Парфюмни размисли и страсти - 246

• 58 721
  • 729
  •   1
Отговори
# 225
  • Чукарландия
Ииих, подлудихте ме с тая принцеса, така ми се заби в мозъка, че сигурно ще сънувам принцеси... я на Килиън, я с кайма... 😂
Денс, искаш да опиша по-подробно Shiro Masaki Matsushima. Много ми е трудно, но ще опитам. Много чист, уютен, бял аромат. Широ на японски означава точно това - чисто бяло. И такова усещане ми носи. Не само заради името, но този парфюм го асоциирам с Япония. Дзен парфюм (както каза White Silence - и ще помоля да се включи с описание🤗, нейното мнение прочетох и го поръчах, знаейки, че наистина, ще го заобичам от първо пръс).
Бял, чист мирис, но в никакъв случай не са нито прани чаршафи, нито сапун или какъвто и да било детергент. Не! Само носи усещане за чистота. Има си ирис, който е много свеж, не прашен и землист. Мускът е толкова фин, толкова нежен. Незнам цикламата ли завършва тази красота, но наистина е един прекрасен, парфюм. И да, много близък до Love in White на Creed.

ПП White Silence ника ти точно отговаря на Shiro.😉

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 20:07 от BBeLLa

# 226
  • España
  .  
Вчера най-после отидох до близката нишова парфюмерия ! Разглеждах и душих скъпи парфюми наволя! А това горе е моят сбъднат парфюмен блян !!!!! Отдавна си го бях харесала , а когато го подушихххх...леле мале...да не говорим, колко е траен-от след обяда, през басейн, душ ....и на сутринта още се усещаше!!!!  По-известната от серията Ерба Пура не ми хареса изобщо !

После , пътьом , докато си търсех слънцезащитен крем , между рафтовете открих ето това по-долу чудо. Изключително бюджетен , хареса ми за декорация по-скоро, но се оказа доста приятен . Не много траен, но шлейфов и даващ настроение! Ето, който иска да го разгледа  https://www.fragrantica.com/perfume/Armand-Basi/Scent-Of-Kiss-53 … #perfume_products

# 227
За всички останали Coco Mademoiselle.  Класика и вечен шлагер. Всички и без това го носят.
Не! Непоносим е за мен. Който и да го носи, какъвто и да е по професия, пада с една точка оценката, ако е с този парфюм.

Похвалиха ми любимия A Girl In Capri ❤️ много летен и много свеж го нарекоха, а навън е топличко. Той се държа достоино и излъчва доста осезаемо. А дамата, на която подарих Jil Sander Simply Poudree Intense, каза, че е влюбена в него, което ме направи щастлива! ☺️

# 228
  • España
Coco Mademoiselle е един от малкото Шанел ски парфюми, който не харесвам! Направо не го трая!😉

# 229
  • The Evergreen State
С професиите и парфюмите май не е толкова просто - пак си е до излъчване на самия човек. Спомнете си в училище, въпреки стереотипа "строга даскалица" има много жени учителки които са изключително далеч от този образ.
Мадмоазел Шанел май просто ни е поомръзнал, не че е лош парфюм, все пак си е шлагер вече.

# 230
  • Варна
Coco Mademoiselle е един от малкото Шанел ски парфюми, който не харесвам! Направо не го трая!😉
На времето много го харесвах имах и парфюма и бодимист,още по време на бремеността започна да ме дразни и спрях да го ползвам в последствие,като родих го подарих на свеки.Тя завидно доволна и запасена аз нещастна,че вече не го трая .На скоро пак го душих така носталгично, но все още чуствата ми са същите към него явно всяко нещо с времето си.

# 231
Благодаря ви много момичета на всички за интересните мнения и коментари за парфюмите, подходящи за стюардеса😊
И на мен ми стана интересно за ароматите и как се отнасят към различните професии. Ето моите асоциации:
зъболекар-Джой на Диор
директор в банка-Адикт или Пантерата ЕДП; за съдебен секретар и инспектор в регулаторен орган си представям нещо по-строго, шанелско, не зная точно кое може би Шанел 19.
"Строга даскалица" 😁сещам се за една, която е фенка на Evasion Bourjois, но той май вече не се намира.
Когато раждах върху акушерките надушвах Parisienne и L'eau par Kenzo.
Иначе и аз в отбора на нехаресващите Коко Мадмоазел! Хубав парфюм е, но тотално не "мой" както се казва🤗

# 232
  • España
Evasion ми беше “студентският” парфюм навремето . Когато се прибирам всяко лято в България , винаги си го купувам от чиста носталгия. Винаги го има на едно и също място -
Скрит текст:
в Кауфланд
🤪

# 233

Денс, искаш да опиша по-подробно Shiro Masaki Matsushima. Много ми е трудно, но ще опитам. Много чист, уютен, бял аромат. Широ на японски означава точно това - чисто бяло. И такова усещане ми носи. Не само заради името, но този парфюм го асоциирам с Япония. Дзен парфюм (както каза White Silence - и ще помоля да се включи с описание🤗, нейното мнение прочетох и го поръчах, знаейки, че наистина, ще го заобичам от първо пръс).
Бял, чист мирис, но в никакъв случай не са нито прани чаршафи, нито сапун или какъвто и да било детергент. Не! Само носи усещане за чистота. Има си ирис, който е много свеж, не прашен и землист. Мускът е толкова фин, толкова нежен. Незнам цикламата ли завършва тази красота, но наистина е един прекрасен, парфюм. И да, много близък до Love in White на Creed.

Това Shiro звучи чудесно. Стои и  ме чака в нотино от поне две седмици вече, а съм метнала око и на още един техен - Маtsu Sakura. Бутилчетата са един път!

# 234
  • Чукарландия
Ако стана някой ден стюардеса (ооох, да си се посмея от сърце Joy Joy Joy). Та, ако и когато стана стюардеса, непременно ще съм със  Sì Giorgio Armani или Sì Rose Signature! Така го чувствам! Лукс и класа! Ако може първа...Joy

# 235
Dyvaromi😊и аз така си кътам от носталгия едно бутилче Anais Anais още от старата версия, преди да го развалят и да стане L 'Original. Едно фъс и съм отново на 16😅но го ползвам доста рядко де, тъй като вкусът ми естествено се е попроменил..

# 236

Това Shiro звучи чудесно. Стои и  ме чака в нотино от поне две седмици вече, а съм метнала око и на още един техен - Маtsu Sakura. Бутилчетата са един път!
подкрепям горното, широ е сред ароматите ми на чисто, бяло, но ще си позволя да вметна, че за мен повече прилича на Sea Island Cotton Bath and Body Works, отколкото на creed love in white

# 237
  • Чукарландия
tuali, точно Matsu Sakura и мен ме чака в торбичката. Много му се каня и на него. Наистина красиви шУшенца - типичен японски минимализъм, нали?
Скрит текст:
Обичам японската култура, светогледа им, начин на живот - всичко свързано с Япония ми е страшно интересно. Привлекателно и красиво. Надали действителността е чак толкова вдъхновяваща, но това не ми пречи да харесвам, това което аз знам за тях. Blush

ПП Не познавам Sea Island Cotton Bath and Body Works за съжаление!

# 238
Бел, благодаря за описанието. Много хубаво звучи

# 239
Една от най -любимите ми преподавателки в гимназията се носеше в Alien - тогава мисля че за 1 път го подуших и ми се видя сякаш беше сменила няколко гардероба дрехи върху себе си наведнъж - ми не знаех и толкова , даваше храна за размисъл като ти даде  контролното с този аромат хахахахаха
после в университета една от готините ползваше Light Blue - ми на изпит да ти замирише на това доста вдига темпото на писане
аз се обливах с Euphoria по това време , но не мисля за изпит да е супер подходящо

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 22:53 от Instyle

Общи условия

Активация на акаунт