Звездни компромати - юли'20

• 273 576
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 400
Нарисувани.
Гледайки я ми идва да ѝ избърша тена с мокра кърпичка и да и намажа сухата кожа с хидратиращ крем.
Не отричам, беше симпатична мацка с много симетрично и красиво лице, сега е уморена и съсухрена леля с уста придобиваща страховити размери.

кога от това
Скрит текст:
стана това
Скрит текст:

# 2 401
Ужасна е устата й, а беше с хубава и интересна форма.

Допълвам си поста, защото се вдъхнових и реших да направя една компилация от снимки. Понякога, като гледам стари снимки и интервюта на известните, много ми харесва, че носят една особена невинност в излъчването си. Преди пластиките, преди да изградят някакъв конкретен образ и стил, преди да сменят косите, поведението, дори говора си. Намирам нещо много симпатично в този период преди да се сдобият с голямата слава. И затова изрових някои снимки на известни, с които да визуалиризам какво имам предвид. Симпатичен ми е дори "лошият" стил, който са обличали.

Ще започна с Николета, като заговорихме за нея. На тези снимки ми е страшно хубава:
Скрит текст:

Ким, преди да заличи арменския си нос и да се прави на пионер в модата под влияние на мъжа си
Скрит текст:

Памела преди Памела
Скрит текст:
Ариана Гранде
Скрит текст:
Бритни преди да се изруси
Скрит текст:

Риана около 2005, когато пробиваше с визията на поп принцеса и RnB "хулиганка"
Скрит текст:

Дита фон Тийз
Скрит текст:
Мерилин, докато е просто Норма Джийн
Скрит текст:
Ана Никол Смит
Скрит текст:
Меган Фокс
Скрит текст:
И накрая нашата Деси Слава, с доста минималистична визия на корица на "Жената днес"
Скрит текст:
Не мога да намеря на Мария хубави снимки около 2000 година.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 01:51 от Джуд

# 2 402
Ето я Мария преди:
Скрит текст:

# 2 403
Хубава подборка, но на мен нито едно "преди" не ми допада. Нито една не бих нарекла красива.

Виж "предито" на Николета от поста на Мементо ми харесва, но там вече е пипана. Релно основният им проблем е, че нямат мяра и не знаят кога да спрат.
Бритни спрямо показаните снимки, освен изрусяване си е правила и нос и 2001,2002 е много яка. После наркотиците си казаха думата.

Като цяло мисля, че показаните е имало накъде да се разкрасяват, но малко нацелват правилната посока и мярка.

# 2 404
Да, съгласна съм, след това стават по-хубави. Май при повечето го има това - от грозно патенце, в ошлайфан лебед и накрая минава мярката. Тези ги дадох за пример за онова невинното излъчване преди да станат много известни. Симпатично ми е.
P. S. Леле, наистина Бритни е оправяла носа. Край, вече всичко детско си замина в мен, хаха. Както беше казала някоя от холивудските прими от едно време, “Ако всички хора в Холивуд, които са си правили пластични операции, решат да напуснат града, в него няма да остане никой”.

# 2 405
  • София
Мария наистина пияна 😂😂😂 И верно ли е с пижамата на Светлана 😂😂😂

# 2 406
На мен ми прави впечатление, че ци*те на Мерилин Монро винаги са всяка със собствено мнение. Много неестетически изглеждат.

# 2 407
Николета ми е еталон за проста жена. Отвсякаде. Красива е.. Или беше по-скоро, но дори красотата и не може да компенсира злобата и естествената и глупост, които винаги опитва да покрие с някой скандал, евтина провокация, ТОП новина и т. Н. Просто няма нищичко в нея, което да предизвика дори минимален интерес в мен..
А Мария.. Тя е цяла една Вселена на всичко гореизброено и още! Тя е направо началото и края на глупостта.
Чудно ли е дали ще се отметне от твърдението си като изтрезнее..

# 2 408
  • Варна
Очевидно алкохолът и е проблем. Напомня ми на някои други наши изпълнители, които ходели по “участия”, но не се чувствали на място. Ами като си превърнал пеенето само в средство за печелене на пари, нищо няма да ти носи удовлетворение. Бля, бля проекти, канали- да спира пиенето и ще се освести. Щом ти харесва да общуваш с хора, които искат да се събличаш, за някои никнеймове да не говорим, доста трябва да си закъсал.

# 2 409
Къде може да се види Мария преди да е изтрезняла и изтрила клипчето?

# 2 410
Къде може да се види Мария преди да е изтрезняла и изтрила клипчето?
Ето тук https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/?hl=bg като цъкнеш на профилната и снимка и се отваря клипа и

# 2 411
Обаче като цъкна профилната снимка и се отварят сторитата ѝ, а не този клип.

# 2 412
Аз тъкмо го гледам от там през телефона.Цъкнах от ляво върху снимката и и се отвори клипа

# 2 413
  • София
Харпър Бекъм
Скрит текст:

# 2 414
Аз тъкмо го гледам от там през телефона.Цъкнах от ляво върху снимката и и се отвори клипа
Не става, при мен се отваря само някаква гола част от задник и не мисля да рискувам повече.

Общи условия

Активация на акаунт