Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 388
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • The Evergreen State
Като заговорихте за рози, моите любими са Elie Saab Le Parfum Rose Couture и Valentino Donna.

# 376
Е, такова нещо не ми се беше случвало скоро... 🙄😖😩🤐🤪
Приемам съчувствия. Спалнята ни ще мирише три години на оцелоти...

# 377
Ауу, Азалия🌺, ужасТ! Искрено ти съчувствам. Hug Изпусна ли го, какво направи, та така го обезглави?

Денси, благодаря за темата! Flowers Hibiscus
От моите наличности по-голямата част са жълти, имам предвид течността в тях. Бутилка в жълт цвят нямам. Обичам този цвят във всичките му нюанси и ще се поправя. Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 09:58 от Sysly

# 378
Хаха🤣Азалияискрено ме разсмя с тези оцелоти😁съчувствам и аз🤗Дъщеря ми беше счупила неотдавна нкв парфюм Оcean Marine, който пък майка ми си била донесла от Граас. Та ухаеше и не се издържаше на морски бриз уж...ама то един бриз🙄

# 379
  • Sofia
Ази, съчувствам ти, аз съм писала, че така обезглавих Кели Келеша.....в спалнята...от 10 см. височина.😂

# 380
Мда, бутнах го от първия ред като бръкнах в шкафа да взема по заден парфюм, от около метър падна на ламинат, но го обезглавих. Пак, че не се разля целия. Ще го преживея, но жалко за шишето. И благодаря за съчувствията 😃🌺

# 381
  • Бургас
Ази, съчувствам ти, аз съм писала, че така обезглавих Кели Келеша.....в спалнята...от 10 см. височина.😂
Радвам се, че така е станало с Калеша/ омразника ми той/ хаха.Трябваше да ме извикаш лично аз да ти го ударя и строша я на плочка, я на нещо друго, хаха.BowtieMaskKiss

# 382
Тръпна в очакване на тази красота /нали ще изучавам рози Simple Smile/ и изобщо идея нямам какво да очаквам Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Garden-Of-Stars … se-Angel-711.html

SOTD: Sunshine Amouage

# 383
  • España
Азалия, сори за счупения парфюм! Разбирам как се чувстваш...аз парфюм още не съм чупила, но един кристален пръстен, от Лалик( специална изработка за мен, с моите инициали) тъкмо го бях получила и на следващия ден- бааммм на земята....лепих го, но не е същото...
Днес съм с Мимозата на Амуаж- жълто,че дрънка...

# 384
Наистина ти съчувствам най-искрено, Ази! Язък за течността, а и за красивото бутилче - мен ме заболя сърцето чак! Преди десетина години счупих един Today на Ейвън, еййй 7-8 месеца след това миришеше стаята, падна на килима. Дори и след пране нямаше измирисване това чудо!!! Rolling Eyes

# 385
Аз разбих преди няколко години един La Nuit Tresor😂на паркета в стаята ми... не ме питайте как спах няколко дена..

# 386
Макадамия,Angel of stars-La rose  е невероятен парфюм.Имам виолетката, божура и розата.Най- малко ми е останало от розата и си го пазя за специални поводи и настроения, но е много красив аромат за мен.Много луксозен, траен и запомнящ се Heart Не знам в тези жеги дали ще ти открие красотата си...

# 387
  • Sofia
Мак, откъде го поръча?Simple Smile)

SOTD - Kenzo World Power

# 388
  • София
Скрит текст:
Е, такова нещо не ми се беше случвало скоро... 🙄😖😩🤐🤪
Приемам съчувствия. Спалнята ни ще мирише три години на оцелоти...

Ауууууу! Много кофти, егати!! Ще спасиш течността в някакво шише с пулверизатор, друго не се сещам. Но животинката си е заминала...

Тръпна в очакване на тази красота /нали ще изучавам рози Simple Smile/ и изобщо идея нямам какво да очаквам Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/Mugler/Angel-Garden-Of-Stars … se-Angel-711.html
Ще чакам да кажеш как е и им ли общо с розата в Нарцисо Фльор муск-а? Yum
Фльор муск НР е моят абсолютен любимец и дори тук на морето се раздава на пълна мощност и се стеле с небивала нежност и елегантност. Класа!

# 389
Гледам  Royal на Elie Saab и много му се чудя.Май само аз не си го купих зимата....или има още някой като мен.Наистина ли е толкова масов любимец?

Общи условия

Активация на акаунт