Парфюмни размисли и страсти - 246

• 58 762
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Като казвам чист, нямам предвид чисто в буквален смисъл, не, само абстракция на сетивата. Парфюмът е пълнокръвен, не е някакво стерилни чисто ухание. Ама, че го обясних.
    Добре обясняваш, разбрах те. За мен чисти са всички, които дават усещане за леко, въздушно, прозрачно. Мога да ги нося, но не ги предпочитам.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 18:55 от bubanka

# 256
  • Бургас
Купих си Mon Guerlain ЕDP от Парфимо и малко се панирах, че изсфирясва бързо. Но се сетих, че Азалия беше коментирала колко е натрайна тази версия и ми олекна, много полезна и ползотворна тема е Blue Heart.
За пръв път ми се случва такова чудо.
Моля, моля до кожа е при мен Мон едп е траен над 10 часа.Не бива такива генерални заключения! Благодарение на Янчето Flowers Hibiscus се запознах с няколко парфюма.Пробвах Angel Nova Mugler for women, това с ръка на сърцето е първият парфюм на Мюглер, който наистина ми допада.Прекрасна композиция, жизнерадостна, секси и флиртаджийска.Няма нищо общо с непоносимия за мен стар Ейнджъл и слава Богу, това е самостоятелно издание, изобщо не носи неговото днк-а за моя радост.Върху мен има много сладко- киселки плодове и малинови рози, толкова е сочен, иде ми да си изпапкам китката.Браво Мюглер! За мен този аромат е много в посока любимата ми Ланкомска роза/ да не кажа, че си приличат дори много, подкрепям всички мнения на хората във Фрагрантика, които го твърдят.Търся веднага от къде да си го купя.Флаконът е неустоим и ще стои страхотно до другите ми парфюми!:bowtie: Пробвах и Роза Верде на Валентино, сега не мога да си изкривя душата и да кажа, че парфюмът не е хубав, напротив супер елегантен е и е като глътка свеж въздух, но не е изцяло мой.За мен той е само за хора харесващи цитруси, при мен се отваря с много лимони, но сладки сякаш със захар.Сладостта постепенно се отдръпва и се появява джинджифил и много зелен чай.В тази си част ухае точно на неподсладен зелен чай за мен, и е много променлив върху мен.Идва ми прекалено зелен, тревист, но е хубав парфюм и за мен лично носи вайба на Ермеските градини.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 14:36 от Bright Crystal

# 257
И при мен Мон си е траен, но е съвсем нормално да не е еднакво при всички. Аз почти реших да си купя Lady Million Prive, имам нужда от съвсем малко побутване.   

# 258
Заключения не съм правила относно Мон-ът. Споменах само, че съм чела и се е коментирало, за трайността му и ми е олекнало.
Единственото генерално заключение което направих е, че темата е полезна.

# 259
Моят Мон е също от Парфимо и е много траен, чак учудващо траен, като се има предвид сухата ми кожа и липсата на обоняние, го усещам над 10 часа, а в косата и на другия ден.

# 260
Искам да направя подарък на дъщеря ми.Спряла съм се на Сarolina herrera good girl ,трябва да го купя другата седмица ,но се чудя подходящ ли е за лятото? Тя много харесва моя Сhloe nomade edp ,но през зимата в една парфюмерия пробва този на carolina herrera и много го хареса,пробва и новата версия ,хареса и нея .....Да си кажа честно мен не ме грабна.И дайте съвет ,знам че е индивидуално ,но все пак,много съм боса.А нямам време да ходя да пробвам.

# 261
Ctefani, щом дъщерята си е харесала аромат, по-добре не импровизирай.
За вечер става и лятото. Важното е да получи каквото иска силно.

# 262
ctefaniЩом дъщеря ти най-много харесва Номад ЕДП може би е добре да я зарадваш именно с него. Ако ще е Обувката, бих те посъветвала да е първообраза. Според мен става и за лято, но повече за вечерни излизания, определено не е лек или типично летен парфюм.

# 263
  • Тополовград
https://www.notino.bg/masaki-matsushima/m-0c-men-toaletna-voda-za-mzhe/
.  А за този какво ще кажете . Да го взема на сина си и https://www.notino.bg/masaki-matsushima/shiro-parfjumna-voda-za-zheni/ за дъщеря си.

# 264
За Shiro беше писано съвсем преди малко, на предната, или по-предна страница...
И аз го чакам вече 😊

# 265
  • Тополовград
За Shiro беше писано съвсем преди малко, на предната, или по-предна страница...
И аз го чакам вече 😊
 Него ще поръчам но трябва и на сина ми.

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 17:34 от maria62

# 266
  • София
Поръчах мостричка от Secret Sucre Molinard. Трети ден го тествам и не мога категорично да определя дали си заслужава покупка или мога и без него. Много интересен и странен аромат. В никакъв случай не е типично гурме, но се прокрадва лека такава нотка. При мен водещ е бензоинът. Усещам и сладост като от халва, както и леко опушена дървесна подложка. Пудрени нотки липсват. Ще го оставя за още проби в студено време. Simple Smile

# 267
  • София
Белоцветен, чист, "дзен" аромат, честно казано, се съмнявам да е подходящ избор за девойка. SunglassesThinking Марката също няма да и говори нищо.

Един Идол на Ланком, едно Отровно момиче на Диор, едно Желано момиче на Азаро, според мен, са по-класен избор за младо момиче. Малките им разфасофки струват толкова, колкото Широ-то.

# 268
Купих си Mon Guerlain ЕDP от Парфимо и малко се панирах, че изсфирясва бързо. Но се сетих, че Азалия беше коментирала колко е натрайна тази версия и ми олекна, много полезна и ползотворна тема е Blue Heart.
За пръв път ми се случва такова чудо.
Не се притеснявай, не е само при теб. От Дъглас е моя и никога не съм го слагала в категория "трайни" при мен. Не знам защо се получава така - сухата кожа или нещо в носът ми, но дори Bloom of Rose EDT му съперничи достойно върху мен.

# 269
Белоцветен, чист, "дзен" аромат, честно казано, се съмнявам да е подходящ избор за девойка. SunglassesThinking Марката също няма да и говори нищо.

Един Идол на Ланком, едно Отровно момиче на Диор, едно Желано момиче на Азаро, според мен, са по-класен избор за младо момиче. Малките им разфасофки струват толкова, колкото Широ-то.
подкрепям изцяло. Идеята за "чист" аромат само заради възрастта на момичето леко ме усмихва, те си падат по други неща

Общи условия

Активация на акаунт