Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 33 592
  • 749
  •   1
Отговори
# 675
новата анимация на Нетфликс Дота нещо си е правена по игра само това знам  за сега върви добре

# 676
Споделям и тук - мой пост за някои предстоящи екранизации на книги и мнението ми за тях: https://rasnineshta.blogspot.com/2021/03/blog-post_30.html

П.п. Нов трейлър на Сянка и кост:

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 15:44 от pppqqq

# 677
Аз пък най-накрая приключих с последния сезон на The 100! Юхууу, след половин година. Smiley
Даже много ми хареса до към 10 серия, и като не голям фен на Белами/Беларк не ми липсва хич. Ако са и верни слуховете, че на актьора не му се е играело и е бил в тежка депресия, представям си на сценаристите колко им е било трудно да пренапишат и напаснат сценария с липсващ главен герой. Като да се надруса вокалист на рок банда и да провали турнето. Neutral Face
Заиграха се повечко с "божественото" възнесение около идеята за мир и разбирателство, т.е. еволюцията. Нашите до последно бунтари, отвъд егоизма на оцеляването и превъзходството на човешкия вид.

# 678
  • Разпиляна във въображението
И моят край на 100-те.  Аз съм от феновете на Беларк и бях много разочарована, когато го претрепаха. Разбирам, че актьорът е бил в страшна депресия. Според мен едва на скоро започна да ми изглежда искрено усмихнат.

https://www.youtube.com/watch?v=pPRQGTpFWm4

# 679
Аз се съмнявам, че на актьора не му се е играело чак толкова. Може да се е депресирам точно заради проблеми на снимачната площадка.

Допълвам:
В Замунда са се появили първите епизоди на този сериал:

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 12:34 от pppqqq

# 680
Снощи пуснах по Фокс Местен исзвънземен. Изненадващо за мен много ми хареса. Ще си го следя аз, само ми стана много жал за
Скрит текст:
детенцето. Ако нашия човек не го убие, в което се съмнявам, ще си е за психиатрия в някой момент.

# 681
За Извънземния:
Вчера изгледах финала на сезона
Скрит текст:
- беше много добър и не всичко се изясни, добре, че ще има втори сезон!
Изпълниха ни се желания - истинският Хари е убиец и няма нужда да му съчувстваме Simple Smile
Извънземният Хари е влюбен в Аста! Heartbeat

За DOTA: Добър анимационен сериал, но имаше някои неща, срещу които имам възражения. Гледам и други две анимации на Нетфликс - Кръвта на Зевс и Castlevania, там историята е проста и епизодите са кратки. Тук имахме обратното по отношение на историята. Не че е чак толкова сложна, но от време на време човек гледа, гледа и се чуди къде е изпуснал нишката. Примерно ситуацията с елфическото семейство и богините Мене и Селемене въобще не ми стана ясна. След като изгледах всичко, потърсих в Гугъл повече инфо и нищо не ми се изясни...

За Debris: Последният епизод уж трябваше да е много важен, а за мен беше най-безинтересният до сега. Как може всички да са толкова безлични, боже...

# 682
  • София
Аз поизостанах доста с шоутата заради темата за Стар Уорс ама ще наваксам уикенда.
Записал съм си Местния извънземен и ще си пусна тези дни с кеф да изгледам първия епизод.

# 683
Ясуке:

Премиерата е на 29-ти април.

П.п. В Замунда е излязъл първи епизод на анимацията Кралят на шаманите; много харесвам мангата. Има анимация, която е давана по бг телевизия преди много години, но тя следва оригиналния сюжет само донякъде, а финалът е съвсем различен. Този сериал, който излиза сега, е римейк.

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 21:31 от pppqqq

# 684
Blush
Дори забравих какъв беше точно края на 100-те.
Само помня,че бях много разочарована.

# 685
  • София
Загледах The Falcon and The Winter Soldier.
Понеже не съм много на "ти" с вселената на "отмъстителите", моля някой да ми разкаже накратко какво се е случило - какво е това "премигване", къде са изчезнали всички и защо някои са се върнали, а други не?
И къде е Стиииив? Искам си Стиииив...

# 686
Танос събра едни камъни, щракна с пръсти и премахна 50% от всички същества. Нашите го победиха, след пет години с пътувания в миналото, за да съберат предварителто същите камъни, биха се яко, и върнаха хората. Стив трябваше да върне камъните, с чиято помощ се справиха със ситуацията, и реши да остане в миналото и да изживее живота си с Картър. В настоящето, като старец, даде на Фалкон щита си.

# 687
  • София
Благодаря!
Това от последния филм ли е?
Май не съм го гледала, защото не ги помня тези неща.

# 688
Да, това е от последния филм на Отмъстителите.

# 689
Аз го гледах и едва го помня. Даже забравих ключови моменти, като смъртта на определени персонажи. Това е защото не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт