Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (100) - юли 2020

• 136 615
  • 2 647
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Тия дни късметът ми отиде на почивка - поръчката от ЕМАГ не дойде и сега ще са разправии; първите ми 3 кода от Каменица нищо; взех Нестле пак нищо.
Обаче зайците ми дадоха пак 25К, от които 5К пропаднаха, защото нямах място в сметката. Пак взех ваучер за Изабел Дюпонт. Исках за Чичонето, ама свършили.
И с няколко дни закъснение, докато се види черно на бяло, ММ тихо ми прошепна, че... Виза черпи с 1000лв.

# 1 396
Имам въпрос към по запознатите относно капачките на Кола. От Тефал насам( не спечелих де) разбрах,че белите са за другото приложение. Та остават златни, черни и сиви всички ли са за Спаркса? Не мога да ги схвана. Вчера взех 3 коли малки за Мен и приятели и бяха с червени румънски етикети и кодове и ми изписват грешен код. Въпроса е защо (ако знаете) се продават неща които не са за нашата държава. Много станаха питанките.

# 1 397
Имам въпрос към по запознатите относно капачките на Кола. От Тефал насам( не спечелих де) разбрах,че белите са за другото приложение. Та остават златни, черни и сиви всички ли са за Спаркса? Не мога да ги схвана. Вчера взех 3 коли малки за Мен и приятели и бяха с червени румънски етикети и кодове и ми изписват грешен код. Въпроса е защо (ако знаете) се продават неща които не са за нашата държава. Много станаха питанките.
Едва ли някой може за ти отговори.Най-вероятно са по-евтини на едро и затова зареждат от тях.Може да е и някаква контрабанда,не знам.Просто не купувай от румънската🙂Иначе Кока кола,Фанта,Спрайт-1л,1,5л,2л с бели капачки в момента са за mypromocc.bg
Кока кола,Фанта,Спрайт-0,5л са за mysparx.Изключение правят тези с бели капачки и промоционален етикет с надпис"Спечели ваучер от 30лв за Емаг"(или нещо такова).Те също са за mypromocc.bg

# 1 398
Благодаря ти! За съжаление ги купих от бутка от където те ти ги подават и ми беше неудобно да ги върна.
Едва ли някой може за ти отговори.Най-вероятно са по-евтини на едро и затова зареждат от тях.Може да е и някаква контрабанда,не знам.Просто не купувай от румънската🙂Иначе Кока кола,Фанта,Спрайт-1л,1,5л,2л с бели капачки в момента са за mypromocc.bg
Кока кола,Фанта,Спрайт-0,5л са за mysparx.Изключение правят тези с бели капачки и промоционален етикет с надпис"Спечели ваучер от 30лв за Емаг"(или нещо такова).Те също са за mypromocc.bg

# 1 399
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Паралелен внос който е по евтин.Има почти всички стоки от този тип - от кола , шоколади , алкохол  ...... доста.Кодовете им не стават да , затова и така изписва.
Вчера регистрирах още три - пак нищо.Явно като в Тефал на 30ия код ще пусне.А толкова много неща съм си харесала,че един няма да ми стигне.

# 1 400
Да се похваля,вчера счупих каръка най-накрая за Емаг,с ваучер съм от 30 капачки,най-накрая уцелих печеливш код!

# 1 401
  • Пловдив
Аз като луд с картечница издумках всички ваучери за емаг !Да ги похваля всичко дойде и много ми харесва, още повече че днес са по- скъпи нещата.Успех на всички!

# 1 402
  • при късмета
Някой събира ли стикери за играта на ОМВ? Имам доста за размяна
Имайте предвид, че август месец в Емаг обичайно има намаление, като почти на всякъде другаде. Аз към момента нищо не мога да си харесам и ще чакам, защото и това, което ми трябва в Емаг е компромис.

# 1 403
  • София/Търново
И аз съм в ваучер за Емаг. Ще зарадвам нашите с апаратче за кръвно налягане. Дано стигне непокътнато.

# 1 404
  • София
Значи мислех, че по зле от доставчици Лео няма. Но DHL ми скриха шапката. Баща ми получи СМС за доставка на наградата от Прингълс. Вчера цял ден чака и не дойдоха. Днес се сещам да проверя линка за проследяване и пише доставена. Звъня на телефон на DHL, но те нямат обслужване събота и неделя. Проверих номера на пратката и излиза че е доставена и е подписал друг човек. Нямам думи. Сега нямам търпение да дойде понеделник да им вдигна скандал. А децата с нетърпение чакаха. Ако са ми дали наградата на друг, просто незнам какво ще ги правя.

# 1 405
Gurgolina, да не са я дали на някой съсед? По името, което виждате, че я е приело не се ли ориентирате? Моята пратка я взе друг човек, но първо говориха с мен по телефона.

# 1 406
Как така без да са инструктирани ще дадат на друг човек на своя воля. Това е недопустимо!
Значи мислех, че по зле от доставчици Лео няма. Но DHL ми скриха шапката. Баща ми получи СМС за доставка на наградата от Прингълс. Вчера цял ден чака и не дойдоха. Днес се сещам да проверя линка за проследяване и пише доставена. Звъня на телефон на DHL, но те нямат обслужване събота и неделя. Проверих номера на пратката и излиза че е доставена и е подписал друг човек. Нямам думи. Сега нямам търпение да дойде понеделник да им вдигна скандал. А децата с нетърпение чакаха. Ако са ми дали наградата на друг, просто незнам какво ще ги правя.

# 1 407
  • София
Не са звъняли въобще на баща ми. Достави ли са я на Мирослав Димитров. Няма такъв човек в блока. А адреса на пратка е на баща ми. Първо помислих, че по погрешка е пратено съобщението на баща ми, но адреса е неговият. Просто незнам. Яд ме е, че не се сетих вчера да проверя, но до последно чакахме да я доставят. Тези два дни ще ми минат много бавно.

# 1 408
  • при късмета
По интересно е името на човека получил пратката. Съмнявам се да е съвпадение. И как пращат СМС на един телефонен номер, а при доставката на пратката звънят на друг

# 1 409
Въпросният Мирослав Димитров не е ли от Пеневи?

Общи условия

Активация на акаунт