Отговори
# 1 320
Как никоя не си призна, че влиза и чете? Значи ние сме злобните, “добронамерените” в кавички, завиждащите, а те са най- курназ, най-честни, най-добрички?! Grinning Оки!

# 1 321
Е, Джойката признавам, че е гениална Simple Smile
Сравнява Мелания, която е супер, мега стилната жена, с Гането ли?
хахахахаа
То бива женска солидарност, ама тяхното се равнява на безумие Simple Smile

Или трябва да посети спешно офталмолог.

Ма, Гането добре се е разфучала (признавам си, доста се посмях).

Друго ми е интересно - защо не обясни защо така копира Капитонова?

П.С. Гането е почнала да се пули като приятелката си Джойче, когато е ядосана.

Гане, моля те, успокой се, че пак трябва да се викат линейки за нервните ти кризи.

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 19:22 от Yogurina

# 1 322
  • Мюнхен
Здрасти, пак съм аз.  Satisfied  
Чатът е в скрития текст.
С това пожелание за здраве и щастие, все едно рожден ден ми честити...Laughing Впрочем, малко съм изненадана, че не е съвсем наясно как стоят нещата с личните данни, авторско право, снимки и т.н, при положение, че си изнася живота в публичното пространство. Аз бих си знаела правата до точиците и запетайките, щото всичко се случва. Вярно, че в БГ нямаме такива драми, като в Щатите, но все пак...

Скрит текст:

# 1 323
  • Някъде там
Какво изпуснах за Гането.. ? Какъв съд , какви 5 лева ?
Тая Радост вместо Джой да се беше кръстила мерудия ли ?
Защото нея, ако Звездев я беше разобличил лично, едва ли щеше да се пеняви !

Последна редакция: ср, 08 юли 2020, 23:02 от daviz

# 1 324
И то с такива аргументи!

Да очакваме ли видео от Гането, в което рони крокодилски сълзи заради змиите от БГ-мама? Simple Smile

# 1 325
Деса Пеева снимала травъл влог. От Варна до Бургас. Пътува с пазарска чанта, с автобус. Облечена със бяла къса рокля, на токчета и сако. А тоалета за събитието е колкото пакета с мокри кърпи. Просто не е реално 😐😐😐

# 1 326
Хайде да видим дали Гергана ще съди когото и да е Grinning
Колкото повече подскача, токлова повече ще се говори за психарските истории с фалшивия рак, с нарушаването на карантината след Милано и пр. Накрая ще стигне до медиите, но не по начина, по който си е мислила Grinning

# 1 327
Предстввям си заглавието на следващото видео на Гането: "Отивам на съд" или "Изнудвана от хакери".

# 1 328
  • Sofia
Момичета, къде гледате тези сторита от Ганка? Сега проверих и нищо няма в инстаграм. Да не би набързо да се е отказала и да е изтрила всичко? Satisfied

# 1 329
Момичета, къде гледате тези сторита от Ганка? Сега проверих и нищо няма в инстаграм. Да не би набързо да се е отказала и да е изтрила всичко? Satisfied
И аз не ги откривам, изпуснахме лиии ги😆

# 1 330
Изтрила ги е, добре, че ги запазихме и тях хихихихи Stuck Out Tongue

# 1 331
Да, махнала ги е. Гледах ги преди 20 мин. Явно е разбрала, че е смешна с тези съдилища. Или може би подготвя нови 😄😄😄

# 1 332
Оф, почвам Деса сега, днес има пълна развлекателна програма. Laughing

На тая лекция е застанала като ученичка, която си е назубрила урока в час по биология. Друг е въпросът дали някой я е слушал какво говори с това деколте?

# 1 333
  • Мюнхен
Изтрила ги е, а аз изядох блока. Честито ми. Smile

# 1 334
Тъкмо идвах и аз да питам къде са тези емоционални изблици от Гучи.. пак изпуснах :/

Общи условия

Активация на акаунт