Искам да кажа ... (172) през юли 2020

• 51 024
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
Марѝ, в поста не пишеше, но предполагам, че да. Али ще каже по някое време.

# 76
Здравейте!
Вие от раци се плашите, а аз от овне и близнаци. Да са живи и здрави, все ще оцелеем някак.
От вчера мисля как да кажа в работата, че няма да си прекъсна или отложа отпуската след две седмици заради възникнал служебен ангажимент. Мдам, няма да отстъпя.  Ми, то и без работа да остане човек не е толкова лошо, нали? Макар че не мисля, че ще се стигне дотам.
Тути, не разбрах къде си, ама те разбирам добре, аз моите ще ги нагушкам утре.
Лили, весело изкарване!
Яна, такива рокли, мисля има в Манго, но не съм сигурна, не съм ги заглеждала много, че аз  в такъв модел изглеждам нелепо.
Ени, мъчно ми стана за Синеочка, дано бързо свикне и няма повече плач.

Хубав ден!

# 77
Мерси, Селесте. А цялото количество ли се измазва за 1 вечер?
Не, не,  на мен ми стига за около 4-5-6 дни, зависи как клепам.

# 78
  • Бургас
Ахах, Али, а аз хубаво щях да се мариновам. Щях хубаво да им се изплъзвам на децата, щом опитат да се наврат в мен Joy А дали ако го оставя в купа до леглото ще има ефект?

# 79
  • Mediterraneo
И аз не мога да спя. Т.е. спя ужасно леко и в един момент това започва да пречи. Будя се по 100 пъти на нощ и ми се акумулира някаква умора постоянно, не си почивам добре. Но по никакъв начин не бих могла да си намажа врата със зехтин и да легна да спя. Просто няма начин, хваща ме охтиката само като си го помисля. Сега гледах да си взема мелатонин, никога не съм пробвала, но с новите съседи отдолу явно вече е време и за това.

# 80
  • Canada
Селесте, по скоро си направи спрей и пръскай възглавницата/чаршафите преди лягане.

Перманентно ненаспана си ходя - лягам, късно, будя се нощем, особено ако детето е до късно на работа, ставам рано. В друг живот ще е наспиването Confused  

Съни, Цвете, съчувствам за качените килограми Hug

И днес да избутам, три дни ще намествам чакрите после. Хубав ден!

# 81
Сега е пълнолуние и е нормално да ви удари в съня. Аз винаги ходя ненаспана в тези дни от месеца.

Мама и една от най-добрите ми приятелки са рачета.

Не ми се сърдете, обаче ми е странно, когато науча, че някой вярва във вируса и се пази от него.

Хубав ден, банда Simple Smile

# 82
  • Mediterraneo

Не ми се сърдете, обаче ми е странно, когато науча, че някой вярва във вируса и се пази от него.

Защо да ти се сърдим?! И на мен ми е странно обратното, така че всичко е точно. Чак пък такава конспирация, really? Светът загина икономически заради конспирация.

# 83
😁

Страшна жега днес. Не се оплаквам Joy

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 21:00 от rummi_pl

# 84
  • Mediterraneo
Румка, за мен конспирацията е в хората, които вярват в конспирацията и се плаша, че има такива. Ама ето на, има ви. Няма място за сърдене. аз си нося маската, слагам ръкавици, спазвам дистанция, постоянно съм с гела и дезинфекциращите кърпички. Кой в каквото иска да вярва или да не вярва.

# 85
😁

Никаква политика тук. Все забравям 😊

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 21:01 от rummi_pl

# 86
Тарти,  то може и друго масло, не е задължително да е зехтин, просто трябва да е базово. Аз зехтин имах. И аз слагам по много малко,  топвам пръсти и разнасям. Но и ползвам масла принципно, но знам, че има хора, на които са им неприятни.

Маре, аз си ги правя в малка чашка и ми стои до леглото и си мирише.

# 87
  • София
Ние се качихме до Черни връх,Ена наравно с нас,доволна съм 12 км.направихме.

# 88
  • Mediterraneo
Да, Али, аз не понасям да ми е мазно нищо. Имам масла разни, кой знае защо купувам като не ползвам. Лавандуловото слагам из гардеробите, мирише ми хубаво; почиствам си матраците с него също. Поръчах си Мелатонин аз, утре ще дойде и го почвам.

# 89
  • Euskal Herria
Благодаря за насоките, момичета!
Хладно и дъждовно е днес при нас.

Общи условия

Активация на акаунт