Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 137 847
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна

Всяка регистрация само за съответната седмица и теглене ли важи? Т. е., ако не съм била изтеглена сега, направената регистрация не се пренася за следващото теглене, така поне ми изглежда от правилата Sad

# 241
След като се активира картата на Edenred се праща серийния номер на гърба на посочения имейл. След няколко дена ще пратят обратен имейл дали картата е заредена.
Скрит текст:
Аз с тях не мога да се оправя. Една седмица им пиша имейли без да отговарят, чак като им писах в Месенджър отговориха и на следващия ден върнаха имейл. Пратих данните на майка ми, за да заредят нейната карта, т.е. прехвърлям си наградата от турнира на нея. Обаче минават 4 дена и нищо. Днес се обаждам да питам за потребителското име в Edenred и междувременно питах дали е заредена картата. Не беше и по - късно получавам обратен имейл на моя, че до сряда ще бъде заредена картата, т.е. 9 дена след като съм пратила данни. Представям си ако бях заявила карта на мое име колко щях да чакам.

# 242
  • Сливен
Във фейсбук:

# 243
Това не е свързано с игрите. Най-много после да сложат повече афро-българи в рекламите.

# 244
# 245
Сигурно 7-8 скреч карти на Линекс съм изтрила, че ги ползваме, и вчера за първи път ми се падна мемори игра.

# 246
Минерален комплекс Плажъ
Не пропускай нашата томбола и спечели Безплатен билет за теб и твой приятел за Минерален комплекс "Плажъ" - Сапарева баня.
До края на сезона на всеки 14 дни ще обявяваме името на победителя, който получава 2 билета за достъп до комплекса.
Как да участваш?
Харесай този пост и тагни твой приятел, с когото искаш да ни посетиш.
Наградите
На всеки 2 седмици ще обявяваме победителя, който получава 2 билета за достъп до комплекса. Ако късметът не е дошъл при теб през последните 2 седмици и не си изтеглен от томболата, може да участваш в следващия период. Следете нашата страница, за да разберете дали сте сред печелившите.
https://www.facebook.com/SaparevaBanyaPlaja/photos/a.99515950384 … ype=3&theater

# 247
Най - много да сменят цвета на Колата, че в момента цвета й е расистки. Ама и бял не върви, някакъв неутрален ще е, зелен може би. 😏
Мернах игра на Теленор с покупка на телефон +план се играе за електрически скутер.

# 248
Най - много да сменят цвета на Колата, че в момента цвета й е расистки. Ама и бял не върви, някакъв неутрален ще е, зелен може би. 😏

Всичко това с "расизма" започва да става вече уродливо и инфантилно!

# 249
  • Бургас
Аз си намерих КБ за Своге,която беше изчезнала!
ММ я прибрал в джоба си! Питам го ,,За какво ти е?,, А той ми се хили насреща Simple Smile
Та,регистрирах  се.

# 250
Току-що ми звъннаха от Waya - печеля "пътна чанта" каза жената и след това проверих - то има куфар и плажна чанта. Та не знам какво печеля, ще разбера, когато я взема от офиса на Спиди.

# 251
  • Велико Търново
Куфар ще е Беки, куфар Simple Smile

# 252
  • при късмета
Защо Морени винаги пускат игри лятото? Няма такава мърлявщина с тези опаковки.
Във Фантастико има промоция на шоколади Своге. Картите за кока кола обаче бях свършили, а има почти 2 седмици до края на играта. Поне в нашето.

# 253
Игра за мами, всяка печели до изчерпване на количеството:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2850920258370112& … ;focus_composer=0

В тази игра четох правилата но не пише с коя куриерска фирма се изпращат наградите. Да не се окаже за 2 пюрета да се плаща доставка?

# 254
  • Лясковец
Най сетне и аз с ваучер от Емаг,но като категории на продукти предлагани от тях ми излизат само 5,някой да има други наблюдения,да не би аз да бъркам нещо.

Общи условия

Активация на акаунт