Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 642
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 2 205
  • Пеликания
Незнам какъв валеж има в Каменица ама при мен е греда днес там.

# 2 206
  • Пловдив
И аз така -2 капачки " опитай пак"

# 2 207
  • Пловдив
Аз тъкмо регнах 9 капачки от Каменица на мама и нищо. Поне може да я зарадват с 500 лв. Мръннн.

# 2 208
  • София
А можеше ли да се поръча нещо за 29,89 лв. от Емаг? За ваучерите от Кока-Кола става въпрос.

# 2 209
А можеше ли да се поръча нещо за 29,89 лв. от Емаг? За ваучерите от Кока-Кола става въпрос.

Може да

# 2 210
Много лошо са я направили играта на Милка, която започва от 3 до 30 август. Човек може да регистрира максимум 5 бележки  на денонощие , а за целия период на играта 20 . Добре кажете ми как Пеневи ще участват с толкова малко бележки? То това за тях е нищо 😂

# 2 211
Как да разбера кои магазини участват в играта на старопрамен?

# 2 212
Пеневи не са се претрепали за плюшени играчки при всички спечелени предметни и парични награди за хиляди...

# 2 213
  • Под Слънцето
Как да разбера кои магазини участват в играта на старопрамен?

Всички кб участват. Щом аз спечелих с кб от К. , значи няма грижи. Може и да има нейде допъл. сТреч карти да си търкате за други награди, ама не съм видяла. Пък съм вече търг. представител на една фирма и по цял ден съм по магазини в градове и села. Така де, трябва да се работи нещо, че да се плащат сметките и да има кеш за излишни неща от игрите.. Като няма туризъм и не мога да пътувам с туристи...

# 2 214
Zoya празнува 5 годишен юбилей на магазина им на ул. Добруджа, София с подаръци към всяка поръчка.
Скрит текст:

# 2 215
Вчера спечелих втори ваучер за ЕМАГ. Регистрирах три капачки, и на третата ми изписа, че кода е печеливш. Влязох си в профила и го няма. Нито ги има регистрираните 3 капачки. Писах им сутринта,  като си написах данните от профила, както и кодовете които съм регистрирала.

# 2 216
Регистрирах поне 10 капачки на КК и нищо. Не знам как ги намирате тези печелившите..

# 2 217
  • София
Аз затова винаги си правя скрийншот като спечеля. От КК имам три ваучера, похарчени вече. Съмнявам се да ми пусне още веднъж.
И да ви кажа каква съм шматка. Чистих си портмонето и видях, че имам две бележки за Роден край, който съм забравила да регистрирам.

# 2 218
Аз затова винаги си правя скрийншот като спечеля. От КК имам три ваучера, похарчени вече. Съмнявам се да ми пусне още веднъж.
И да ви кажа каква съм шматка. Чистих си портмонето и видях, че имам две бележки за Роден край, който съм забравила да регистрирам.
Играта е до 31 юли, още можеш да ги регистрираш.

# 2 219
На КК май бяха по три ваучера на профил,така че ако имаш вече толкова на твоя,давай на някой друг номер. 😃 Аз пробвах на ММ,но без успех.

Общи условия

Активация на акаунт