Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 51 720
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 855
  • някъде ... тук ...
Добро утро!
Лин, гуш и от мен! Дано се оправят нещата!
И аз не обичам да се оплаквам.
Моят отговор на Как си? е Екстра съм. Няма значение дали е така. На много малко хора споделям точно как ми е.

Ние снощи късно-късно се прибрахме заради бурята. Поне изкарахме петък вечер и цял ден на реката - прекрасно време, риболов, книжка и мързел.

Времето е гадно, явно ще мързелуваме днес вкъщи.

# 856
И моите прозорци вече година чакат да свърши дъждовния сезон, че да ги измия. Но няма да е днес,  въпреки слънцето навън. Виж банята усилено ме зове и днес ще ѝ обърна внимание.

Гледам да съм максимално с децата навън, защото очаквам по някое време пак да се наложи изолация. В студеното няма да са желани срещите и игрите на закрито.

Проблеми разни и разнообразни. Всеки намира решение и спасение съобразно собствения си мироглед. Подкрепата и разбирането никога не са излишни Hug

Спокоен ден!

# 857
И аз обичам по-хладно време. Много валя снощи, явно днес също ще е така. Колябая се какво да готвя. На-вероятно ще направя спагети и със сигурност баница със сирене. Отдавна се каня да направя пълнени домати с ориз, но ме спира това, че ще си ги ям сама.

# 858
И аз имам кори за баница, ще ги помисля още, ама май ще се правят;)
Оправих багажите, пералните са пуснати, това време, в което съм си свършила работата най го обичам.
Девойката още спи, разбира се, аз ще скокна до фризьорката и ще се правя красива.

# 859
  • Germany
Лин, гуш и от мен! Пожелавам ти скоро да се разсеят безпокойствата ти.
И аз съм на ръба психически. Много ми дойдоха притесненията и в комбинация с изолацията съвсем се обостриха нещата... Опитвам се да си повтарям, че няма да е все така и че всичко ще се нареди, но не винаги успявам да се самоубедя.

# 860
  • На брега на реката
А аз, вчера измих прозорците!  Joy

# 861
Ах, какви сте ми чистици 😁
Аз пък няма да ги мия скоро. Нали пак си имам извинение, майстори има все пак Whistling

Ето това отиде в хладилника да стяга. Хич не ми е хубава снимката, но вкуса ще е жесток. Съдя по това, което облизах от тенджерите 😂
Блат, крем и много орехи, ммммм

# 862
Браво, Румка. После и едно парченце да снимаш, ако имаш желание.
Лино, Мони, горе главата! И това ще мине.

# 863
Ще пробвам, Мари, ама никакъв фотограф не става от мене 😉

# 864
  • тук...при моите момчета
Проблеми всякакви-и вкъщи, и на работата, откъде събираме сили се чудя. За това пък снощи си спретнахме чудна сбирка с барбекю с мили приятели, а днес на плажче пак с тях. Дано има повече поводи за усмивки за всички😘. Чудна тортичка виждам. Хубава неделя, девойки!

# 865
Привет!
Лин,за скъсаните колене-то сега е модерно,но и аз лепкам разни апликации. 😃
За проблеми не ми говорете! 😒 И аз все гледам да не се оплаквам,но една прекрасница от темата ми пише на лс и като споделя наистина олеква. 🤗
Гушкам и аз всички,които имат нужда! Тук сме в добро и лошо. А и няма да е все така,това ми е най-често повтаряната сентенция. 😃🤗🤗🤗🤗🤗
Румкааа,лоша си! Това ми е най-любимата торта,ама най-най-любимата. Браво!
Болните да се оправят,тестовете да са отрицателни и здраве за всички. 🤗
Ние си мързелувкаме. То и времето за друго не става.
Прозорците ги мих онзи ден,вече не им личи. 😆

# 866
Мони и всички, които имате нужда, гуш!

Ени, модерно е, даже в момента съм с такива скъсани, ама все пак Simple Smile
Малко ти завиждам за споделянето на лични.

Тортата е разкош Simple Smile

# 867
  • Бургас
Мони, Лин, Руми, а и всички, които ви мъчи нещо Hug

Руми, дай рецепта за тази вкусотия. Вики иска торта като от детската градина, онази с розовото кремче ще да е, та да ѝ направя нещо.

Изморихме се на плажа, сега малко почивка и довечера съм пак на купа с играчки. Уж само за Коледа и рд купуваме, и пак колко неща имат тези деца. Хем повечето образователни/занимателни са от Вики, Марто като не може да износва дрехи, поне от играчки да икономисаме  Joy

# 868
Лин, на разположение съм на лични, ако ти се пише.
Торта искам и аз. Браво Руми!
Ени, аз пораздадох бая, ама кажи кои номера дрешки и обувки носи Синеочка, ще ти пратя, ако имам.
Това с най-добри чувства, знам, че някои хора не обичат, но аз също съм взимала дрехи за детето, давала съм и ми е кеф да се носят, а не да прашлясват по шкафовете или да се хвърлят.

# 869
  • София
selleste, чета че вятъра в Бургас бил много бурен и се очертава да е така и в следващите десет дни, така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт