Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 638
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 2 220
  • София/Търново
3 капачки от КК и нищо. Чака ме нещо голямо, знам аз Simple Smile

# 2 221
  • Сливен
Хайде и аз да се похваля с калъф,от Нестий. Simple Smile

# 2 222
Хайде и аз да се похваля с калъф,от Нестий. Simple Smile

Много е хубав калъфа. Честито. Аз не мога да намеря никъде където и да търся все ми казват че нямат. А пък в някои магазини има промо етикет че дават обаче като се пита на касата казват че нямат и за първи път чуват за това а пък го сложили етикета.

# 2 223
  • Сливен
Да ви кажа-сложих телефона си вътре(телефона ми е по-малък от калъфа Grinning )  и дори мога да "действам" по телефона.Макар да е дебел този найлон,така да го нарека,спокойно си отключвам телефона и щракам Grinning.

# 2 224
  • у нас
Ако някой иска комплект за сирена, очаквам предложения на лични.

# 2 225
  • при късмета
Нямаше ме миналата седмица и са ми събрали доста кодове за Туборг. Ако някой иска да се включи в последната теглене за колона, разменям за кодове на Каменица

# 2 226
Някой знае ли кога ще обявят спечелилите от Нестий

# 2 227
  • София
Видях реклама на ДМ в Ринг мол, че за сметка над 30 лв. има подарък. Някой възползвал ли се е? Интересно ми е какъв е подаръка?

# 2 228
Някой знае ли кога ще обявят спечелилите от Нестий
Пращат мейли всеки понеделник (може да се провери и в сайта им по имейл). Мен ме пропуснаха и тая седмица за плажната кърпа, май няма да пробвам вече.

Днес ми звъннаха от Евридей, че печеля продуктов пакет. Simple Smile

# 2 229
Здравейте!Има ли някой спечелил 2 ваучера от Каменица от един тел.номер?И за статистиката тук 😊на КК -1 код днес опитай пак .

# 2 230
Някой да има проблем с кодовете на Морени за играта от 1 август. От 3 броя нито един код не се чете, фабрично не са отпечатани целите, а са срязани ...Можеше ли да им пиша/звънна някъде и да ми пратят служебно нови кодове .

# 2 231
  • София
Някой да има проблем с кодовете на Морени за играта от 1 август. От 3 броя нито един код не се чете, фабрично не са отпечатани целите, а са срязани ...Можеше ли да им пиша/звънна някъде и да ми пратят служебно нови кодове .

Пишете им на Монделийз на мейла за връзка с клиенти
от една предишна игра не се четяха кодовете бяха дефектни аз им писах пратих им снимка на опаковките на 3-4 Морени и ми изпратиха една торба с кутия бонбони Милка, Морени и кафе Нова бразилия
а може и служебни кодове да ви дадат, но ако ще искат опаковката може да не ви дадат наградата.

# 2 232

Пишете им на Монделийз на мейла за връзка с клиенти
от една предишна игра не се четяха кодовете бяха дефектни аз им писах пратих им снимка на опаковките на 3-4 Морени и ми изпратиха една торба с кутия бонбони Милка, Морени и кафе Нова бразилия
а може и служебни кодове да ви дадат, но ако ще искат опаковката може да не ви дадат наградата.
На moreni.bg в правилата на играта е даден номер на играта на който могат да се задават въпроси и да се потвърждава награда  но дали ще е достъпен преди началото на играта не мога да кажа.

# 2 233
  • Велико Търново
Монделез и Сторк са изключително клиентски ориентирани, съответно и коректни!
Преди 2 години бях купила едни бонбони, които не приличаха на нищо вътре. Отвън видимо кутията нямаше дефект/ щета, а вътре бяха станали на течен шоколад, и то бял вече! Писах гневен , много гневен имейл и ме компенсираха подобаващо. Аз им казах, че не искам нищо което ми дават, а да си контролират температурата на транспортиране на продуктите. Не е редно качествени шоколади да не се съхраняват неправилно. Казаха ок и нищо после. След около 2 месеца, получих пратка, този път по куриер с подарък от фирмата и нагледен доклад как са проверили щателно партидата за която бях направила рекламация, как е имало наистина транспортиране не в хладилен камион и съответните становища на мениджъри по качеството.
Изобщо бяха си изпипали така отговора и компенсацията, че за повод вече купувам само техни продукти!

# 2 234
Направо не вярвам като чета, че има такива достойни хора! Обикновенно крещят и викат и изкарват теб виновен. Браво! Така се печелят клиенти!

Монделез и Сторк са изключително клиентски ориентирани, съответно и коректни!
Преди 2 години бях купила едни бонбони, които не приличаха на нищо вътре. Отвън видимо кутията нямаше дефект/ щета, а вътре бяха станали на течен шоколад, и то бял вече! Писах гневен , много гневен имейл и ме компенсираха подобаващо. Аз им казах, че не искам нищо което ми дават, а да си контролират температурата на транспортиране на продуктите. Не е редно качествени шоколади да не се съхраняват неправилно. Казаха ок и нищо после. След около 2 месеца, получих пратка, този път по куриер с подарък от фирмата и нагледен доклад как са проверили щателно партидата за която бях направила рекламация, как е имало наистина транспортиране не в хладилен камион и съответните становища на мениджъри по качеството.
Изобщо бяха си изпипали така отговора и компенсацията, че за повод вече купувам само техни продукти!

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 06:53 от Precious_5

Общи условия

Активация на акаунт