🍀 КСК 2020 - July morning! 🍀

• 349 697
  • 725
  •   1
Отговори
# 600
Има резултати за Стара Загора!! Една съученичка сега ми писа да каже, че са я приели Grinning

# 601
  • No Line On The Horizon
Децата ни научиха на практика какво значи всяка заповед да е предпоследна, без да са в казармата.
В Пловдив балът на хуманитарната гимназия в петък беше отменен. Дали ще има желание и настроение за бал на следваща дата.
Познато момиче е абсолвентка в МУ, три пъти им сменят дата за бала. Последно остава за догодина.
В абсурдна държава живеем.

Балът в Хуманитарната гимназия се проведе. Побъркаха ги в петък.

# 602
  • Пловдив
В такъв случай човек не знае какво да каже. От една страна е чудесно, че децата имаха възможност да изживеят този празничен, специален и единствен такъв в живота си ден, а от друга - 🤞 да се надяваме, че всички са били здрави и непреносители на вируса.

Последна редакция: пн, 13 юли 2020, 03:24 от AlexaS

# 603
Иси, ти какво направи?
Между другото там на есен правят пак изпит за незаети места, има нелоши специалности

# 604
Ще чакам второто класиране в СУ и евентуално третото, въпреки че имам минимален шанс. Joy

# 605
  • Варна
Във Варна тази вечер е бала на МГ. След фотосесия на Морска гара ги изпратихме до хотела. Всички бяха щастливи!

Последна редакция: нд, 12 юли 2020, 20:54 от mario.d.k

# 606
  • Пловдив
Fros, моята информация беше от четвъртък, явно е станала пълна лудница.
То гаранция за заразени няма за никъде и на изпити бяха децата, една майка писа в друга тема, че детето й е било контактно на контролна за някакъв национален отбор по нещо си.

# 607
Някой да има съвети как да се справя с типичните досадници, които само питат 'Ама теб къде те приеха?' не мога вечно да им отговарям, че чак ама класирането още. Повечето знаят, че на 14 излиза второто в СУ и тогава ще си удавя мъката в компоти и домашна ракия 🙂

# 608
  • Варна
mario.d.k, да си изкарат страхотно!
Аз ходих да видя момчето на приятелката ми, на Пантеона имаше няколко класа. Мислех, че всички там са се събирали ама явно не.
Много хубави деца!
Видях и много пораснали момичета и момчета които помня от детската градина или малките класове. Simple Smile

# 609
  • Варна
Направихме си чудесен празник със семейството и приятели. Радвам се, че не го отказахме и отбелязахме този момент, детето събра толкова обич и мили думи, вълнуваше се.
Върна се настроението, което мислех че е изгубено в месеците назад.
Да, випуска не се събра на едно място, ние от Морска гара взехме гаджето от Пантеона и аз успях да ги наснимам в колата. Ще чакам днес да се обадят и да си ги прибера.

# 610
Охх, да излиза това второ класиране в ТУ, да се записва младежът и да се свършва вече, че май изтрещявам ..... Тази нощ сънувах, че ми е първи ден в университета Laughing Laughing Laughing

# 611
Аз за СУ не тая големи надежди вече, каквото стане сега. Снощи сънувах, че съм тръгнала да пиша икономика в УНСС и една приятелка ми вика 'Запишеш ли се там вече не се познаваме 😂'

# 612
Аз за СУ не тая големи надежди вече, каквото стане сега. Снощи сънувах, че съм тръгнала да пиша икономика в УНСС и една приятелка ми вика 'Запишеш ли се там вече не се познаваме 😂'
Погледни в годините назад, но в края на август има много хубави останали свободни места в СУ, можеш тогава отново да кандидатстваш.

# 613
  • Монтана
ТУ излязоха резултатите. Дъщерята е приета по първо желание КСТ.

# 614
Да, видях и аз. При нас няма промяна. Остава си Индустриален мениджмънт. За компютърните не му достигна за съжаление ..., но нищо.

Общи условия

Активация на акаунт