Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 51 723
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 840
Селесте, наздраве. Сложи си повечко лед, че май си прегряла от жегата днес. Kissing Heart

# 841
  • Бургас
Марѝ, цял следобед лежах, взех си полагаемото Wink Пуснала съм си музика, пийвам и сортирам играчки. Ени и Мид ако обмислят нещо за девойките, да кажат, може и да имам нещо.

# 842
Аз спах от 14 до 17 и сега май ще захващам някоя книжка. 😃
Обмислям аз.. така се ядосвам вече,всички дрешки са й или с петна от сапунени мехури,или зелени колена! Може ли такова чудо?! 😆 Аа и от един сладолед не са се изпрали петната. Абе едно малко прасе си гледам. 😂

# 843
Руми, голямо гуш за тебе... щом сте здрави и сте заедно, нищо няма да ви събори. Малко ти завиждам, че вече няма кой да ме ядосва, както тебе.
При мен е сложно, не ми се пише в публичното пространство, но.. прочети предишното ми изречение.

Ени, след петната идва ред на окъсаните колене. Когато беше на 4 г., моята девойка си беше окъсала всички дънки и долнища само на лявото коляно... включително и най-новите. Grinning Grinning
Добре, че мама се притече на помощ и където можахме кърпихме, пришивахме апликации и успяхме да спасим положението.

Селесте и който си сипва тази вечер, наздраве Simple Smile

В понеделник най-после съм на фризьор. Горката ми коса плаче за ножица.
Ще подновявам и фитнеса с тежести, вече нямам никакво желание за бягане и за упражнения със собствено тегло.

Последна редакция: сб, 25 юли 2020, 22:44 от Linofrina

# 844
Лин, душо, много минорно ми звучиш. Дано е поправимо положението, нещо се притесних като те прочетох.
Иначе, проблеми всички имаме, ама предпочитам да запазя образа си на блондинка и да споделям маловажните.

Прибрахме се, леле, какъв дъжд ни валя, ужас. Имаше участъци, в които не се караше, колите спираха.
Сложих една пералня да се пере, хапнахме и ще се къпем.
Окъпах и котето, че беше заприличал на уличен котак милият;)
И моето дете не иска да излиза, от ИП насам спи през деня и будува нощем.
На почивката ми скъса нервите с този си режим и нежеланието си да се движи, плува, говори с нас.
Не е само пубертет това, отрази им се много ситуацията.

# 845
Тути, сродна душа си ми... аз също предпочитам да съм блондинка под прикритие, да пиша за шопинг и разни други такива. А умна ли съм, тъпа ли съм, това го знаят само най-близките ми. За пред аудиторията го раздавам по-леко.
Ясно ми е, че всеки си има проблеми, затова много не обичам да говоря за моите.

Струва ми се, че децата пострадаха най-много от ИП, особено малките. Големите поне имаха онлайн обучение и виртуални контакти, а дребосъчетата бяха лишени от ясли, градини и общуване с връстници. От друга страна, големите като свикнаха да си стоят вкъщи с мобилните устройства, съвсем се измързеливиха и се очакваше да не им се излиза. Моето момиче, ако не са тренировките по баскетбол, може денонощно да е на телефона и лаптопа.

# 846
  • Бургас
Мари, не става, защото очите ми трябва да са във водата, да наглеждам Морските си чудовища! 🌊😂Не излизат от там.
Ха, добро ви утро!
Лин, гуш! Каквото и да е, да минава бързо!

# 847
  • На брега на реката
Добро утро.

Карзче, взимаш едно огледало за наглеждането и така ще изпечеш другата страна. Blush

Лин, наистина всеки има проблеми.Някои успяват да ги прикрият, други не. Някои говорят за тях, други искат да ги скрият, дори от себе си, ако могат. Всички сме различни.  Пожелавам ти, да е поправимо  или поне скоро да отминат! Голямо гуш!
Скрит текст:
На мен също ми е стегната душата, нещо и все ми се плаче. Няма причина, но някак усещам тежест в душата и  напрежение, в главата/мислите! Опитвам се да изплувам, да си казвам, че всичко е наред, ама ей на  и сега ми текнаха сълзи и то без причина! Уф спирам, че на ранина се разревах!

Hug

# 848
Лин 🤗
Пък и за всички 🤗

Като ме питат как е обикновено все едно и също отговарям - като асансьор 😂
Ми така де, все нагоре-надолу. Добре е, ама ще се оправим 😁

Днес мисля да спретна тортичка. Просто ей така и да си лежа на дивана. Това ми е планът.

# 849
  • На брега на реката
Благодаря ти, Руми! Виждам, че много момичета са така напоследък. Дано е просто период и да отмине по-бързо!

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 07:57 от Бубoлина

# 850
  • на Мелмак
Добро утро!

Къде 3 се събудих. Ще ми дълго на работа.
Странно и тихо е у дома. Няма деца, няма куче. Тишината ми кънти.
Едно голямо гуш на всички!

Глава ме боли вече, пих хапче, дано скоро мине. Имам едни притеснения от повече от месец, сънувах ги, от тези сънища се събудих Confused Тъпо.

Хубав да е денят ви!

# 851
Добро утро!

Момичета, голямо гуш за всички!

Аз много спах... Вчера и следобед и нощес къмто 10 часа. Съответно сънувах глупости и сега съм компот. Да се чуди човек от къде толкова сън, като нищо не правя...

Тук е мръчкаво и хладно, дано най-накрая завали,  че ...

# 852
Добро утро и от мен.
Момичета, да не се даваме на гадните мисли. И аз съм така- един път споделям, друг път си замълчавам, но искам да кажа, че стиснатите палци в темата вършат чудесна работа. Ето, сега ще ги стисна за Руми и ще се получи чудесна тортичка по без повод.
Али, дано да си преборила носните неволи.

# 853
Добро утро.
Имам 2000 задачи, а се е стъмнило и гърми.  Част от задачите няма да мога да ги свърша очевидно.
Лин, в публичен форум, не всичко става за споделяне. Пожелавам ти сили и спокойствие.
Много се опитвам багажът да е компактен, ама разделени по видове, пак ще сме със 100 чанти.
Въпреки облаците, ви пожелавам слънчев ден.

# 854
  • София
Радвам се, че вали. А още по-радостна съм, че не се излъгах да си измия прозорците!😅

Общи условия

Активация на акаунт