Звездни компромати - юли'20

• 273 583
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 220
https://www.instagram.com/almadowdall/?utm_source=ig_embed

Дъщерята на Саня Армутлиева - Алма

# 2 221
  • София
Холи Бери
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Бела Хадид
Скрит текст:
Але Амброзио
Скрит текст:
Джеси Джей
Скрит текст:
Кейти Пери
Скрит текст:
Ирина Шейк
Скрит текст:
Бен и Ана
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:

# 2 222
Aнa кaкъв поглед вaди caмо

# 2 223
Щерката на Румен Радев като абитуриентка...балът е бил на 22-ри.
Скрит текст:

А годеникът на Нора Шопова бил един от най-успешните адвокати у нас – Траян Косев. Според слуховете, на неговите доходи могат да завидят много борсови спекуланти от "Уолстрийт".

Чак пък толкова успешен на 20 и нещо... по-скоро баща му ще е успешен. Познавам един от съдружниците му в консултантската къща (който между другото също е бил гадже на Нора) абсолютен въздухар и татково синче, предполагам че и този няма да е по-различен. А голямата консултантска къща, която управлява всъщност се състои от 3-ма човека. Тази статия по-скоро ми изглежда като платен материал целящ да рекламира младоженеца.

# 2 224
Значи от трима съдружника, Норчето е била с двама, така ли?
Добра продуктивност Joy
Бояна Шарлопова и Алекс Сърчаджиева

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 12:21 от Лайка

# 2 225
Много ми харесват и двете! Хубавици са, а и умници!

# 2 226
Значи от трима съдружника, Норчето е била с двама, така ли?
Добра продуктивност Joy
Бояна Шарлопова и Алекс Сърчаджиева

Да и в това съм абсолютно сигурна. Бившия, с който е ходила и който познавам се казва Станислав и в момента са съдружници с настоящия. А въпросния Станислав доколкото знам е тръгнал с нея след като са я снимали за Vogue и е добила популярност вече, абе общо взето много задълбочени отбошения. Всички от тази компания са ми ясни, големите бизнесмени ама с парите и връзките на татковците си.

# 2 227
Аз се учудвам как някой бизнесмен я е взел тази Нора. Като дух е - слаба, със сива, прозрачна кожа, ходи отнесена. Честно, аз нищо женствено не намирам в нея, никаква искрица, сякаш живота я е напуснал приживе.

# 2 228
Аз се учудвам как някой бизнесмен я е взел тази Нора. Като дух е - слаба, със сива, прозрачна кожа, ходи отнесена. Честно, аз нищо женствено не намирам в нея, никаква искрица, сякаш живота я е напуснал приживе.

Да и на мен не ми харесва. Прекалено анорексичен вид има, но явно въпросния супер успешен адвокат иска да се чувства още по-успешен с жена манекенка.

# 2 229
Ако имаш контакт с такъв тип синчета, ще се чудиш кое нормално момиче би ги изтърпяло. Има една порода синчета, които са нетърпими - полирани мозъци от всякакви субстанции, живеят с усещането, че са богопомазани и го афишират доста арогантно, само някоя куха и меркантилна лейка може да издържи в  компанията им повече от час-два.

ПС: Много харесвам Алма, много екзотично момиче.

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 16:24 от Marmosets

# 2 230
Kylie Jenner
Скрит текст:

# 2 231
  • Пловдив
Ребъл Уилсън по пътя към "пълната промяна"...
https://www.instagram.com/p/CC4U4LGpm6p/?utm_source=ig_embed

# 2 232
Ако имаш контакт с такъв тип синчета, ще се чудиш кое нормално момиче би ги изтърпяло. Има една порода синчета, които са нетърпими - полирани мозъци от всякакви субстанции, живеят с усещането, че са богопомазани и го афишират доста арогантно, само някоя куха и меркантилна лейка може да издържи в  компанията им за повече от час-два.

ПС: Много харесвам Алма, много екзотично момиче.
Отдавна съм казала, че това е причината някои милионерски фамилии накрая да са със снахи Зейнеб, Николчето и подобни . Никое образовано момиче с професия и семейство с добри финансови възможности ( понеже само с такива са учили синчетата) няма да се занимава с тях .

# 2 233
# 2 234
Том Хенкс и жена му са взели гръцки паспорти, лично Мицотакис ги е връчил! А ние тука бил български зет! Еми не са искали Бг паспорти явно!

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 19:16 от Elizabet 2013

Общи условия

Активация на акаунт