Отговори
# 4 575
  • Агент под прикритие
О, не, аз съм аматьор. 100 км ми трябват, за да припадна. Joy
Един от другарите, с които караме, предложи да се подготвим и догодина да минем с колелата маршрута Ком-Емине. Казах му, че вероятно се шегува. Grinning

# 4 576
  • София
Миналата година една двойка приятели го мина. Имахме среща в Свети Влас. Аз изглеждах по изтерзано от тях.....
Направиха жесток фото разказ, някак усетих вятъра в косите си, ама като се сетя какво ми се случва с колената и ентусиазмът ми секна. Нямам и подготовка.

Ти би могъл, трениран си. Ако почнеш да си обуваш панталон за мярка на талията и не пиеш бира в работно време от дивана Grinning

# 4 577
Тези от обиколката не слънчасват ли? Rolling Eyes

# 4 578
  • София
Лори, ма то не въртиш само на пек, равно и асфалтирано. Кеф ти река, кеф ти пещера, кеф ти язовир...

# 4 579
Исках и аз да го мина Ком-Емине, но пешком. За съжаление изтървах момента и вече нямам възможност. Обичам планината аз, не ме плашат разстоянията.

# 4 580
Гледам снимките на един близък от велотуровете им. Всичките сухи като вейки. Ще се споминат от слабост в моите очи. Винаги получавам позивни да ги нахраня. Правят преходи доста по-дълги от Агента.

# 4 581
Абе може и слънчасали да има.
Феникс,  не бъди скромен. 40+ км в едната посока 😲 помня
Ком-Емине ме върна години назад, сетих се и за цветистото описание на приятел, финиширал на плажа. Били потресли туристите с опърпания си вид, което не им попречило да се изкъпят на частния плаж.
Дийд, какво те спира сега?

# 4 582
Сваля се доста да, прибирах се и аз като вейка, но пък е такъв кеефф  Heart Eyes

Елиф, здравето.

# 4 583
Сваля се доста да, прибирах се и аз като вейка, но пък е такъв кеефф  Heart Eyes

Елиф, здравето.
Значи да отмъквам колелото на наследника и да отпрашвам. Не бях се сетила.

# 4 584
  • София
Луне, чакай ме на Попа Joy

# 4 585
Планинарските ми заложби са нулеви. Под нулата. Ама веднъж на десет години мога да отида в планината да видя дали не пропускам нещо. Sunglasses

# 4 586
А, не не пешком Луна, аз с коЛло само мога да си счупя нещо. Преходи само пешком съм правила, Пирин няколко пъти, Родопи, Стара планина...

# 4 587
  • София
Лори, аз живея в планината. Тия съботно- неделни туристи много ме дразнят. Ама много!

# 4 588
Сега няма да е в тази планина, Горджи. Пък след още десет години ще видим. Smirk

# 4 589
Горджи, ами планината като не иска да дойде при нас, ние идваме 😊
И с морето така

Общи условия

Активация на акаунт