Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural/тема XIII

• 33 603
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Хмм, да не е Пасифик Рим? Ама едва ли, това е друго.

# 661
Dota нещо си. В Замунда има цял сезон. Но предполагам, че е кратък, като сезоните на другите анимации на Нетфликс. Въобще не погледнах, само го изтеглих.

# 662
  • София
Ооо, това го чаках, ама излезнало ли е. Аз го чаках за петък, 02.04
Може би са го издърпали по-напред или съм се объркал нещо.
Мерси, 100% ще го гледам.
Пете, а ти гледах Пасифик Рим. Писах за него. Уникална анимация! Simple Smile

# 663
Не съм, все още. Спомням си един игрален филм, който гледах преди време и не ми хареса много, май затова не се наканих да гледам анимацията.

Допълвам:
В Замунда е излязъл първи сезон на този сериал, но няма да го гледам, защото е прекалено тийн и прекалено мрачен, освен това не ми харесва да се гаврят с Холмс и Уотсън:

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 10:16 от pppqqq

# 664
  • Вестерос
Аз ще го гледам и ще пиша Grinning

# 665
Честно каззано, този сериал и другият за хора със супер сили от 18-ти век (Невърс), ми изглеждат почти еднакви. В този актьорите са по-млади - това е основната разлика. И е една идея по-модерен...

# 666
  • Вестерос
И на мен, но ще ги гледам и двата

# 667
Рон Мур ще прави сериал по "Двор от рози и бодли" на Сара Маас.
 https://www.syfy.com/syfywire/ron-moore-adapting-a-court-of-thor … 6ner5dLc6HDCagco8

Не съм чела книгата, но ще следя проекта. Все още не мога да кажа дали ще гледам.

# 668
  • Вестерос
Почти изгледах the irregulars , супер е! Хич не ме дразни историята покрай Шерлок и Уотсън. Даже ми е интересно, а съм хипер фен на Шерлок. Дразни ме, че Уотсън е чернокож 😁 ама вече почнах да свиквам.

# 669
  • София
И тук минавам да препоръчам, Calls
https://www.imdb.com/title/tt9327706/
засяга доста експлоатирана напоследък тема, но по един нов и доста оригинален начин. Simple Smile

# 670
Загледах рекламите, видях, че участва Педро Паскал, както и много други известни актьори, но не съм убедена, че ми се слуша това, още повече, че е хорър (не е моят жанр).

# 671
  • София
Тц, хоръра повярвай ми е най-малко застъпен.
НФ, игра с паралелните вселени, съспенс, мистерия, хорър бих казал един или два епизода и то по-скоро като трилър елемент, а не все едно ние си говорим по телефона и аз виждам някаква гадинка и крещя или нещо такова. Не е това изобщо. Simple Smile

# 672
Може и да го сваля. И без това в момента нямам много сериали и е кратък.
Сега се чудя дали да не започна един корейски - W (казва се дабълю). Млада жена някак влиза във вселената на комикс, създанен от нейния баща и се влюбва в главния герой. Не съм убедена, че ще ми хареса, но поне изглежда лек.

Започнах анимацията за драконите - хубава е, но не успях да догледам сезона, защото бях заета през уикенда.

# 673
  • София
Местен извънземен 1.9
Скрит текст:
много ми хареса епизода. Хах, като видях Джорджио Цукалос щях да падна, хаха, не го очаквах. Еваларка им бичим. Simple Smile Това беше един от най-забавните и интересни епизоди. Жалко, че следващата седмица всичко приключва.
Радвам се, че шерифа разреши случая с убития доктор и повече няма да ни занимават с тази излишна тъпотия.
Не очаквах така да завърши епизода, уф. Дарси видя трупа на истинския Хари?! :о Има три възможности. Тя ще си помисли, че това си е наитина Хари и е починал след падането и по някаква причина и ще иска обяснение от Аста (а и последната се държи странно с нея, момента в който избяга от болницата с пикапа) и ако това стане, то Аста ще разбере, че Хари е убиец. Кофти. Втория вариант е Хари да я хване в този момент и да я убие. Не ми се вярва, това ще е кошмар. И трети вариант, разбира се за истинския Хари, но извънземното ще намери време да се отърве от трупа и после ще бъде неговата дума срещу нейната, а знаем, че тя злоупотребява с алкохола. Никой няма да и повярва. Обаче Аста знае всичко и ще навърже нещата. Абе все кофти. Нищо чудно да го арестуват в следващия епизод. Въпросът е шерифа или правителството? Или ще завърши с клифехенгър. Е, то 100% ще има такъв. Те не всеки епизод завършват така, та сега на финала ли...
Интересно беше интрото в епизода, дано доразвият тази история с бременната жена, интересно е. Хари може и да помогне, все пак не може да понася сивите извънземни.
Аз съм сигурен, че някой 'сив' се крие сред героите от сериала. Писах вече на няколко пъти, сега пак. Не случайно толкова много пъти ги споменаха, няма как да не се пръкне някое такова. Или Лиза или Дейвид ще е такова извънземно. Лиза е прекалено подозрителна и очевадна, така че може би ще ни изненадат с Дейвид.
А дали не е възможно това изгубено бебе, да се движи сега сред нас, като 'сив агент'? Ще трябва да е на 30 г. Т.е. всеки мъж или жена около тези години е подозрителен. Но товаи си е моя спекулация, едва ли всъщност ще стигнат чак дотам. Прекалено късно стана всичко, може би ще се доразвие историята, но в следващия сезон.

# 674
И аз вече мисля, че рано или късно ще се появи някой сив.
Освен това, акцентираха върху бенката на здравия крак на Хари - дали на отделения крак, който е при Аста, има същата бенка? Ако е така, тя лесно ще се ориентира.

Общи условия

Активация на акаунт