Отговори
# 120
Честно казано не виждам повод снимката на Адри да бъде качена. Мисля, че не е нещо фрапантно, че си е купила XS, който се оказва, че й е малък. Не го е премерила явно, в магазина все пак не може да се измери всичко, това не е връхна дреха. 

# 121
Аз не знам постът на Адри дали е за този Инстаграм профил, но как ли се чувстват хора като приятелката й Стефи, които се борят с килограмите наистина, когато 170-сантиметровата 50-килограмова 36-годишна майка на 2 деца се жалва, че влиза в ХС, ама мъничко й стяга. Иначе Адри е грамотна, търпи критика и аз я харесвам за тези й черти.

# 122
Всичко живо инфлуенс чете тук. 😜

# 123
Как се обръщат страните? Кой сега е инфлуенсър!? 👌❤️

# 124
Те баровете и дискотеките отвориха, уж при 50%заетост, но реално е фул, без вентилация и без маски, ти за едно събитие се чудиш. Това вече всеки човек сам си решава къде да ходи и къде не, не е според бр на заразените и вируса.
Всеки сам си носи последствията от ниското ниво на интелигентност. Хубаво е да правим разлика между позволено и разумно.
И разбира се, че бройките на заразените са показателни. Grinning

# 125
Ако снимката на Адри я беше постнала я Теа, я Александра, всички щяха да ревнат какви са превземки...
После се чудим защо периодично някой пише, че за едни много се коментира, а на други всичко е простено 😀

#неехейт
🤣

# 126
  • София
Е, то има и 200-килограмови жени, Адри си споделя нейния проблем. Дразни я коремът й и работи да го махне. Нормално да разказва за своя живот и своите дори и дребни битки, а не за на Стефи. Винаги ще има някой по-зле от теб, но човек търси най-добрата форма за себе си. Единствено за здравословен проблем е неприятно да се преувеличават дребни неразположения, както прави Гергана.

# 127
Ако снимката на Адри я беше постнала я Теа, я Александра, всички щяха да ревнат какви са превземки...
После се чудим защо периодично някой пише, че за едни много се коментира, а на други всичко е простено 😀

#неехейт
🤣
Аааа, ще ме извиняваш, но и на Алексчето ѝ е простено. 😜 😂
Не случайно никой не я дебне от колко време е САМА на морето. Кой ли ѝ гледа детето? 🤔 😜
Сторитата на Теа са от профили в Инстаграм, които публикуват такива снимки. Дайте и тях да похейтим малко.

# 128
  • Някъде там
Седнах да си търся обувки за повод скоро и какво виждам...обувките,които Деси Пеева си купила от последното клипче.В момента са 170 лв.Не че е лошо,напротив,нека си купува каквото иска.Но тя си купи токчета за 170 лева,а детето й ходи с есенни обувки в тия жеги.https://www.obuvki.bg/sandali-eva-minge-em-49-07-000843-601.html
Мизерен мозък има Деса, не липса на средства и минималистични възгледи...
Може и грозно да звучи коментара ми и не ме е срам от това, защотото тази жена лишава едно невинно създание от правилно развитие и нормален живот....

# 129
Е, то има и 200-килограмови жени, Адри си споделя нейния проблем. Дразни я коремът й и работи да го махне. Нормално да разказва за своя живот и своите дори и дребни битки, а не за на Стефи. Винаги ще има някой по-зле от теб, но човек търси най-добрата форма за себе си. Единствено за здравословен проблем е неприятно да се преувеличават дребни неразположения, както прави Гергана.
Думата проблем си има някакво значение все пак, а аз тук такъв не виждам. Адри проблем с корем или с каквото и да е друго няма. Че има Памела Райф или други подобни - има, че тя не е като тях точно - не е, но да има проблем не мога да приема. Валери има по-изразен корем от нея, а не е раждала и все пак го е споменавала 1-2 пъти, а не през ден, през час. В този случай ми допада поведението на Валери, въпреки че Адри я харесвам повече.

# 130
Кой ѝ гледа детето на Алекс?? Оф... Ами, баща му.

# 131
Често забелязвам Галя да прави сторита, че последователките й са взривили я кокос, я моятакозметика.
Чак пък така...

# 132
Наистина има най-големите канарчета, дето кихат пари за глупости😂😂😂

# 133
  • София
Думата проблем си има някакво значение все пак, а аз тук такъв не виждам. Адри проблем с корем или с каквото и да е друго няма. Че има Памела Райф или други подобни - има, че тя не е като тях точно - не е, но да има проблем не мога да приема. Валери има по-изразен корем от нея, а не е раждала и все пак го е споменавала 1-2 пъти, а не през ден, през час. В този случай ми допада поведението на Валери, въпреки че Адри я харесвам повече.
Аз намирам коремът й за хубав, моят и така не изглежда, но по-важното е тя какво мисли. В коментар под снимката много добре е обяснила точно какво й пречи. Винаги ще има хора, за които наш проблем, ще е нищожен и обратното. Реално тук този коментар е точно същото, което тя е обяснила, че не й е приятно.  Тя се намира за скинифет и работи върху изчистване на мазнините(за мен не е).

# 134
Кой Й гледа детето на Петканова - голям въпрос, при положение, че детето не е само нейно, а и на мъжа й😅.. Кефят ме, че изглеждат супер готини разпределят си ролите, двамата си помагат и са екип, а не Алекс да сменя пелени и да гласи багаж, а Даниел да си прави само кафе, да спи или тъкмо да става от сън...Сори за сравняването с Тейчеви, но е неизбежно, просто е огромна разликата в две иначе сходни млади семейства с бебе. И ми изглежда, че Алекс е по работа в Гърция и има някаколко фотосесии там, като явно го съчетава с почивка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт