Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 630
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 2 235
В Т маркет има промоционални кенчета на Каменица, 1,19 лв. С карта Благодаря - 0,95 лв.

# 2 236
Момичета, а в Палмс Бет има оферта за 100 безплатни завъртания при 50лв депозит и пише че не трябва да се превъртат. Има ли някаква уловка?
Уловката е, че със 100 игри, спечелих 2,50лв.

# 2 237
Писах на зайците - кога ще пускат картата с новото лого и не може ли да я има в сайта и хората, които я заявят, а имат пластика, да им се превеждат парите, а другите просто да изчакат доставката, или на всички ще пращат нови карти. Само го прочетоха, нямам отговор. Вече и аз стигнах лимита, какво да вземем хората от провинцията?! Ваучер за фуудпанда при положение, че си имат тяхна промоция...

ПП Сега ми писаха, отново нищо конкретно:
Скрит текст:
Здравейте,
За вбъдеще, ще имаме нова визия. В момента нямаме кампания за гифт картите. Очаквайте ги скоро на платформата на openpush.
Поздрави!

Последна редакция: вт, 28 юли 2020, 21:30 от Yellow Rose

# 2 238
  • Велико Търново
Нищо няма да си взема от зайците. Колело вече почти не въртя, награди почти няма... Взаимно сме си безполезни със зайците вече!

# 2 239
  • при късмета
Аз не съм стигнала лимита, не бях влизала в зайците няколко дни. Сетих се да погледна ваучерите, а там бедствие. Няма Фантастико, няма карта и всичко останало ново. От София съм, но нищо друго не ми трябва. Какви са тези 5 лв. за ресторант, тези подиграват ли се?

# 2 240
Купих три бири, утре ще ги регистрирам по някое време, дано да имам късмет. 😁

# 2 241
Благодаря на дамата, която сподели за подаръците от Зоя при покупка.

Розовата вода е страхотна, 50 мл, а торбичката е от плат и доста голяма. За пазар е супер.

# 2 242
Хорааа много съм щастлива, не стига че си взех шофьорския изпит днес, но и  получих смс, че печеля слушалки от Дескриит. Не мога да повярвам. И двете неща ги исках тоооолкова много 😄

# 2 243
Купих 3 Каменици от 1л в Т маркет на промоция и се зачудих защо кенчетата не са намалени, пък те били с карта Благодаря. Свогето е 1.09 лв, аз приключих с тях и не взех.
Скрит текст:
Аз пък писах миналата седмица на Т Маркет за един мухлясъл хляб, поискаха ми телефона и до там. Не е редно да продават стоки с изтекъл срок на годност, защото бяхме яли от хляба преди зоркият поглед на сестра ми да види, че е мухлясъл. Казах им, че следващия път ще сигнализирам БАБХ, легнаха си с чорапите. А на майка ми забраних да купува хляб Мио, гледам по контейнерите масово се изхвърля. Явно не само на нас продават мухъл.

# 2 244
  • Sofia
С още един КБ съм в Емека, а дано ме огрее, очаквам ДМ, уж тая прословута боя щяха миналата седмица да я доставят, то стана сряда на следващата, няма я... А и паралия узо очаквам.

П.П.
Преди около 5 години вдигнах страшен скандал на градус за пиле пълно с гадории вътре/ не почистено, но в срок /, след седмица пристигна ТП с една щайга с няколко артикула подарък, плюс супер опаковано, чисто и прясно пиле. Останах удивена. Има и такива фирми и търговци.

# 2 245
Подарявам код за 10 лв отстъпка при покупка на аксесоари от онлайн магазина на Теленор. Намалението е валидно за поръчки над 30 лв. Ако някой има интерес да ми пише на лично.

# 2 246
  • София
Благодаря на дамата, която сподели за подаръците от Зоя при покупка.

Розовата вода е страхотна, 50 мл, а торбичката е от плат и доста голяма. За пазар е супер.

Само в магазина с козметика ли има подаръци, в другия, малкия за храни, на Аксаков има ли?

# 2 247
Намерих си днес код на колата преди малко го регистрирах -опитай пак! Явно ваучерите свършиха , това е прекалено толкова много регистрирани кодове и накрая по 1 ваучер късно вечер.

# 2 248
Аз не съм стигнала лимита, не бях влизала в зайците няколко дни. Сетих се да погледна ваучерите, а там бедствие. Няма Фантастико, няма карта и всичко останало ново. От София съм, но нищо друго не ми трябва. Какви са тези 5 лв. за ресторант, тези подиграват ли се?

Тези 5лв наистина за нищо не стигат. Поне да ги увеличат на 10, 15, 20лв, че да усетиш намалението.
Ваучера за нови клиенти на foodpanda го увеличиха на 15лв, но ваучера за стари клиенти е още 5лв. Е не могат ли и него да вдигнат малко. Да има смисъл като пазаруваме.

# 2 249
Днес Каменица до 23.46ч е раздала 170 ваучера(карти) по 50лв. За разлика от предните дни в които даваше по 30-40лв Има резултат. 😉

Общи условия

Активация на акаунт