Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 647
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 2 325
Изтеглили са печелившите от Каменица за 500лв има ги в сайта дано някой тук от темата се похвали с награда !😊

# 2 326
  • Русе
Бегоом към телефоните! Аз бягах, ама файда Simple Smile

# 2 327
Не помня дали тази игра е публикувана - излезе ми в ОЛХ: https://gasurvey.gemius.com/recruiting/index.php?sid=12318&l … 396,1596019799782
Искат да се инсталира нещо, така че не участвам.

# 2 328
  • София
Зачетох се в последните мнения и реших да споделя моето мнение. Първо след като условието на играта е до н на брой ваучера на номер, то целта е точно един човек да не се облагодетелствува повече. А да може повече хора да печелят. Иначе защо ще се слага ограничение на броя печелби. Моето лично мнение, е че един човек печелещ с множоество предплатени телефони е вид измама. Не ме интересува дали печели или не, ама поне да не се пише за невинен. А странното, е че някой хора се оплюват, че мамят други не. Извинявайте, но за мен измата, лъжата са си такива независимо в какви размери малки или големи. Който иска да мами, да си го прави негова работа си е, това е неговият морал и неговата ценостна система, но да има доблестта поне да си признае.

# 2 329
Изтеглили са печелившите от Каменица за 500лв има ги в сайта дано някой тук от темата се похвали с награда !😊

Няма мее Sad((((

# 2 330
Топси,няма ядове,шегувах се. Писахме да разменяме стикерите от чипса и каза,че имаш излишни, но няма нужда. Ще ми се безжични и ще търся такива. 🤗

# 2 331

Току-що.Купих 2×1л.Едната я дадох на съседа,едната я занесох у нас.+1 намерена капачка.Много съм😄

# 2 332
  • София
Ако в едно семейство всички играят с по един личен телефонен номер, никой не може да им държи сметка. Все пак и в Семейният кодекс си има дефиниция какво е семейна единица и прочие. Така че, всеки индивид с телефон има право да си цъка каквото иска и както иска. Но фактът, че едно лице съзнателно държи повече от 1-2 телефонни номера (предплатени) с цел увеличаване на възможностите за печалба си е вече манипулация на игрите. Независимо какво прави после с наградите и независимо как се е сдобил с необходимите за играта атрибути (капачки, бележки и т.н.). Но наистина всеки си има съвест и гледна точка. В крайна сметка тук сме виждали далеч по-тежки форми на манипулации. У нас не се пие Каменица, почти не се яде шоколад и ако ще цялата рода да регистрирам, като нямам необходимите атрибути, все тая. А и на всеки късмета му е различен. Никой не знае дали този, който е спечелил днес 50, 500 или 5000 лв не е загубил нещо друго или не го чака нещо някъде. Та все тая как ще си чешем езиците тука - да върви купона и живота и да се молим да сме здрави, че иначе все тая.

# 2 333
Здравейте, момичета! Някоя от вас печелила ли е от Рошен? Обаждат ли се по телефона? Как известяват печелившите?

# 2 334
Аз спечелих от рошен обаждат се по телефона до 3 или 4 дена и те питат за данните.

# 2 335
  • при късмета
  Но фактът, че едно лице съзнателно държи повече от 1-2 телефонни номера (предплатени) с цел увеличаване на възможностите за печалба си е вече манипулация на игрите. 
Увеличаване на шанса и манипулация са съвсем различни понятия. Не може едно и също нещо да отговаря и на двете. Да, увеличаваш си шанса с повече телефонни номера (заради ограничението в броя награди в конкретната игра, но не във всички има такова условие), но манипулирането е нещо друго. За него и един номер ти стига и една регистрация и съвсем различно нещо от това да разчиташ на късмета с увеличения шанс. Не всеки може да манипулира игра, знаем кои могат.
Аз например имам 2 лични телефона и то от преди изобщо да започна да играя в игри. По едно време имах и трети, но беше за малко. Имейли също може всеки да си регистрира, колкото счита, че са му нужни, според това на кои контакти ги дава

# 2 336
Здравейте, момичета! Някоя от вас печелила ли е от Рошен? Обаждат ли се по телефона? Как известяват печелившите?
А ваучера ми го достави Интерлогистика с един смотан куриер, на който едва му набутах да вземе касовата бележка, въпреки че си пишеше да се предаде.

# 2 337
  • София
Значи съвсем "умря" КК. Никой ли няма да се похвали с ваучер?

# 2 338
Аз пък се замислих за друго.Как се взимат толкова награди като се иска ЕГН и копие от ЛК при получаване на гифт картата?
Днес ми отказаха да обменят 5 спечелени кенчета от туборг в единия награден център.А другия е в друг квартал даже.Събирах ги да не се разкарвам,че ми е далеко магазина,управителката я нямало,продавачката вдига ръце.Звънях на организатора,уж щели да направят проверка,а обмяната става само до 31.

# 2 339
Verano Azur са обявили печелившите.

Общи условия

Активация на акаунт