Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 654
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 2 295
  • МИНДЕРА
Nature Box теглят днес и ще обявят до 31 юли. За тактиката с Прингълс... мисля, че доста хора я знаят. А това кой как играе си е лично негова работа. Не си разваляйте настроението! Лято е!
Аз обаче явно не я знам,защото се отказах вече  и дори изхвърлих бележките за закупените чипсове.Някъде 10 кена съм взела,и много не се яде в къщи.

# 2 296
Ма ко е обяснила как се случват нещата.
Сега не знам колко ще чакам да ваучерите.....бавят ли ги ??някой заявявал ли е ?

# 2 297
  • София
Хах, свиркай си! Имам 7 х 50 и 1  х 500 лв до тук от каменица .
И аз съм против нападането на някой, защото участва активно.
Петя, ... едва ли това точно може да се определи като "активно" участване в игра... и едва ли е равносилно на честно участване. Innocent Но щом така го разбираш....

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 12:08 от amia_a

# 2 298
Лео експрес ми донесе продукктовият пакет от Своге.Ще се дебелее.

# 2 299
  • Под Слънцето
Хе, че аз не играя честно ли? Сама си презареждам картите с честно изкарани пари . Почерпила съм с купена от мен бира, събрали и са ми предали кодовете момчетата.

# 2 300
Това ми напълни душата. Честито! 🤩
Лео експрес ми донесе продукктовият пакет от Своге.Ще се дебелее.

# 2 301
  • София
Добро утро!
Някой от Дм скаут, получил ли е боята за тестване?

Аз не съм все още, беше за миналата седмица, няма я.
Здравейте! Предали сме информацията на доставчика, който изпраща продуктите.
Това ми отговориха на запитването кога ще си получа боята.

# 2 302
  • при късмета
Топси, не се стискай, прати ми кодове на Каменица, че и аз имах желанието да почерпя с бирата, ама даже такива кандидати не намерих. Трябва или да готвя с нея или направо да я хвърля. Ще ти пратя на Туборг, да не са подарени

# 2 303
И аз съм против нападането на някой, защото участва активно. Аз в момента имам ремонт у нас, заета съм, не участвам почти никъде и какво сега - да се сърдя, че някой друг играе и печели?
Кланът мамят, това е друго. Ако живеехме в нормална държава, щяха да са в затвора.

Имам няколко капачки от КК, чудя се кога да ги регистрирам.
Петя,по-добре изчакай.Сега слизам от "Сърце и мозък" и си намерих 8-9 капачки.Нищо не спечелих от тях.Но пък си намерих една капачка от Каменица😂

# 2 304
Тъпанарски въпрос имам, но все пак да го задам - на Милка играта започва от 3.08 и сигурно трябва касовият бон да е от тогава, като на досегашните им игри или щом не пише може да си купя и тази седмица Simple Smile
Много промоции има на Барни и Орео, а децата това ядат Simple Smile

# 2 305
От прингълс и аз се отказах. Сина ми го яде и не знам колко кода регистрирах и нищо. Сега яде морени 😂

# 2 306
Топси, не се стискай, прати ми кодове на Каменица, че и аз имах желанието да почерпя с бирата, ама даже такива кандидати не намерих. Трябва или да готвя с нея или направо да я хвърля. Ще ти пратя на Туборг, да не са подарени
Аз бира не пия, но за каменица ме отрязаха категорично в къщи, че няма да я пият....и няма да се включа в играта им

# 2 307
  • при късмета
Имам изпратена анкета от толк, но изобщо не мога да я отворя от имейла. А като вляза в толк, няма налична анкета. Как става номера?
Аз бира не пия, но за каменица ме отрязаха категорично в къщи, че няма да я пият....и няма да се включа в играта им
Аз бира изобщо не пия, а моя мъж само каменица и загорка светло не мога да го накарам да вкуси. По-големия проблем ми е, че не само той, а никого не мога да накарам да я пие. Или ще взема и ще я хвърля или ще разменям кодове

# 2 308
  • Велико Търново
Еееее, голямо завиждане и злобеене! Който както иска да играе, колкото иска да печели, какво Ви бърка ? Като има някой повече и вече публично да го освиркате и заклеймите.
ТопсиГ, браво на теб, упоритостта и постоянството се награждават!

# 2 309
И Аз се надявах поне за 50лв от Каменица, ама Уви..Ще се надявам нещо голямо да спечеля тогава Wink
Зарибих всички около мен да събират кодове за игри 😂 Но нямаме късмет Neutral Face
Тази сутрин МъжО като изпрати намерен код на Туборг и спечелихме шапка,много се зарадвах , защото отдавна удряме на Камък, а и там колко кодове регистрирахме..
Вчера и днес 15кода за КК и ТцЪ Neutral Face
Прингълс децата хапват и купувам много , до момента нищо не спечелихме , а големият ни син иска много Апарата Neutral Face
Само не разбирам логиката, защо купуваш и участваш в игра, за награда , от която нямаш нужда / не ти допада Neutral Face

Общи условия

Активация на акаунт