Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 532
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 1 290
С риск да се изложа,но мисля че е картонче,което виси на гърлото на бутилката.

# 1 291
# 1 292
Тези Емаг са големи смотаняци. Онзи ден гледах мъжка тениска Найк, беше 26,99. Сега влязох вече е 30,99

# 1 293
  • Варна
Айде аз пак неразбрала🤔 Ще купувам уиски, видях, че има игра на Jim Beam, но явно трябва да има код някъде. Та въпроса ми е дали се различават бутилките някак?
Видях ги в Кауфланд.Бутилките имат отгоре, картонени конуси.От вътрешната страна, трябва да е кода.

# 1 294
# 1 295
  • София
Научих нещо ново днес с този некхен-нещо си.
Да се похваля, ММ ми донесе бяла капачка, въведох я от моя телефон на неговия номер, детето натисна да регистрира и имаме ваучер Simple Smile В 17:48.

# 1 296
+359 88 5657450 Този номер да ви е познат? Simple Smile

# 1 297
Пиши им, не ги жали! Трябва да ти възстановят сумата от ваучера! Имаше някой с объркан градински маркуч и след писане възстановиха сумата. Даже и аз се чудя дали да не ги подметна, че получих едно портмоне за чудо и приказ, но не знам колко бързо пращат куриер да им прибере върнатия продукт.

Някой с подобен казус?
Поръчвам продукти с ваучер от емаг-3 артикула за 30.96лв /общо с доставката/.
Изпращат ми съвсем различни неща,2 от 3 са сбъркани/общо за 16.98/.Връщам им ги и те ми възстановяват под формата на  ваучер 10 стотинки?!
Пишете им и във формата и/или им се обадете по тел. посочен в сайта им. На мен ми възстановиха и ваучера от кока- кола и доплащането, и куриерската услуга дори.  Безплатно върнах маркуча 50м и куриера, изпратен от тях дойде да го вземе на следващия ден от заявката ми за връщане /трябва чрез контактната форма да заявите, че искате да върнете продукт- прочетете условията им/

Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 22:12 от Марги Атанасова

# 1 298
  • София
Играта на Каменица е пълен провал. Уж на ден раздават по 170 ваучера (карти) по 50лв, а вчера раздадоха 60 някъде, а днес до сега 56.
Къде в правилата прочетохте, колко ваучери ще се раздават на ден. Обикновенно и в игрите на Милка, миналата година в Спаркса за Спорт депо, на Белвита и др. игри в началото и края дава по по-малко ваучери/награди на ден, в средата на периода бройката се вдига. Не можете да давате класификации, без да имате основание. Щом никъде не е написано важно е накрая да са раздадени ваучерите. Нали точно това е целта да няма точна схема, да няма хора, който злоупотребяват.

# 1 299
Аз влизам да се хваля. Регистрирах още три кода и спечелих два ваучера! 😍 С три съм,два похарчени. 😁🤣 Третия още обмислям какво да купя.
Тъпо е с ограничението,но има какво да се вземе.
Аз мисля и тези 2 лв такса за товарене. Представете си колко ваучера/поръчки са това,от всеки по 2 лв ехеее... Ама безплатен обяд няма. 🤣
Иначе поръчах храна за кучето,козметика и с втория две възглавници с гъши пух. С добри отзиви са,ще видим. 🤗
Успех на всички!

# 1 300
  • Пловдив
Момичета, има ли сред вас участници в томболата с касови бележки на дм? Интересува ме дали може касова бележка от тази седмица  да бъде регистрирана следващата седмица, за следващото теглене? Или трябва да е сега, преди тегленето за тази седмица? Благодаря!

# 1 301
Благодаря за НЕКХЕНГЪР - що значи... Картонче върху гърлото на бутилката..

# 1 302
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Ако има някой желаещ за размяна на комплекта за начинаещи от Прингълс да ми пише.Никакъв ама никакъв интерес от страна на малкия.Даже не го и отвори.

# 1 303
Ако има някой желаещ за размяна на комплекта за начинаещи от Прингълс да ми пише.Никакъв ама никакъв интерес от страна на малкия.Даже не го и отвори.
Този комплект според мен е пълен боклук. Топката е супер, но това с мрежата като го сглобиш то изобщо не стои добре и като хвърлиш топката отгоре и то се разпада цялото, голяма играчка е с него.

# 1 304
Този комплект според мен е пълен боклук. Топката е супер, но това с мрежата като го сглобиш то изобщо не стои добре и като хвърлиш топката отгоре и то се разпада цялото, голяма играчка е с него.
Станимир, болтовете се развиват, пъхат се пръчките, които му дават височината и тогава се завиват болтчетата. Нашия кош се ползва постоянно и не е мръднал, неочаквано добра занимавка за детето.

Общи условия

Активация на акаунт