Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 372
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
Гледам  Royal на Elie Saab и много му се чудя.Май само аз не си го купих зимата....или има още някой като мен.Наистина ли е толкова масов любимец?
Аз си го купих,но не съм му фен,ванилията ме души.Ако зимата е все така,ще го разкарам! Иначе е красив аромат,но аз като цяло не обичам сладки,ванилени аромати.

# 391
  • виртуално
Гледам  Royal на Elie Saab и много му се чудя.Май само аз не си го купих зимата....или има още някой като мен.Наистина ли е толкова масов любимец?

и аз пропуснах
трудно се разбирам с парфюмите на Elie Saab, има нещо което ме дразни и след няколко проби ги разменям

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 12:33 от Рапунцел.

# 392
  • София
Аз открих за себе си, че точно Ели Сааб и Нарцисо Родригез са моите парфюми! Без разочарования досега!
Гледам  Royal на Elie Saab и много му се чудя.Май само аз не си го купих зимата....или има още някой като мен.Наистина ли е толкова масов любимец?
Аз мисля, че трябва да му се даде шанс!
Тук е на най-сносна цена в момента: https://www.parfumi-shop.net/product/33015-elie-saab-le-parfum-royal-b-o.html
Аз януари месец като го получих, не го оцених и пуснах веднага в размените, а като се затопли времето започна да разкрива пред мен качествата си и си го пазя ревностно. Смятам, все още, че са пресолили пачулито, но това може да е само от моят нос.

# 393
Азалия, много неприятно.
Няколко пъти вече децата ми събарят я парфюм, я отливка (една за 60лв,лимитиран парфюм)..... Ами....викам,жалвам се, крия на високо, ама се случва....
Ако харесваш аромата, купи още един Оцелот, а остатъка от този прелей в друго шише и ползвай като отливка.

# 394
Спасих точно 30 мл от 50. Не съм разстроена, всъщност, но рядко ми се случва да съм непохватна с парфюмите си, толкова си ги пазя! Няма да го купя на този етап. Даже се замислих дали направо да не си взема Coco Chanel и драмата ми ще приключи. 🙂 Чупила съм само още един парфюм, но той необратимо се пръсна на плочките. Беше Glamourous Ralph Lauren.

# 395
  • Бургас
Дори не съм го помирисала, не зная защо не ме изкушава.

# 396
Направо си представям какъв ужас е да разбиеш любим парфюм на пода, да не се случва никому!
Дъщеря ми беше докопала и изпуснала веднъж стотицата на Bright Neroli, не знам как се размина само с отчупен ръб...

Последна редакция: ср, 15 юли 2020, 14:34 от tuali

# 397
Аз съм чупила 10 мл част от сет на алая Бланш, беше в несесерче, но се удари много зле, и досега мирише, а мина повече от година, строших така и една отливка от Тимбукту, всичко ухаеше пак страшно дълго време. И една капачка спрасках отвисоко на Ели Сааб, отчупи се отстрани, много ме е яд. Иначе много внимавам и повечето ги държа в кутии на нивото на пода, поне да е нисичко, ако ще падат:)

# 398
Преди години, мисля че съм споделяла, но не си спомням приятелката ми от Германия ми беше донесла пълнител Womanity, edp.Налях си веднъж бутилката, още не беше свършила и с остатъка я налах до горе-разбирайте буквално до горе-като завъртях леко изтече.Тръгнах за работа, а бутилката в дамската чанта.Беше люта зима и чантата ми стоя цял предиобяд до парното.Тръгнах аз в обедна почивка и в кафето тръгнах да вадя пари за сметката.....не знам дали ще ми повярвате -от рязката смяна на температурата тази дебела бутилка се беше счупила на две и цялата течност/80 мл/ беше в чантата-всичко беше прогизнало-документи, портмоне, хастари, разбирайте буквално всичко-мастилото по талона на автомобила се беше размазало....
Та чантата ми беше нова-докато я бракувах/разбирайте минаха няколко години/, тя си миришеше на Womanity.
Обожавах аромата, но той просто попи навсякъде и от тогава не го нося.....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 399
Искам да продам един парфюм на Хермес
Не е разопакован,подариха ми го,но с него ми дадоха и тестери на различни парфюми на Хермес.Не са моят аромат.Имате ли идея на каква цена са тези парфюми в магазините.До сега не бях виждала подобни

# 400
  • The Evergreen State
Сигурно много малко от вас познават Eau de Krizia, беше ми любим в едно далечно време. Изпръскала съм няколко бутилки от него и мисля че за пръв път го споменавам, незнам как изобщо бях забравила за него. Едва ли се намира някъде, беше много приятен за лятото. Имам бегъл спомен че една от бутилките ми се счупи, поради някаква причина бутилката беше в чантата ми която падна или на пода в нас или на земята навън, не си спомням детайли. Помня обаче добре как чантата и всичко вътре беше пропито с миризмата.

# 401
Гледам  Royal на Elie Saab и много му се чудя.Май само аз не си го купих зимата....или има още някой като мен.
Има, аз. А случката с Womanity ми напомни за моя колежка, на която термочашата с кафе се беше отворила и разсипала в чантата й още сутринта на път за работа. Досега не съм чупила флакон с парфюм. Мисля, че ако ми се случи, няма да страдам особено, освен ако не е някой, който трудно се намира или пък е вече спрян.
SOTD: Мосю Ли

# 402
Сигурно много малко от вас познават Eau de Krizia, беше ми любим в едно далечно време. Изпръскала съм няколко бутилки от него и мисля че за пръв път го споменавам, незнам как изобщо бях забравила за него. Едва ли се намира някъде, беше много приятен за лятото. Имам бегъл спомен че една от бутилките ми се счупи, поради някаква причина бутилката беше в чантата ми която падна или на пода в нас или на земята навън, не си спомням детайли. Помня обаче добре как чантата и всичко вътре беше пропито с миризмата.
Атина, аз го помня - страхотен беше. Мисля че по едно време беше наличен в парфимо, но сега откривам аромата само като душ гел:  http://www.elfragrance.bg/krizia-eau-de-krizia-shower-gel-200ml- … jeni-p-11557.html

# 403
  • София
Не е разопакован,подариха ми го,но с него ми дадоха и тестери на различни парфюми на Хермес.Не са моят аромат.Имате ли идея на каква цена са тези парфюми в магазините.До сега не бях виждала подобни
Кажи заглавие на парфюма, количество, едт/едп, за да ти помогнем.

# 404
Кажи заглавие на парфюма, количество, едт/едп, за да ти помогнем.
напишете името му в Гугъл и добавете"цена", ще се ориентирате

Общи условия

Активация на акаунт