Парфюмни размисли и страсти - 246

• 58 787
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
Аз си купих преди време Mon Guerlain Sensuelle и през пролетта много хубаво си го усещах. Наскоро го бях извадила - стори ми се като вода. Пръснах сигурно 6 - 7 пъти, бяхме на гости на приятели с двор и малки котки. Мм се появи докато игрех с една от котките и ме пита, да я уморя ли искам, защото от улицата се усещал моят парфюм, както и из целия двор, а аз едва го подушвах. Не ми се беше случвало такова нещо дотогава.

# 271
  • Тополовград
Белоцветен, чист, "дзен" аромат, честно казано, се съмнявам да е подходящ избор за девойка. SunglassesThinking Марката също няма да и говори нищо.

Един Идол на Ланком, едно Отровно момиче на Диор, едно Желано момиче на Азаро, според мен, са по-класен избор за младо момиче. Малките им разфасофки струват толкова, колкото Широ-то.
подкрепям изцяло. Идеята за "чист" аромат само заради възрастта на момичето леко ме усмихва, те си падат по други неща

# 272
  • Тополовград
Белоцветен, чист, "дзен" аромат, честно казано, се съмнявам да е подходящ избор за девойка. SunglassesThinking Марката също няма да и говори нищо.

Един Идол на Ланком, едно Отровно момиче на Диор, едно Желано момиче на Азаро, според мен, са по-класен избор за младо момиче. Малките им разфасофки струват толкова, колкото Широ-то.
подкрепям изцяло. Идеята за "чист" аромат само заради възрастта на момичето леко ме усмихва, те си падат по други неща
Дъщеря ми е на 27 а сина на 30 ,но за мен са деца и искам понякога да ги погледа.

# 273
  • Чукарландия
maria62, а знаеш ли те какво харесват и ползват? За ориентир?

# 274
Ако съдя по моите деца, най - добре е да им се купи това, което са харесали, независимо от мнението на родителя. Може да им се предложи нещо за проба, но да се купи само ако го одобрят. Моите дъщери са с много остро обоняние и памет за аромати и са капризни. Не носят само модерни сладости, харесват и необичайни, също и изящни и леки цветни аромати. Ако харесат нещо от моите неща им го подарявам направо.

# 275
Тази вечер върнах назад лентата и се сетих за тази виолетова абстракция. Поръчах Paco Rabanne Ultraviolet – синтетична и необичайна композиция. Сякаш си пускам песен на Пинк Флойд – нещо извисено и между редовете, синтетична и пристрастяваща теменужка беше преди години. Да имат късмета да са го преформулирали! Purple Heart

Последна редакция: сб, 11 юли 2020, 22:48 от Босилка

# 276
Поръчах мостричка от Secret Sucre Molinard. Трети ден го тествам и не мога категорично да определя дали си заслужава покупка или мога и без него. Много интересен и странен аромат. В никакъв случай не е типично гурме, но се прокрадва лека такава нотка. При мен водещ е бензоинът. Усещам и сладост като от халва, както и леко опушена дървесна подложка. Пудрени нотки липсват. Ще го оставя за още проби в студено време. Simple Smile
Определено е за хлад- за мен е уникален и е траен

# 277
  • София
О, да и при мен е траен. Мисля, че при доста по-ниски температури ще покаже цялата си прелест. Няма да го мъча повече сега. Жалкото е, че го има наличен в момента, а в по-студените месеци изчезва от сайтовете. Frowning1

# 278
Извинявам се, ще разводня темата още малко със стара тема за Мончетата.  Вероятно е и аз да не го усещам добре или просто да не се разбират с кожата ми. Казвала съм че носът ми е кръгъл глупак 😁. (до степен l'extase и Ange ou Demon да ми миришат еднакво)
Нямам и съмнения за оригиналност. Купих го като подаръчен комплект и като го отворих цялата стая беше превзета от него.
И малко да се посмеете на мой гръб... Веднъж си спогодих едно ароматно харакири с целият си акъл (от 2,50лв на промоция, пред разваляне) реших, че преди да изляза да тичам ще се напръскам обилно с Womanity, до тук добре. Но не бях включила в изчисленията факта, че дейстяието ще се развие в 14ч на 30 градуса жега....😁😲
После цяла седмица само Womanity надушвах.

# 279
Извинявам се, ще разводня темата още малко със стара тема за Мончетата.  Вероятно е и аз да не го усещам добре или просто да не се разбират с кожата ми. Казвала съм че носът ми е кръгъл глупак 😁. (до степен l'extase и Ange ou Demon да ми миришат еднакво)
Нямам и съмнения за оригиналност. Купих го като подаръчен комплект и като го отворих цялата стая беше превзета от него.
И малко да се посмеете на мой гръб... Веднъж си спогодих едно ароматно харакири с целият си акъл (от 2,50лв на промоция, пред разваляне) реших, че преди да изляза да тичам ще се напръскам обилно с Womanity, до тук добре. Но не бях включила в изчисленията факта, че дейстяието ще се развие в 14ч на 30 градуса жега....😁😲
После цяла седмица само Womanity надушвах.
womanity форевър:)))))

# 280
Ново Валентино очакваме през септември. Simple Smile

# 281
"Босилка
 юли 2020, 22:39 ч.
Тази вечер върнах назад лентата и се сетих за тази виолетова абстракция. Поръчах Paco Rabanne Ultraviolet – синтетична и необичайна композиция."

Много го харесвах като излезе, един такъв лилав, изкуствено виолетков, свързвах го с нещо космическо. Майка ми ми го беше изпратила подарък от чужбина😊струваше ми се толкова необичаен и различен, тази сферичка пълна със загадъчна лилава течност😀

# 282
  • Sunshine state
Ооо, и аз го помня този парфюм - в студентските си години ми беше любим и го позлвахме постоянно с една колежка. Сега ми се прииска пак да го подуша, защото бегло си спомням (но все пак помня) мирозмата му. Миришеше ми много свежо - виолетово тогава. 👌🏻

# 283
И аз го харесвам-на мен ми е чист,момински,девствен аромат,с уникална трайност.
За трайността-при мен някои парфюми не се усещат след 2-3 ч,а на другия ден дрехите ми ухаят силно,явно е до обоняние,но е много дразнещо да не ги усещам,като се знае колко си ги обичам и искам да са около мен,да получавам комплименти и т.н

# 284
  • Балчик
Ултравиолет е един от малкото, които не можах да изпръскам докрай преди много години и повече никога не ми се е приискало да го имам. За мен е странен и непонятен.

Общи условия

Активация на акаунт