Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 33 624
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Изгледах. Ха, изненадах се и аз приятно с кака Линда.
Явно Сара Конър пак ще си има работа с нечовеци, преди терминатори, сега извънземни. Grinning

Иначе този новия доктор ме дразни нещо, хаха, не може ли извънземното да го хвърли и него в езерото. Wink

# 601
  • Вестерос
Някой гледа ли новият за Уинтър Солджър?

# 602
  • София
О, аз със сигурност ще го гледам Simple Smile
Уф, добре че се появи Тиф и изобщонай-накрая се прописа в темата, че от близо 48 часа искам да ви пусна премиерния тийзър на един от най-очакваните НФ филми за годината. Като предварителен потенциал и предчувствие, хайде така да го кажем.

Oxygen
https://www.imdb.com/title/tt6341832/

тийзър

Уф Simple Smile

# 603
Трябваше да ми пишеш на ЛС - щях да напиша нещо Simple Smile Този филм прилича на трилър с елемент на мистерия (по трейлъра), интересно.

# 604
  • Вестерос
Той ми писа на ЛС, ама аз го видях след 4 часа Grinning Kaкто и да е, много ми допада трейлърът.

# 605
Другия път на повече хора на лично Simple Smile

Шегата настрана, но като минат 24 часа и не можеш да редактираш, не е ли ок да постнеш?

# 606
Не, модераторите се сърдят.
Впрочем, още вчера си свалих новия епизод за извънземния, но изникна нещо непредвидено и не успях да го изгледам...

# 607
И мен ме чака новият епизод, да видим. Все нещо ми липсва, за да ми хареса на 100%.

# 608
  • София
Пете, неудобно ми бе отново да те притеснявам и разнообразих с Тиф Wink

Попадна ми една интересна статия/класация според силите на супергероите на MCU
The Most Powerful Avengers In The MCU Ranked

За мое съжаление първото място наистина си е логично и си тежи. Реално 'Капитан Марвъл' е нещо като Супермен, така че, спор не може да има... Тор и Хълк също са логични, а техните легендарни сблъсъци ще останат завинаги в историята. Според мен обаче Уанда е подценена малко. С цялата магия, която придоби става изключително могъща и според мен трябва да е преди Д-р Стрейндж. Абе като цяло тези класации са винаги малко или много дискусионни, но са и любопитни Simple Smile

# 609
Според мен, Уанда е по-силна от капитанката Simple Smile

Изгледах за извънземиня:
Скрит текст:
Радвам се, че жена му си замина, имах чувството, че ще я убие, ако остане.
Новият доктор наистина е неприятен.
Тази история с октоподите не ми харесва съвсем, защото се прокарва екологично послание, а най-вероятно накрая нашият герой ще мине на страната на хората и посланието ще бъде осмято или забравено. Не е ок.
Добре поне, че се разбраха с момченцето, но нямам идея какво стана накрая - този енергиен заряд беше ли свързан с намирането на устройството?

# 610
  • София
за Уанда може и да си права, но определено много назад са я сложили... Но с магията е трудно, някак си когато имаме 'магия' то е трудно да се даде обективна оценка. Simple Smile Но освен магия в нея има и цял един камък на безкрайността. :о

Аз по-късно ще гледам за извънземното, но изгледах новия епизод на 'Снежен снаряд'
много психология и социология. Пете, трябва да го изгледаш това шоу, има много неща върху които да се беседва.

уф, значи
Скрит текст:
Хората си искат Уилфорд. Последния обаче явно не е доволен и тепърва ще изиграе и последния си коз с онзи 'леден изрод' Но защо по дяволите? Мисля, че победи и ако бе дошъл щяха да го въздигнат сами на трона.

Интересен въпрос имам пак във връзка с Уилфорд, това не е спойлер, а по-скоро философски въпрос.
Защо хората падат на колене и се молят на насилниците си, тази робска психика вътре в нас как се задейства, какво превключва? До там да си ''вербуван'' от деспота/тиранина/диктатора/ че да си готов дори да си отнемеш живота, като някакъв шибан ритуал. Как се промива човешкия мозък, как се задейства тази пружина? Това не е 'фикшън' има си го в реала и в историята. Уилфорд е типичния шармантен, обаятелен мъж, който пръска сила, интелект и превъзходство в пространството. И е изключителен оратор. И Хитлер е бил такъв, но без външния вид, хах.
Интересно, интересно. А защо точно този въпрос поставям си е свързан и с последния епизод и някои спойлери, който нарочно не разкривам, но мисля, че Тиф ще се изненада както и аз се изненадах като гледам епизода.

А то май други не гледаме шоуто, жалко. :о

# 611
Аз сега го започнах след мрънкане от сина ми. Накарах го да изгледа и игралния филм и коментара му беше - WTF.
За него сериала бил по-силен.
Още съм на 2 епизод на сезон. Ще наваксам и ще коментирам.
Аз изгледах тия дни и Tribes of Europe ѝ се смях с глас. Оливер Масучи, който ни е познат от Dark, е едно комедийно съкровище. Гледала съм го като Хитлер и там си личи колко му ходи това амплоа, но тук е страхотен. Малко ми е странно накъде ще забие в 2 сезон, интересен сблъсък на култури и общества би представиха.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 16:14 от Вечерница

# 612
  • Русе
Много се задълбочи Снежен снаряд, което е хубаво де.
 По принцип хората тръгват след убедения в себе си. А насилниците са си психопати и социопати и липсата на емпатия и егото ги прави сигурни в правотата си, или по точно не ги интересува ничия оценка. В случая тези, които познават добре Уилфорд знаят с кого си имат работа  В Снежен снаряд е подкрепен от елитните, които естествено ще разчитат да си възвърнат привилегиите . Харесван е и от механиците, защото са работили за него и го познават само като  гениалния проектант
Алекс спрод мен балансира и си изгражда защитна стена, зад която да се скрие, защото му няма доверие.
Одри мисля,че крои също нещо. Тя е добър психолог и смятам,че в момента играе.
Тръгна с Ледения, защото едно е да упражнява психологическо въздействие с името си дистнционно, но управлението на влака, с ограничените ресурси и класовото разделение, предполага въвеждането на нелицеприятни мерки ,които няма да се харесат на демократизирания влак.

# 613
Капитан Америка доста назад ми се струва в тази класация сякаш.
Уанда вече може и да е по-силна наистина, тук даже и след Вижън са я сложили.

Изгледах Извънземното и аз.
Скрит текст:
Малкият задейства кораба дистанционно.
На мен октоподите ми бяха забавни. Еко-шегата я възприех като шега единствено.
Добре го завъртяха с жена му, добре, че й намериха "приложение", че иначе никакъв смисъл нямаше да има.
Гласът на Нейтън Филиън ли беше октоподът?

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 18:33 от Ули

# 614
  • Вестерос
Snowpiercer не съм го гледала от тази седмица. Пускам след малко Simple Smile
.....
Да, изненадах се на нещо в епизода. А колкото до другото типичен стокхолмски синдром.

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 22:20 от Tiffany А

Общи условия

Активация на акаунт