Звездни компромати - юли'20

• 273 828
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 065
Красива, млада и осигурена жена, да ляга да умира ли, какво? Със сигурност не й е било лесно, само тя си знае. Но животът е за живите.

# 1 066
Единственото, което ме същиса в разказа на Шарлопова е как изпратила децата на училище, а после се върнала при починалия й съпруг и извикала доктор за да потвърди смъртта. Незнам коя жена би имала сили да вдигне домочадието, да им даде закуска и да ги приготви за училище (а и защо им е да ходят там в такъв момент!?!?!), докато внезапно починалия й мъж е в спалнята.
Намира сили и да го пренесе в семейната спалня преди това.
Животът продължава. Вие искате млада и хубава жена да си стои в къщи и да жалее.
Това не го разбрах. Как така го е пренесла? Нали е починал в съня си до нея?

# 1 067
В съня си, но не до нея. И след употреба на синьо хапче.
Жената, с която е бил се обажда на Бояна и... така сутринта вече е в семейното ложе, децата са на училище, всичко е готово да се извика лекар, да се съобщи на медии и т. н.

# 1 068
Харесвам Шарлопова. И определено сега изглежда много по-добре .

# 1 069
Точно миналата седмица, когато се постна нейна снимка тук щях да питам дали не се е чуло на къде е поела. Абсолютно очаквана новина си е това.

В съня си, но не до нея. И след употреба на синьо хапче.
Жената, с която е бил се обажда на Бояна и... така сутринта вече е в семейното ложе, децата са на училище, всичко е готово да се извика лекар, да се съобщи на медии и т. н.
Това е интересно..

# 1 070
Понякога смъртта на съпругът е облекчение за жената.
Дано сега намери истинска любов. И дано не я използват нея заради парите и. Наистина от сърце и го пожелавам. Заслужава да изпита щастие.

# 1 071
  • Rock & Roll feeling ...
Бритни и гадже:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 072
Единственото, което ме същиса в разказа на Шарлопова е как изпратила децата на училище, а после се върнала при починалия й съпруг и извикала доктор за да потвърди смъртта. Незнам коя жена би имала сили да вдигне домочадието, да им даде закуска и да ги приготви за училище (а и защо им е да ходят там в такъв момент!?!?!), докато внезапно починалия й мъж е в спалнята.
Когато полицията е установила тези факти,със сигурност моментално я е заподозряла в убийство на мъжа си! Е,възможно е и противоположното - просто да е изпаднала в ступор и да е невинна. Но кой криминален психолог ще си заложи името,че е така!

# 1 073
За любовникът-шофьор се знае в медиите от преди смъртта на мъжа й Wink
Това е което малко ме възмути.

# 1 074
  • София
Бояна Шарлопова ми е много симпатична. Мъжът я определено е бил доста тираничен и взискателен, поне такова ми е впечатлението от интервютата му, които съм гледала. Тя доста години е живяла според неговия аршин и правила, била е добра и покорна съпруга.
Не знам той къде и върху коя е умрял, това ми звучи грозно и не искам да го коментирам. Версията на Бояна е абсолютно различна и с подробности беше разказала точно как са си легнали вечерта, а той не се чувствал добре, и на сутринта го е намерила мъртъв до нея.
Както и да са били нещата, жената си е изпълнила дълга към него и има пълното право да е щастлива.

Братане, преди да постваш някакви статийки, поне ги чети с разбиране. Първо, че не вярвам на сайта, и второ - дори в статията е написано, че връзката й с шофьора е след смъртта на мъжа й.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 09:15 от Тонка*

# 1 075
Тонка, разбира се, че аз не познавам тези хора и не мога да твърдя нищо, освен базираното по жълтите медии, което може да е силно преувеличено или изобщо невярно. Ето какво прочетох в една статия.

Цитат
Малко преди да почине, Шарлопов подарил на жена си нов джип „Порше”. С въпросното луксозно возило напоследък Бояна все по-често отскачала до Сандански, откъдето е родом новият й любим. 36-годишната дама заяви неотдавна, че не й се иска да остане сама до края на живота си. Думите й бяха изтълкувани като индиректно признание, че сега тя има до себе си нов мъж

Мисля, че връзката й с шофьора се тиражираше преди да почине мъжа й. Може и да не съм прав.

Жалко за човека като цяло. Струваше ми се много ерудиран.

# 1 076
А знае ли се коя е била любовницата на Шарлопов ?

# 1 077
И да се знае повече нищо няма да пиша.
За да не е грозно.
Нека остане Шарлопов такъв, какъвто го помним.
Радвам се за Бояна. Нека  е щастлива.

# 1 078
Докато съпружето е ходило по мацки, на нея нищо не й е пречило да мачка чаршафите с шофьора. Класика.

# 1 079
  • Sofia
Класика е и млада хубавица да залюби 20г по-стар милионер. Късмет е да се гътне преди тя да е остаряла и да харчи милионите му с мускулести красавци. Пък вие я жалите. Всичко и е наред на жената.

Общи условия

Активация на акаунт