Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 212
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
По повод CH 212 VIP Rose  мога до кажа , че е един прекрасен  свеж, звънтящ и забелязващ се парфюм. При мен се усеща хубаво шампанско в комбинация с вкусни плодове във възможно най-добрата комбинация . С него се чувствам по-млада и едновременно жена, която  знае какво иска. Нося го често и на различни поводи, най-често лятото, според мен би се харесал от всички,  но върху мен не е с голяма трайност, за съжаление.  Преди доста години много харесвах и 212 Sexy, но определено сега бих избрала VIP Rose

# 646
Онзи ден тествах Mon Guerlain Bloom of rose и много ми хареса, даже мисля, че ми е първенец от линията, особено сега лятото.  Може ли дамите, които го имат , да кажат как е трайността, тъй като това малко ме притесни. Пръснах на китка и след 2-3 ч.  почти не го усещах. Силно се надявам просто да съм го измила без да искам , защото тази красота заслужава да се усеща цял ден

# 647
Онзи ден тествах Mon Guerlain Bloom of rose и много ми хареса, даже мисля, че ми е първенец от линията, особено сега лятото.  Може ли дамите, които го имат , да кажат как е трайността, тъй като това малко ме притесни. Пръснах на китка и след 2-3 ч.  почти не го усещах. Силно се надявам просто да съм го измила без да искам , защото тази красота заслужава да се усеща цял ден
За EdT не знам, но имах подарък мостра на EdP от Дъглас и положението беше зле 😅 3-4 часа максимум при мен. Иначе първият час за роза стоеше сравнително плътно.

# 648
  • Viena
Може ли някоя нова морска бомба да ми препоръчате? Нещо изискано, запомнящо се, морско и ново. Мерси в аванс.

# 649
  • София
Дами, да ви питам, случвало ли ви се е такова нещо. Днес на опашката пред кварталното магазинче, отвътре излезе една мацка, и си беше сложила някакъв абсолютно откачен парфюм... И кааааато се разкихах от него, не можех да се спра! Опашката беше готова да ме линчува, сигурно вече се и оглеждаха за удобни за хващане камъни, аз не посмях да вляза в магазина... Изнизах се като наритано помиярче. Добре, че имах носни кърпички в чантата. Каква може да е пък тая проклета моя реакция, питам се. Ходи обяснявай на наежените граждани, че си се разкихала от нечий парфюм!

# 650
Може ли някоя нова морска бомба да ми препоръчате? Нещо изискано, запомнящо се, морско и ново. Мерси в аванс.

Alien Mirage!!!!
Само на две-три проби ми е бутилчето още, но съм очарована и в най - скоро време ще му посветя повече внимание.

# 651

Alien Mirage!!!!
Може ли две думи за него, че съм на един клик разстояние.

# 652

Alien Mirage!!!!
Може ли две думи за него, че съм на един клик разстояние.

С няколко думи и от съвсем първи впечатления: кремав като скъп лосион за тяло, пухкав, мирис на море като донесен повей на бриз, много деликатни дървесни нотки в посока ветивер, но не точно и буквално ветивер, друго е.

# 653
Bright, днес беше на JPG, а вчера eau tendre, та не знам, не знам...
Продължавам да те търся 😂😂😂

# 654
Dez, Ламята, благодаря ви Heart Дез, супер описание Heart Проверих в бг сайтове и го няма. Интересен ми е заради името, пирамидата не е моята, но съчетанието между шоколад и коприва е нещо ново за мен, нямам подобен парфюм. Все пак ще го потърся.
Да споделя и аз за Covet. Миналата година се появи в Парфимо и го купих. Не съм го носила, за да го опиша. Пробвах го в студеното време и при мен се усеща много ясно лавандулата. С този лимон и черен шоколад, имам асоциация за онези бонбони "теменужки, които хрупат, само че не са теменужки, а "лавандулки". Аз коприва и мента не усещам изобщо. Може би трябва да го извадя и да го пробвам в топлото време.

# 655
Dez, Ламята, благодаря ви Heart Дез, супер описание Heart Проверих в бг сайтове и го няма. Интересен ми е заради името, пирамидата не е моята, но съчетанието между шоколад и коприва е нещо ново за мен, нямам подобен парфюм. Все пак ще го потърся.
тук май го има, може да проверите
http://www.parfumsbg.com/testers/s.j.parker/sarah-jessica-parker … D1%8F-detail.html

# 656
  • The Evergreen State
Определено мога да кажа за себе си че се повлиявам от написаното тук, няколко момичета споменаха Либре на предните страници, флакона му е приказен, и резултата е че сега копнея да го тествам в някоя парфюмерия. За жалост като излезе не го харесах особено а в къщи го харесаха, мисля си да му дам още един шанс, и друг път се е случвало с други парфюми да ги отпиша в началото а после да ги обикна. Ще видим. Напоследък копнея за нещо свежо, което не сладни та може и да го харесам Либрето този път.

# 657
И на мен той ми е най от Мон, след него слагам Флорал. Аз пръскам доста, но само веднъж на ден и си го усещам почти през целия ден. Някои парфюми изфирясват веднага, примерно вчера бях с Алегория Мандарин Базилик полята обилно и нямаше никой. Обичам да си душа края на косата, когато искам да усетя дали мирише още парфюма, обаче тц.

# 658
SOTD: L'extase Rose Absolue. Обикновено усещам розата упойващо сладка, леко пикантна и може би дори леко алкохолна. Днес е различна - плътна и креместа, с по-малко сладост, без абсолютно никакъв алкохол, но с ясно доловима подправъчна нотка.

# 659
Да споделя и аз за Covet. Миналата година се появи в Парфимо и го купих. Не съм го носила, за да го опиша. Пробвах го в студеното време и при мен се усеща много ясно лавандулата. С този лимон и черен шоколад, имам асоциация за онези бонбони "теменужки, които хрупат, само че не са теменужки, а "лавандулки". Аз коприва и мента не усещам изобщо. Може би трябва да го извадя и да го пробвам в топлото време.
Да дам и аз моите 5 стотинки Simple Smile При мен Ковет е силно лавандулов, ни коприва, ни шоколад. Открих че в по-топло време е по-хубав, зимата малко ме задушава. Но определено е силно присъствен парфюм =)

Общи условия

Активация на акаунт