Отговори
# 4 560
Пращаш ме да чета вицове? Улучи в 10-ката! Фен съм 😊
Не зная какво защитаваш и какви плитки сте си дърпали, но имаш много добри включвания, които говорят за качества. Тази репутация по ти отива.

Айде и от мен един виц ...
Извинявам се предварително, ако за някой е too much
Двама приятели умрели едновременно. Само дето единият бил в рая, докато другият - в ада. В рая не било зле, но било някак скучно - по цял ден амброзия, пухкави облачета и херувимчета с арфи... И точно когато му било съвсем скучно на нашият герой, получил картичка от приятеля си, който бил в ада. 
На картичката се виждал бар с високи столчета, цветомузика и всичко както си му е редът. На самия бар с чаша в ръка бил седнал неговият приятел, а две страхотни мацки седели в скута му. Нашият герой не издържал и отишъл при Св. Петър, започвайки още от далеч: 
- Свети Петре, моля те премести ме в Ада, тука е ужасна скука! 
- Момче, ти да не си прекалил с амброзията? Защо ще искаш да ходиш в ада, като там е само скръб и скърцане със зъби? 
- Ами, виж каква картичка ми прати моят приятел от там. Никаква скръб, виж - бар, музика, жени, пиене... 
Свети Петър се разсмял: 
- Абе, момче, това е дяволска пропаганда! Виж чашите, те са с дупки. Жените пък са без. А музиката...на Азис...

# 4 561
Аз съм по кратките вицове. Без встъпителни думи.

# 4 562
Ели, ти пък сега с този виц.
Ние жените ги уважаваме заради духовните им стойности Wink, а не какви физиологични особености имали. Или нямали. Тези в ада Simple Smile
Не сме съвършени и не търсим такива Simple Smile

# 4 563
Джейми, много ми хареса песента 😊
Луне, наистина, най-готините шеги/вицове и т.н. са кратките.
Я пак да пробвам дали мога да сложа и аз нещо от тубата

Старичко е, но златно, когато реша да понатисна педала с нежното ми краче 😉

Редактирам се - коя добра душа ще ми каже как песента да не излиза като линк, а като на Джеймс?
2-ра редакция: Благодаря, Хайче 😊 Песента, мисля, ще ти пасне идеално.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 21:04 от bubanka

# 4 564
  • Варна
Използвай иконката за плей - кръгче с триъгълниче вътре. Помежду двете скоби в средата копираш линка от тубата.

# 4 565
  • София
Прибирам се в mi casa да разпускам петъчно. Направих своеобразна революция в петъчното ми общество, като казах не.

Взимам лед и душ и съм готова за подвизи.

# 4 566
Джеймс, няма как да се включа на подобни "закачки". Просто не са ми релевантни на чаршафа.

А Лан-ът изтреще цинично в посока загорел чичак в последните страници. Хайчето да не познае в описанието.

# 4 567
Добре,де, как на предварителен преглед виждам видеото, а като публикувам ... нищо 😒
Бубеее, къде си да разплетеш загадката?
Или да питам в модераторската тема.

Наздраве на Допел и Вив!
И на всички любители на много и по-малко огнената вода 😎

# 4 568
  • Агент под прикритие
Добре,де, как на предварителен преглед виждам видеото, а като публикувам ... нищо 😒
Бубеее, къде си да разплетеш загадката?
Или да питам в модераторската тема.

Наздраве на Допел и Вив!
И на всички любители на много и по-малко огнената вода 😎
Трябва да имаш двата тага video и /video в квадратни скоби от двата края на линка към клип.
На компютър ли си или телефон?

# 4 569
  • Варна
Да призовем Бубето!🍹 Аз ще я попитам как да форматирам снимките от телефона? Не ми качва никой, наличен вариант от камерата.Изписва:
Only the following file tipes are allowing.

# 4 570
Феникс, имам ги и двата.
От телефон.

# 4 571
  • София
От телефон не става. Линкове са.

Наздраве с розе от мен.

# 4 572
  • Варна
Eliff, влизаш в Ytube.Намираш песента и копираш линка. После го хакваш м/у скобичките.( иконката с кръг и триъг). Цъкаш постави.

# 4 573
  • Агент под прикритие
Феникс, имам ги и двата.
От телефон.
Когато пишеш пост, горе на лентата има кръгче със стрелка твое дясно. На PC е като правоъгълник със същата стрелка. И на PC e лесно, натискаш бутона, таговете се появат, натискаш Ctrl+V веднага, което пуска линка между таговете и публикуваш.

На телефон е по-трудно, защото там се пуска трудно копирания линк, когато изскочат таговете. Аз не ползвам фабричната клавиатура на телефона, а приложение от магазина Swiftkey. Тази клавиатура има опция Clipboard, която ми дава какво има копирано в паметта по списък и с натискане на елемент от списъка, той го пуска в отвореното приложение, в случая между таговете за видео.

# 4 574
Благодаря на всички отговорили 😊
Не ми е трудно да правя copy/paste от телефона. Както казах, на предварителен преглед (преди публикуване) видеоклипът се вижда както трябва.
Горджи предположи, че от телефон има проблем. Може и това да е.
Ще питам модератор.
Феникс, нищо не казваш за обиколката на България? Не те ли вълнува?
Имам колега, страстен колоездач, все някакви технически неща бъбри.

Общи условия

Активация на акаунт