Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 321
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 180
Не се перат, да. Сърбах я тая попара вече.. ще останат за излизане на площадката.. аман от боклуци, които продават
Много е топло, да. Детето като не е вкъщи пускам климатика иначе не се живее.

# 181
Syros, това да не е Аквилон СПА?
Обърквам се в коя тема да пиша. И в двете е много приятно.
да, Тотто. Любим ни е. На детето заради басейните, на мен заради тия красоти. Как ги гледат тия цветя... огромни, кичести, разкош!

# 182
Сега ще се оплача. Ама много! Отивам вчера да се видя с приятелка, с която цяла година не сме се виждали. Идеята е да седнем в някой парк и да лочим бира. Сядаме, лочим. Идва по някое време мъжът ѝ и започва напоителна проповед - цялото им семейство били станали вегани и сега и аз трябвало да стана веган, ако искам да живея поне още 200 години. Къде с майтап, къде не толкова, опитвам аз да се измъкна от проповедта и на финала успявам. Алелуя! Преди малко ми звъни телефонът. Вчерашната ми дружка по бира. Искала да ми каже, че непременно трябва да откажа животинските продукти. И забележете най-якия ѝ аргумент - така съм щяла да сваля килограми. За протокола, аз съм 53 кила на 175 санта. Ако сваля още килограми само за манекен на погребално бюро ще ставам. Айййй! Как подпалих метлатааааа!

# 183
Уиш, липсата на протеин явно не прощава! Хич не се ядосвай, ами ги пусни по наклона и не се занимавай. Хич не обичам такива вмешателства в живота на другите - всеки си има глава на раменете и мозък в нея и може сам да решава какво ще яде.

# 184
Еххх, Уйш.... И на теб ли ти развалиха гълтока... И до нас с приятелки, падна една талпа, мъртво пиян... Пили, пили с негови "приятели" и го зарезали...
Казах на аверките, ако ме зарежете и мене така, ше ви стрелям Joy

# 185
  • София
Ще свалиш да ,да.Ела виж моя мъж дали сваля,глупости на търкалета Аман от следващи модни трендове.

# 186
  • София
Аййй, Уиш, а тези яко вегани дали знаят за нашия режим 🤣🤣🤣😉

# 187
Дрийм, аз мушнах халбите да се изстудят във фризера и след малко ще си сипя биричка за утеха.
Бллонди, знаят. Ама аз никога, абсолютно никога не съм проповядвала режима си. Ако някой ме попита как съм свалила толкова сланина от себе си, казвам и толкова. Айде, вчерашната проповед я преживях. Ама днес по телефона ми дойде повечко. Че и още да заслабна ме карат. Отивам да мушна малко пилешки крилца към биричката.

# 188
  • Бургас
Нещо става с мозъците на веганите явно!
Да кажеш на жена,че трябва да отслабне!Кураж си требе или да си луд!

# 189
  • Somewhere in the World
Да ви кажа тези дни така ми се е отворила банкетната клапа... всяка вечер съм на вън с приятелки на бяло вино и туй-онуй, ама ми сладко. Днес се правих на домакиня и учудващо ми се получиха ястията та ММ чак ме похвали, ама от утре отново на диета.
Та се оплаквам, че целия труд и диети отидоха на кино, волята ми изненерява.
Ай наздраве🍸

# 190
  • Mediterraneo
Искам и аз такива хубави гледки. Съгласна съм и да работя, ама на някое такова хубаво място и като вдигна глава от компютъра да виждам само такива красоти.

Ето моята гледка от работата ми,само дето не съм на компа, а търча по тази тераса

# 191
Нещо става с мозъците на веганите явно!
Да кажеш на жена,че трябва да отслабне!Кураж си требе или да си луд!
Съгласна съм, но явно приятелката на Уиш ѝ е останала поне една мозъчна клетка, щом ѝ го е казала по телефона.

# 192
Лелееее, Уиш, я си гледай кефа с биричка и крилцата, а тая персона я пускай да пасе трИва!!! То на времето и аз имах веганка за прЕятелка, ми два пъти я изтраях с конското и я пратих по Корав Игнатиев! /да не прощават софиянци, нищо лично! /

# 193
Моя братовчед, който така и не знам какъв точно е - веган, Меган. Редовно ми казва, че съм пълна и трябва да спра с месо, хляб, бяла захар и не знам ви какво. Ама баща ми ако донесе домашна кокошка ще я яде. Ама в китайското като имаше пилешко вдигна скандал, че щял да умре, защото организмът му нямало да приеме месото Wink
Всякакви ги има. Ама в него са се събрали всичките луди Wink

# 194
Вегани, хора прилагащи уринотерапия и прочее... бягам с 200. Това не ми пречи сега, да се направя на веган,  ама не баш Grinning Сдобих се с две кила манатарки! Сега масло, чесън, копър, тиган.... сдобих се и с други работи. Овче кисело мляко, сладко от горски ягоди, прясно сирене... Не знам дали вирус ще ме затрие, ама лакомията със сигурност. Confused Как пък няма едно нещо, да не обичам да ям? А определено трябва да взема мерки, че... Та, от себе си се оплаквам. Как не се наядох?

Общи условия

Активация на акаунт