Парфюмни размисли и страсти - 246

• 57 207
  • 729
  •   2
Отговори
# 660
Не харесвам Covet. За мен е какофония от странни нотки - нещо зелено, което ми звучи точно като цвета на бутилката - блатно; нещо блудкаво сладко, което няма място до зеленото; и нещо леко горчиво, което напомня лекарство. Отново причината вероятно е в това, че точно тези нотки изкарва моята кожа, но не го понесох нито за миг върху себе си!

# 661
  • София
Дами, да ви питам, случвало ли ви се е такова нещо. Днес на опашката пред кварталното магазинче, отвътре излезе една мацка, и си беше сложила някакъв абсолютно откачен парфюм... И кааааато се разкихах от него, не можех да се спра! Опашката беше готова да ме линчува, сигурно вече се и оглеждаха за удобни за хващане камъни, аз не посмях да вляза в магазина... Изнизах се като наритано помиярче. Добре, че имах носни кърпички в чантата. Каква може да е пък тая проклета моя реакция, питам се. Ходи обяснявай на наежените граждани, че си се разкихала от нечий парфюм!

Аз съм по същия начин от цигарен дим.. моментално тръгват сополи, кихане.. говорим за на открито, на закрито се е случвало директно да започне да ми се гади. Хич не бих се изнизала обаче, особено като знам каква е причината за такава реакция. А и като гледам народът си киха и кашля на воля и в градския транспорт, включително някои без да носят маска (или си я носят като лигавник). 

Съвсем без връзка с горното, днес си получих 3 Ермеса (Сянката и два колона) и в момента съм се размазала от кеф HeartbeatHeartbeatHeartbeat

# 662
Здравейте, това Булгари променяно ли е през годините или си е, както го помня преди 20г.?

# 663
  • Варна
Може ли някоя нова морска бомба да ми препоръчате? Нещо изискано, запомнящо се, морско и ново. Мерси в аванс.

Alien Mirage!!!!
Може ли две думи за него, че съм на един клик разстояние.
Кликвай направо и аз съм много впечатлена, много нежен изискан и ефирен, много му се изкефих.Това е един от новите ми фаворити.

# 664
Убедих се, че някои парфюми имат нужда от отлежаване и разносване. 2 дена се пръсках с l'instant и не усещах абсолютно нищо, все едно вода със сянка на нещо като миризма, която изветряваше след няма 10мин. Отчаях се, защото бях сигурна, че парфюма трябва да ми харесва. Продължавах упорито през половин час. Луд умора няма Grinning. И накрая еврика! Чакането и търпението ми се възнагради Simple Smile. И като се разкри! Цитруси, пудра, ванилия, мед, цветя, сметана! Чудо и приказ! Не е прекалено сладко, по-скоро слънчево сладко, елегантно и изискано. Страхотен парфюм.
Другото ми попадение е Shalimar edt. Този парфюм с всеки ден ми разкрива нещо ново. Още няколко дена и ще го заобичам Grinning. Все още ми мирише на сгорещен асфалт с локва бензин върху него Grinning, но вече тази картина не е с блатист и мрачен фон, а с ирисова поляна, а в далечината стара, смолиста, изгоряла гора със вдигащ се пушек. Сега чакам да поръся всичко с ванилия, която все още не усещам

# 665
  • Sofia
Athena, пробвай го. Първият път като го пробвах и ми направи впечатление на силно незапомнящ се.😃 Вторият път беше различно, на различна температура. Тогава ми хареса, но в базата зави към мъжка посока и ме отказа от покупка, иначе веднага щях да го взема.Simple Smile)

Бтв, не знам защо съм си втълпила, че Ейлиън Мираж ще има общо с ВКА Боа Дор. Заради минералните нотки сигурно...😃

# 666
Някой познава ли Mancera Vanille Exclusive ? 2-3 думи може ли..

# 667
Някой познава ли Mancera Vanille Exclusive ? 2-3 думи може ли..
Да, аз го купих вчера. Много хубав парфюм, абсолютно мой. Много праскови с много османтус и ванилия със сметана. Има големи прилики с Good Girl Gone Bad By Kilian, както и със Съншайн Амуаж в частта със сочните праскови с османтус. Аз го купих насляпо, но знаех, че е създаден за мен и наистина се оказа така. Не е супер силен, като другите Мансери, носи се лесно и сега в топлото с две пръсвания и е много траен. Женствен, вкусен, сочен и прасковен. За мен не е толкова ванилов и не е сладък, да се имам предвид.

# 668
  • Бургас
Честит, муцуно и аз много харесвам Vanille Exclusive , а по- принцип не съм фен на Мансера.Този обаче ми хареса от първо вдъхване, много добре е смесен.Blue HeartBlue Heart Ох, чакайте да си мацна малко от него.

# 669
  • Viena
Тия  Мансери са ми много на сърце, а Денси как ги описва...
😍 ❤️ 😍

# 670
Тази Мансера звучи изкушаващо..
SOTD Acqua di Goia
Току що от куриера взех новия Монблан и сега го  опознавам , но му е горещо ..
Определено е хубав и добре направен парфюм ,а и излъчващ..

# 671
Някой пробвал ли е парфюмите Bella на Oscar de la Renta? Харесват ми бутилките.

# 672
Някой пробвал ли е парфюмите Bella на Oscar de la Renta? Харесват ми бутилките.

Пробвах ги миналото лято на блотер в Macy's.
Учтиви, цветни, скучни. Meh...
Бутилките са по-красиви на снимка, отколкото в реала.

Много обичам Esprit d'Oscar, това е подписа на сина ми от 2ри клас.
И Something Blue, и Live in Love харесвам много, въпреки че не съм стигнала до покупка. Tова го пиша като ориентир.
Bell-ите бих класирала чак след тях.

L'instant и Shalimar са нещо феноменално, наистина! ❤

SOTD: Burberry Body Tender. Много пелин/хвойна (? ) много чудо. Нагарчащ. Харесвам го много, ще го въртя с Covet през новия тренировъчен цикъл.

Трябваше да взема Body EdT. Там е повече ябълка, и по-малко хвойна. Много ми се носи ябълка, но без захар.
ЕдТ е точно това. Излях една проба върху себе си миналия месец, та знам.

# 673
  • София
Момичета, имам питане: - Колко тежи пълен 100мл. флакон на Монтал?
/Само флакона, без торбичката и кутийката, но с щифта/

# 674
Момичета, имам питане: - Колко тежи пълен 100мл. флакон на Монтал?
/Само флакона, без торбичката и кутийката, но с щифта/
Моя тежи 125 гр

Общи условия

Активация на акаунт