Звездни компромати - юли'20

• 273 508
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 460
Попаднах на статия за Рачков и новата му - плеймейтката Анита Димитрова. Твъди се, че родителите й изобщо не го харесвали, защото бил нисък и стар за нея, а тя била една от най-желаните жени и можела да бъде с много по-добър от него.

# 2 461
  • Rock & Roll feeling ...
Може ли да се види някъде коментирания лайф на Мария ?

# 2 462
Много ми cтaнa любопитно, и aз иcкaм дa гледaм клипa нa Мaрия. И cе приcъединявaм към хипотезaтa, че имa нaмеcен мъж, който е поcтaвил някaкви уcловия.
Caмо не могa дa рaзберa, aко Мaрия плaщa caмa училището нa Мaрaя, къде е бaщaтa в тaкъв cлучaй? Той имa финaнcови възможноcти и не ми cе вярвa дa cи изоcтaви детето ей тaкa....  cвеcтен ми изглеждa, не знaм зaщо

Cподелям новaтa пеcен нa Aндреa, поcветенa нa Кубрaт
https://m.youtube.com/watch?v=u2Hyi6opDHI 
и учacтието нa Жaнa Бергенорф в 7/8, зaщото е удоволcтвие дa я cлушa човек
  https://m.youtube.com/watch?v=ua-mE7gyako   

# 2 463
Добър въпрос защо бащата не участва финансово в образованието на детето.
Сигурно има мъж. Или са я изгонили, но едва ли. Все нещо припечелваше от участия, за да се откаже доброволно.

# 2 464
Мария беше изпаднала страшно много в последните две години - финансово. Всячески търсеше “спонсор”. Според мен приключи с кариерата заради невъзможността за скъпи клипове, защото тя иска всичко или нищо. Тя не иска да се нарежда до треторазрядни певици, иска да е сред първите. На Мария само дрехите и аксесоарите ѝ “лягаха” десетина хиляди, когато снима, да не говорим за дестинации и екипи.
Спомнете си едно интервю преди година или по-скоро. Ще се омъжвам, няма да се омъжвам. Тотално неадекватно поведение. Просто жената вече не е това, което беше преди десетина години и егото ѝ не може да ѝ прости.

# 2 465
А ние откъде знаем, че бащата не участва в разходите по образованието?

# 2 466
  • София
Може пък бившият на Мария да не е вече толкова богат. А и доколкото знам, тя  самосиндикално е избрала това училище за дъщеря си /или Гущера беше.../. Можеше да я запише и в нормално частно, което да гълта доста по-малко средства. Защо мъжът й трябва да е съгласен да угажда на капризите й?! То и аз бих искала детето ми да учи в това училище, но няма как.

Последна редакция: чт, 30 юли 2020, 17:54 от Тонка*

# 2 467
  • София
Мария беше изпаднала страшно много в последните две години - финансово. Всячески търсеше “спонсор”.
Добре де..... а сега накъде? Thinking
Не може съвсем, като Моника Валериева да се спусне по наклона... все пак има дете.
Най-вероятно, ще го премести в по-обикновено училище.

# 2 468
В кое училище учи девойката?

# 2 469
  • Варна
Англо-Американско училище в Панчарево. Странно ми е как за толкова години тази жена не успя да си устрои дом. Детето и вечно по някакви хотели, чудно ми е кой от всички нарича “дом”- Маринела или бардаците по слънчака.

# 2 470
Мария беше изпаднала страшно много в последните две години - финансово. Всячески търсеше “спонсор”.
Добре де..... а сега накъде? Thinking
Не може съвсем, като Моника Валериева да се спусне по наклона... все пак има дете.
Най-вероятно, ще го премести в по-обикновено училище.
Няма да го премести.

# 2 471
Мисля, че Митко участва в образованието, но не на 100% от таксата.
Глория направи малък хотел в Гърция.
Преслава има имоти.
Анелия забравих какво беше.
Повечето имат и друг бизнес.
Мария не знам .

# 2 472
Мария има шанелки Joy

# 2 473
  • Rock & Roll feeling ...
Всички виждаме и знаем манталитета на Мария. Но мен ме дразни И това,че е зле менажирана.
Колко жени със сходен морал и малко акъл имат апартаменти, коли, пълни сметки без някой да може да им ги вземе и да ги изхвърли като мокри котета навън?!
Ето за пример онази македонска бръмчалка, дето си е намерила ниша в Дубай. Парите си ги инвестира в апартаменти.

Какъв хотел и къде има Глория, за първи път чувам. Simple Smile

Анелия си направи огромна къща в Бояна ли беше или някой подобен краен квартал.

# 2 474
Е то и акъл трябва да осребриш каквото си имал.

Или е супер наивна, или тъпа.

Общи условия

Активация на акаунт