Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 350
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 210
Абе, само секси гаЖета сте се събрали! Kissing HeartHeart EyesHeart
Аз, всякакви обичам JoySunglassesStuck Out Tongue Winking Eye
Така, ся... Дайте дата и дестинация, да си апнем и пийнем и да се свърши таа мъка Joy

# 211
Аз вече Апнах. 10 крилца. И с биричка ги полях. Свинска работа.

# 212
Уиш,ако не си изяла и половин хляб,хич ни се хвали,ни се жалвай.
Айде де ,правете я тая организация,междинна точка да се мисли.

# 213
Кротик, аз съм от ония безвъглехидратните сектанти. Че в доброто старо време, когато муцах Лебец, бях минала 80 кила. И сега нЕма лебец, нЕма ориз, нЕма сладко за Уишмастърова.

# 214
  • тук и там
Аз минах 80 кила, и съм ниска на всичкото отгоре. Ама от понеделник ще започвам пак диета. Нужно ли е да казвам, че всеки понеделник започвам. По случай мъката от утре, изпуках половин кутия сладолед Солен карамел..Confused.

# 215
  • София
Аз съм 170 и съм 50 кг.Но гена ми е такъв,за сега не полагам усилия освен упражнения за стягане,че годините вървят.

# 216
  • Fairbanks, Alaska
Аз минах 80 кила, и съм ниска на всичкото отгоре. Ама от понеделник ще започвам пак диета. Нужно ли е да казвам, че всеки понеделник започвам. По случай мъката от утре, изпуках половин кутия сладолед Солен карамел..Confused.

Важен е замисълът, а това дали си стигнала до края е бял кахър.

# 217
Peacock, как си днес? Hug И аз така на финала бях и сега те мисля
Преядох, така преядох, че чак ми е гузно - миди, цаца, пържени картофи със сирене, рапани и за финал торта. Хората отслабват за морето, аз ще се върна с 10 кила отгоре ... Close
Мисля да почна Дюкан като се приберем, малко да заслабна. Килограмите са ми добре, ама сякаш се издувам Joy

# 218
Peacock, как си днес? Hug И аз така на финала бях и сега те мисля
Благодаря, че питаш!! Лежа цял ден! Имам един дискомфорт, който ме притеснява , но реших да не звъня на лекаря.
Утре ако съм така, ще звъня вече. Дано нощта е спокойна!

# 219
Стискам палчета всичко да е наред Hug Мъничко остана, почивай си колкото можеш Hug

# 220
Коя заложи на 6 юли, бързо да признае Wink
Днес се роди синът ми Михаил Wink

# 221
Пу първа да кажа "добре дошъл" на Михаил! Да е жив и здрав! И, като видна форумска вещица, го орисвам да е късметлия!

# 222
Пийк, TadaTadaTadaNotes Честит господин!!! Да е живо и здраво бебе и много радост да ви донесе!!! TadaTadaTadaFlowers Four Leaf CloverBirthday
CryHeartBeers Ше се напия довечера за Мишо!!! Брех, как ми оправи деня!!!! HugHeartKissing Heart

# 223
Peacock, честито! Да е много здрав, щастлив и дано е спокойно бебче Heart
Как си? Всичко добре ли мина?

# 224
Peacock, честито! Да е здрав и късметлив Михаил! Hug

Общи условия

Активация на акаунт