Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 77 887
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • Плевен
Като стана дума за Агива - пробва ли ли сте маските им за лице? Чудя им се от доста време.

# 511
Днес в ДМ забелязах продукт на Балеа за махане на грим под формата на тампончета.
Мисля, че на етикета го бяха дали като "дискове" за махане на грим. 50 броя в опакова - мисля, че беше точно това и имаше 2 разновидности:
https://www.meindm.at/Balea/Balea-Mizellen-Augen-Make-up-Entferner-Pads-%C3%B6lhaltig/13973/2_10039092.action

Някой пробвал ли ги е?

# 512
Да, аз, и е ужасен продукт. Дере и щипе на очите. Не препоръчвам.

# 513
Ау, тези са отвратителни - 2 пъти се пробвах и заминаха в коша. Не просто щипят и парят, а и не почистват никак добре.

# 514
Момичета, може ли да препоръчате нещо за след бръснене/фотоепилиране на интима, но не само бикини зоната, а да става за цялата зона там, да прави кожата гладка и кадифена   Simple Smile

Използвала съм кокосово масло, Но си мисля не трявна ли и нещо дезинфекциращо преди това, както и нещо хидратиращо ...

Алое (холика) дали може да се полза там, както и става ли за лице?

# 515
Алое (холика) дали може да се полза там, както и става ли за лице?

Алое използвам за всичко Simple Smile, за мен няма по-добро средство. Ако състава на продукта е изчистен и ме удовлетворява го използвам и за лице, и след обезкосмяване, и при кожни раздразнения, и като маска за коса /заедно с други неща/

# 516
  • София
Бебешки гел на Дж&Дж ползвам с години. Но нещо го спряха и го заместих с бебешко олио. Пак става, но гелът беше супер за целта:blush:

# 517
  • Пловдив
Може да мажеш преди това цинков крем или на Хималая мултифункционалния крем, кокосовото масло е за омекотяване и подхравнване. Чист алое гел от листо също може да се ползва.

# 518
Допадна ми захарния скраб за тяло (и лице) на Агива - fruit salad. Мисля, че е нов. Кожата е много нежна и приятна след баня. Има разновидности, давам линк към външния вид. Купих го от ЦБА на промоционална цена - мисля, че 5.20 лв.
https://www.google.com/search?q=%D0%97%D0%B0%D1%85%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%BD+%D1%81%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B1+%D0%B7%D0%B0+%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B5+%D0%B8+%D1%82%D1%8F%D0%BB%D0%BE+Nature+of+Agiva&sxsrf=ALeKk008_tfiYB2Sg46jIkeCgPc2-DdTsQ:1598782425099&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwjmr5XU2MLrAhWuRhUIHYuwAtsQ_AUoAXoECAsQAw&biw=1280&bih=824

Тези скрабове са на цена 5 лв в Лили за целия месец септември. Аз днес си взех два от тях - с горски плодове и с манго, киви и авокадо. Ползвах с динята и меда и ми хареса, така, че ще им стана вярна почитателка.

# 519
И аз вчера взех този с манго, киви и авокадо. Още не съм го пробвала, но мирише уникално.

Купих и маска, балсам и спрей от новата серия за заплитащи се краища на Глис. Пробвах ги вече, аромата ми е много познат, много приятен. И като действие ми харесаха. Косата се разресва много лесно, не се оплита в краищата, а е доста цъфнала, днес съм на фризьор. Дано и за в бъдеще имат такъв ефект, но съм много доволна от първото ползване.

# 520
На скрабовете има ли написано,че става и за лице, на линка виждам пише само за тяло ?
Благодаря

# 521
Пише, да.

# 522
  • Стара Загора
Цитирам си поста за скрабовете от друга тема, като искам да допълня, че още на второто отваряне на кутийката имаше част от скраба, който стоеше някак си по-сух и втвърден, а аз го затварям добре. Не бих го използвала за лицето.
Взех си от новите скрабове на Nature of Agiva с горски плодове, малко за разнообразие от моя домашен захарен скраб. Много време се чудех с какъв аромат да си взема. Не съм очарована от аромата, идва ми изкуствен (не, че съм очаквала да е много естествен), въпреки, че е уж с натурални сокове, захарта не ми е достатъчно груба (аз обичам по-груби ексфолианти) и някак си сякаш бързо се разтваря.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 10:44 от ❇Sisi_91❇

# 523
  • Ланкър, планините Овнерог
За пилинг много ми нахвалиха този https://www.zoya.bg/%D0%9F%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BD%D0%B3-%D0%B7% … 0-350-%D0%B3.8602 и мисля да го взема

# 524
О да, Гита Ог, много е хубав въпросния пилинг, мисля,че няма да съжаляваш.

Общи условия

Активация на акаунт