в Ню Йорк, доколкото помня, само за да получи правото да се разведе там. С месеци е подготвяно измъкването й, за да си запази детето. Кой знае и там какви компромати са пазени за сигурност.
При хора с оргомни средства, които могат да те смачкат с адвокати и влияние, това явно е неизбежна част от "играта".

# 894
Делото е за насилие, нали, не за наркотици? Просто изброих някои от лъжите й, които и тук се цитираха като факти. Зависимостите са личен проблем на тези които ги ползват и на мен ми е все тая. Къде са медицинските й документи, защо родителите й му пращат есемеси, в които го уверяват че тя лъже под натиска на адвокатите си? Собствените й родители? Защо иска да прави секс с него, след като е изкарала ограничителна заповед и се страхува за живота си? Защо бомбардира телефоните на приятелите му със съобщения и молби за прошка, тъй като той е блокирал номера й? Ситуацията с Кейти Холмс е много различна.

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 08:58 от SANDS

# 895
  • София
Крис Евънс и Лили Джеймс - предполага се, че са гаджета.
Скрит текст:
Софи Търнър
Скрит текст:
Лурдес...много ми е противна
Скрит текст:
Чарлийз Терон
Скрит текст:

# 896
И всичките й снимки на разни синини и наранявания, са без метаданни. Нещо които ги прави недопустими в съда. Белегът й от "хвърления телефон" е невидим 6 дни, за да се появи на седмия, когато тя прави разходката пред репортерите и отново изчезва на осмия ден.
Скрит текст:

# 897
# 898
Ужасна новина видях преди малко. Актрисата Ная Ривера, известна от сериала Glee, е изчезнала и има опасения, че се е удавила. Била е в някаква лодка по езеро в Калифорния с 4-годишния си син, който е намерен самичък, спейки в лодката. Горката... толкова е красива, дано я намерят, но... Sad

Последна редакция: чт, 09 юли 2020, 09:43 от Джуд

# 899
Род Стюарт
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт