Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 517
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 1 335
Много ме ядосаха в Спаркса, много! Има едно предизвикателство с награда ваучер от 100 лева за Емаг. Има един наглец там, който участва с 40-50 профила, ама е толкова неграмотен, че се вижда от километри, че е един и същи човек😁😁😁
Писах им, но без последствие, та даже не ми одобриха и коментара, а неговите, да!
Моля, задействайте се, направете по 20-тина нови профила и участвайте😁

Кое е предизвикателството  и кой е профила за да го налазим?

# 1 336
Здравейте, някой знае ли тези номера на кой може да са? Вече 2 поредни дни звънят, а аз не им вдигам Grinning
+359875312402
+359888931047
+359875312408

# 1 337
Писах им, не ме удостоиха с отговор 😀
Ето го предизвикателството, предполагам, че продължава да пише, но поне го/я отказах от употребата на всякакви препинателни знаци😀
https://mysparx.bg/home#premium?achievementID=303355

# 1 338
  • Сф
И моята пратка беше разделена - не се плаща допълнително.
Освен това преди с ваучерите от ФД ми се беше случило нещо подобно - поръчвам 3 неща и всяко дойде в отделен пакет (но не съм платила отделни доставки).
И моята пратка е разделена на две, обаче мм взел едната, па платил за двете около 2 лв .И отварям кашона и вътре само едната котешка храна и звъня в еконт и се обяснявам.И те викат-взето е, аз викам- не е .Добре че пазя товарителница и касов бон, но общо взето и те спят.Верно че в смс са пише 2 пратки, ама сега моята дума срещу тяхната май..въпреки че след като не  е у мен ,трябва да е в офиса (и според проследяването на емаг)и мм ме бъзика- може касиерката да има котка..кяра върви ръка за ръка със зяна и подобни Simple Smile Довечера съм в еконт Simple SmileАЗ!
Снощи по нощите целнах още един ваучер и взех един миксер-доплащане -10 лв.добре е- един артикул!Пфу..големи ваучери,големи условия, голямо опаковане, голямо ЧУДО!

# 1 339
Аз си взех чинии и към тях имаше препарат за съдове- бяха разделени на две пратки, като препарата старателно беше обвит в балончета и сложен в кашон, а чиниите, нито балончета, нито допълнителен кашон. Като гледах служителката как ми ги метна, е цяло чудо, че са цели.

# 1 340
Спечелилите от Нестий да не си чакаме наградите скоро. Ще ги ползваме следващото лято. Grinning
Скрит текст:
Всеки печеливш участник в тази промоция следва да получи наградата си в рамките на 20 работни дни, считано от 30.08.2020г.

https://www.facebook.com/CoLactaseBulgaria/photos/a.105162061074 … amp;__tn__=EEHH-R > за капки против колики

И аз се разписах с ваучер от Емаг, набелязах тостер. Ако имам да плащам само доставката, пак ли начисляват 2 лв. такса обработка?

# 1 341
Имам проблем с играта на Своге. Като регистрирам касовата бележка и напиша всичко и натисна регистрирай не ми дава нищо направо ме връща от началото. Пробвах и от телефона и от компютъра. Някой друг с такъв проблем

# 1 342
  • София
Това вече малко ми е прекалено.
P. S. Може ли някой да ми каже как се добавя скрит текст, за да не спамя?

# 1 343
Станимир, при мен сутринта беше така със Своге...Следобяд отново се опитах да регистрирам КБ и ми изписа, че вече е регистрирана...

# 1 344
Може да има глупави, които наистина предпочитат да изпратят снимка, вместо да си ги регистрират.

# 1 345
Вече не им обръщам внимание. То всеки ден някой търси капачки във фейса. Дали им пращат е вече друг въпрос!

# 1 346
И аз да се похваля, счупих каръка!!
Сега ми се обадиха от играта на Джони Уокър печеляяяя дрон.. 🤗🤗🤗🤗🤗

# 1 347
Станимир, при мен сутринта беше така със Своге...Следобяд отново се опитах да регистрирам КБ и ми изписа, че вече е регистрирана...
Регистрирах от друг браузър и стана. 😊 Между другото видях че като не си спечелил в Своге от предишните периоди бележките ти важат и за другите периоди защото ми изписа и старите бележки че участвам и с тях при следващите периоди. 😊

# 1 348
  • София
В момента има ли активна игра за перилни прапарати ОМО ?

# 1 349
В момента има ли активна игра за перилни прапарати ОМО ?
Няма.Моята пратка и днес не дойде.Звъннах им преди малко и се оказа,че ще дойде утре🤬.Утре като им звънна сигурно ще се отложи за понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт